lauryna tos kurios dažosi, tai vaikas nėra priežastis joms pradėti nesidažyti gi. Kiek pamenu Donstop visada dažosi, Loxxy berots irgi perbraukia blakstienas tik atsikėlus... tai kodėl vaiko gimimas turi tai pakeisti? Jei aš iki vaiko gimimo eidama į parką leisdavau sau nesidažyt, nes ir taip sau graži, tai ir su vaiku tą patį sau leidau. Aš asmeniškai, kai dukra kiek prakuto, labai jaučiausi graži, ir dažydavausi tiek pat kaip ir iki vaiko, gal net dažniau . Garderobas buvo labai sumoteriškėjęs ir toks puošnesnis sakyčiau net, nei iki vaiko. Pasijutau tikra moterimi visomis prasmėmis
D.E.L.A mano vaikinas irgi nesidėdavo džinsų, tik visokias kelnytes vasarines ir trenigiukus. Jam nepatogu buvo, nors jis iš tų kaulinukų. Dabar kažkaip nebeina iš džinsų jau iškratyt, nesusitariu kad į kiemą eitų su treningais... supaisysi tuos vyrus, jau nuo mažumės
QUOTE(lauryna @ 2012 03 23, 09:51)
Shana, tu tokias kelnej gamtoje , laisvalaikiu devi ?
Klausimas- turincioms vaiku ir parke vaiksciojancioms su aukstakulniais , ar Jus kiekviena diena namie budamos su vaiku ir makiaza darotes ?
Klausimas- turincioms vaiku ir parke vaiksciojancioms su aukstakulniais , ar Jus kiekviena diena namie budamos su vaiku ir makiaza darotes ?
Man tai labai mazai tokiu dienu, kad visai neislysciau i gatve, i zmones, kad nereiktu kakzur eiti, tai galima sakyti, kad as visada dazausi. Bet buna, jei kokia diena savaitgali niekur absoliuciai neinu, tada nesidazau. Sveitikli, kauke panaudoju
QUOTE(bytte @ 2012 03 23, 10:31)
lauryna tos kurios dažosi, tai vaikas nėra priežastis joms pradėti nesidažyti gi. Kiek pamenu Donstop visada dažosi, Loxxy berots irgi perbraukia blakstienas tik a
Ne, tai viskas ok su tuo dazymusi. As ir pati dazausi kasdien ir man labai patinka ( pilnas makiazas su pudrom, skaistalais ir brobzantais). Tik savaitgaly, jeigu niekur i zmones neinu tai nesimaliavoju, duodu odai pailseti.
As turejau galvoje, kad aukstakulniai ir klasikine apranga ipareigoja atrodyti labai neprieskaistingai, sutvarkyti plaukai, nagai, makiazas Cia mano tokia nuomone. As asmeniskai, nepasidaziusi niekada aukstakulniu neuzsideciau.
QUOTE(lauryna @ 2012 03 23, 09:51)
Aha. Cia saslus kepem pries pora sav Negerai?
Ar siaip kai vaziuojam po kalnus palandzioti saltuoju metu laiku ir pan
QUOTE(bytte @ 2012 03 23, 10:02)
Kaip grazuuu bliin ziauriai tokios tases noriuu
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 23, 10:16)
Kad skrydžiai šiemet pas jus brangūs , gausiu paštu lašiakus siūsti
Maž karinio parengimo pratybose buvai?
Maž karinio parengimo pratybose buvai?
A jau adresa rasyt
Panasiai.
QUOTE(Shana @ 2012 03 23, 12:29)
Aha. Cia saslus kepem pries pora sav Negerai?
Kaip grazuuu bliin ziauriai tokios
A jau adresa rasyt
Panasiai.
Kaip grazuuu bliin ziauriai tokios
A jau adresa rasyt
Panasiai.
Viskas gerai .
QUOTE(Leticija @ 2012 03 23, 10:08)
Noriu issakyt toki pastebejima apie vaiku apranga darzelyje. Nezinau kaip kitur, bet mano maziaus grupeje kaip tragiskai apsirenge nutyse treningai, isblukusios nuo skalbimo bliuskytes, apsiburbuliave golfai...
Pastebiu tą patį vaizdą mūsų darželyje, vaikai aprengti senais, nuskalbtais, nutampytais rūbais, ir berniukai vien su pėdkelnėm, kaip Loxxy rašė taip pat pas mus būna
QUOTE(Shana @ 2012 03 23, 10:35)
Ačiū
QUOTE(bytte @ 2012 03 23, 11:31)
D.E.L.A mano vaikinas irgi nesidėdavo džinsų, tik visokias kelnytes vasarines ir trenigiukus. Jam nepatogu buvo, nors jis iš tų kaulinukų. Dabar kažkaip nebeina iš džinsų jau iškratyt, nesusitariu kad į kiemą eitų su treningais... supaisysi tuos vyrus, jau nuo mažumės
Maniškis pernai kategoriškai atsisakydavo džinsų, o šiemet nežinau kas atsitiko, dažnokai pradėjo mūvėt. Bet šiaip kiti vaikai mūsų darželyje mūvi treningines kelnes, mergaitės taip pat
QUOTE(Shana @ 2012 03 23, 12:29)
Aha, Vilniaus
Atvažiuosiu kitą savaitę Ispaniškos sangrijos gerti, tikiuosi nepamirsši prigriebti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 23, 12:49)
Aha, Vilniaus
Atvažiuosiu kitą savaitę Ispaniškos sangrijos gerti, tikiuosi nepamirsši prigriebti
Nu kas per savanaudiskumas
As Vilniaus adresa gi parduosiu kita savaite
OT bet labai pagelbetu - gal temoj yra kazkas ismanantis NT pirkimo/pardavimo procesa?
Dontstop - tai tu visgi manai kad smeliams cargo pants geriau nenesioti?
D.E.L.A o koks jūs tipas? Ar dar be nuomonės? Peržiūrėjau foto
QUOTE(bytte @ 2012 03 23, 13:57)
D.E.L.A o koks jūs tipas? Ar dar be nuomonės? Peržiūrėjau foto
Pavasaris nesivaidena?