Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

lauryna tos kurios dažosi, tai vaikas nėra priežastis joms pradėti nesidažyti gi. Kiek pamenu Donstop visada dažosi, Loxxy berots irgi perbraukia blakstienas tik atsikėlus... tai kodėl vaiko gimimas turi tai pakeisti? Jei aš iki vaiko gimimo eidama į parką leisdavau sau nesidažyt, nes ir taip sau graži, tai ir su vaiku tą patį sau leidau. Aš asmeniškai, kai dukra kiek prakuto, labai jaučiausi graži, ir dažydavausi tiek pat kaip ir iki vaiko, gal net dažniau g.gif . Garderobas buvo labai sumoteriškėjęs ir toks puošnesnis sakyčiau net, nei iki vaiko. Pasijutau tikra moterimi visomis prasmėmis flirt.gif

D.E.L.A mano vaikinas irgi nesidėdavo džinsų, tik visokias kelnytes vasarines ir trenigiukus. Jam nepatogu buvo, nors jis iš tų kaulinukų. Dabar kažkaip nebeina iš džinsų jau iškratyt, nesusitariu kad į kiemą eitų su treningais... supaisysi tuos vyrus, jau nuo mažumės irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 23, 09:51)
Shana, tu  tokias  kelnej gamtoje , laisvalaikiu devi ?  smile.gif
Klausimas- turincioms vaiku ir parke vaiksciojancioms  su aukstakulniais , ar Jus kiekviena diena namie budamos su vaiku ir makiaza darotes ?  g.gif

Man tai labai mazai tokiu dienu, kad visai neislysciau i gatve, i zmones, kad nereiktu kakzur eiti, tai galima sakyti, kad as visada dazausi. Bet buna, jei kokia diena savaitgali niekur absoliuciai neinu, tada nesidazau. Sveitikli, kauke panaudoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 23, 10:31)
lauryna tos kurios dažosi, tai vaikas nėra priežastis joms pradėti nesidažyti gi. Kiek pamenu Donstop visada dažosi, Loxxy berots irgi perbraukia blakstienas tik a

Ne, tai viskas ok su tuo dazymusi. As ir pati dazausi kasdien ir man labai patinka ( pilnas makiazas su pudrom, skaistalais ir brobzantais). Tik savaitgaly, jeigu niekur i zmones neinu tai nesimaliavoju, duodu odai pailseti.
As turejau galvoje, kad aukstakulniai ir klasikine apranga ipareigoja atrodyti labai neprieskaistingai, sutvarkyti plaukai, nagai, makiazas biggrin.gif Cia mano tokia nuomone. As asmeniskai, nepasidaziusi niekada aukstakulniu neuzsideciau. g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 23 kovo 2012 - 12:29
QUOTE(lauryna @ 2012 03 23, 09:51)
Shana, tu  tokias  kelnej gamtoje , laisvalaikiu devi ?  smile.gif

Aha. Cia saslus kepem pries pora sav blush2.gif Negerai?
Ar siaip kai vaziuojam po kalnus palandzioti saltuoju metu laiku ir pan ax.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 23, 10:02)
user posted image
čia palaidinė dabar norimos mano spalvos  wub.gif .

Kaip grazuuu bliin ziauriai bigsmile.gif tokios tases noriuu ax.gif

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 23, 10:16)
Kad skrydžiai šiemet pas jus brangūs   , gausiu paštu lašiakus siūsti

bigsmile.gif Maž karinio parengimo pratybose buvai?  biggrin.gif

A jau adresa rasyt bigsmile.gif

tongue.gif Panasiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 23 kovo 2012 - 12:30
QUOTE(Shana @ 2012 03 23, 12:29)
Aha. Cia saslus kepem pries pora sav blush2.gif Negerai?
Ar siaip kai vaziuojam po kalnus palandzioti saltuoju metu laiku ir pan ax.gif
Kaip grazuuu bliin ziauriai bigsmile.gif tokios

tongue.gif Panasiai.

Viskas gerai . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 03 23, 10:08)

Noriu issakyt toki pastebejima apie vaiku apranga darzelyje. Nezinau kaip kitur, bet mano maziaus grupeje kaip tragiskai apsirenge  blink.gif nutyse treningai, isblukusios nuo skalbimo bliuskytes, apsiburbuliave golfai...

Pastebiu tą patį vaizdą mūsų darželyje, vaikai aprengti senais, nuskalbtais, nutampytais rūbais, ir berniukai vien su pėdkelnėm, kaip Loxxy rašė taip pat pas mus būna blink.gif

QUOTE(Shana @ 2012 03 23, 10:35)

Dontstop - avukas naujas jega thumbup.gif

Ačiū smile.gif
QUOTE(bytte @ 2012 03 23, 11:31)

D.E.L.A mano vaikinas irgi nesidėdavo džinsų, tik visokias kelnytes vasarines ir trenigiukus. Jam nepatogu buvo, nors jis iš tų kaulinukų. Dabar kažkaip nebeina iš džinsų jau iškratyt, nesusitariu kad į kiemą eitų su treningais... supaisysi tuos vyrus, jau nuo mažumės irnesakyk.gif

Maniškis pernai kategoriškai atsisakydavo džinsų, o šiemet nežinau kas atsitiko, dažnokai pradėjo mūvėt. Bet šiaip kiti vaikai mūsų darželyje mūvi treningines kelnes, mergaitės taip pat unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 23, 12:29)

Aha, Vilniaus tongue.gif
Atvažiuosiu kitą savaitę Ispaniškos sangrijos gerti, tikiuosi nepamirsši prigriebti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 23, 12:49)
Aha, Vilniaus  tongue.gif
Atvažiuosiu kitą savaitę Ispaniškos sangrijos gerti, tikiuosi nepamirsši prigriebti  biggrin.gif

Nu kas per savanaudiskumas doh.gif tongue.gif
As Vilniaus adresa gi parduosiu kita savaite biggrin.gif

OT bet labai pagelbetu - gal temoj yra kazkas ismanantis NT pirkimo/pardavimo procesa? 4u.gif

Dontstop - tai tu visgi manai kad smeliams cargo pants geriau nenesioti? g.gif
Atsakyti
D.E.L.A o koks jūs tipas? Ar dar be nuomonės? Peržiūrėjau foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 23, 13:57)
D.E.L.A o koks jūs tipas? Ar dar be nuomonės? Peržiūrėjau foto  ax.gif

Pavasaris nesivaidena? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 23, 15:09)
Pavasaris nesivaidena? cool.gif

aišku kad vaidenas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti