Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 23, 00:44)
Tiai va tai ir stabdo, kad realiai ji tokia marinistine, na prie dzinsu, maikutes svarkelio,sijonuko melyno, raudonu marskineliu tiks... na prie tokio labiau casual stiliuko būtent šių spalvų: mėlynos, raudonos, baltos tiks, o toliau... ?? Nors vėlgi kitas uz akiu uzkliuves pirkinys jau prie to stiliau nelabai gal  g.gif
http://www.lsbags.co...ae565d7e75d.jpg
Ech ir nezinau, turiu iki pirmadienio laiko apsisprest, reik savaitgali susiorganizuot po parduotuves eksursija - tuomet nuspresiu galutinai
Kitas klausimas - o tokius dalykus kaip pinigines derinat ar perkat mielus sirdziai ir improvizuojat?

Tuomet aš ne taip supratau g.gif Marinistinė rankinė - tik į marinistinę kapsulę, niekur kirtur ji nepritaikoma, prie džinsų geriau pasirinkti kitokią, pvz dabar parodytą rudą.

Piniginių nederinu ir išvis nesureikšminu. Turiu visuomet vieną, kai susinešioja, keičiu kita.
Atsakyti
Dėl geltono metalo rankinėse vasarėlėms - ne bėda, juk ne prie veido. Bet man nepatiktų, jei visokie užtrauktukai, diržo sagtys, knopkiai būtų balto metalo ir krentantys į akis, o rankinė su geltonu.
Aš marianistinę truputuką gi turėjau praėjusią vasarą/pavasarį. Labai greit pabodo... tai negaliu dabar net žiūrėt į likusę dryžuotą vieną maikę, užkišau po lova (kadangi esu Klaipėdėtė, tai kaip ir privalu bent vieną dryžuotą rūbą turėt jūros šventei). Kapsulė buvo navy/taupe... ir trečia spalva kas liko. Tokia netvarkinga kapsulė buvo, tai nerodžiau. Labai patiko derinukas dryžuota ilgarankovė su skarele žirniuota. Navy spalvos bridžus su sagom geltono metalo puikiai derinau prie ne marianistinių geltonų, taupe ir žydrų viršų... O light taupe tai išvis labai įsipaišė, nes dalis rūbų iš spintos buvo sušalusio juodo šokolado spalvos, ir dar vieną sijoną turėjau užšalusios varlės arba šiukšliu maišelio, kaip dukra įvardijo. Viską sunešiojau biggrin.gif
Marianistinė tematika + raudona man vasarėlėms per daug kontrastinga g.gif Pamenu suknutę tokių spalvų su jūreivišku motyvu dėjo prieš metus su klausimu ar tiktų, nes pavienės spalvos tinkamos. Tai mano akimis per daug kontrastingas bendras vaizdas, ir vasarėlės keliauja į antrą planą.
O tokia universalesnė rankinė galėtų būt tiesiog navy spalvos, tiktų ir prie marianistinio, ir prie casual. Taip pat kokia taupe spalvos, bet tada formą reiktų kažkokią gal specifinę g.gif . Aš tai vaikščiojau su juodu portfeliu, tokiu dokumentams... puse velnio, nors ne į temą iš esmės. Bet kaip man žaliai šiuo punktu, galim ir su Norfos maišeliu biggrin.gif

Kaimo glamūras nešioja treningus susikišę į kojines ir ne tik treningus, paprastas kelnes taip pat dažnai tvarkingai per kantą sulenkia ir į kojines mirksiukas.gif . Taigi kaimuose pėsčiųjų kelių nėra, tenka brist purvina pakelia ar išmintu takeliu... o kaip donstop vienais metais pastebėjo... nueini iki darželio ir klešnės purvinos, net mieste. Be to taip susikišus patogiau ir į botus įšokt. Čia kaip suprantu bičai į razborkę skuba, matyt tiesiai iš botų, nespėjo kelnių pasitvarkyt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Shana @ 2012 03 22, 16:08)
Oi Loxxy kokia tu stagnatore umn.gif
Asei kai pasidarysiu kokia pikantiska tatoo'ske, tai tau parodysiu, pabandyk pasakyt, kad negrazu cool.gif

Aha, konservatyvi iki kaulų čiulpų smegenų tongue.gif cool.gif
Tai maž paskubėk iki kelionės į LT, bus proga susitikti, kad galėčiau išsakyti kritiką tongue.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 03 22, 16:20)
Musu su Loxxy vaikai turbut kazkokie kitokie

Ir mamos mūsų vaikų kiek kitokios biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 03 22, 21:14)
Tokia rankinė tinka visiems tipams į marinistinę kapsulę irnesakyk.gif  (kas dar be manęs ir Groovy planuoja tokią? )

Aš savo turimą, kur pernai rodžiau marinistine laikau biggrin.gif Spalvos, balta, raudona, tamsiai mėlyna.

QUOTE(dontstop @ 2012 03 22, 21:29)
Kai vaikui sukakojo 8 mėn, mano didžiai laimei nupirkom skėtuką. Jis tesvėrė 6,5 kg, bet kartu su vaiku...

Va čia man ir atrodo, kad ne vaikų, o mamų skirtumai šituo klausimų yra esminiai. Aš iš trečio aukšto, be lifto, nusinešdavau vienoj rankoj vaiką auto kėdutėje, kitoje skėtuką, ant kupros kuprinę ir dar sietką su kokiais užkandžiais piknikui dantyse cool.gif Pati tesveriu 48 kg, bet vaiko auginimo vis dar sportu nelaikau tongue.gif Ir švarkleiai parke su vaiku vis dar patinka biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. Kadangi man laisvadienis siandien, tai gal pavyks labiau isiterpt cia kazkur i pokalbius biggrin.gif

Noriu issakyt toki pastebejima apie vaiku apranga darzelyje. Nezinau kaip kitur, bet mano maziaus grupeje kaip tragiskai apsirenge blink.gif nutyse treningai, isblukusios nuo skalbimo bliuskytes, apsiburbuliave golfai... cia as apie berniukus kalbu, kadangi pati auginu berniukus. Viena diena aukletoja sako pamacius mano vaika : o, koks pasipuoses ! Nors jis buvo aprengtas elementariais dzinsiukais ir bliuskyte ilgom rankovem, kasdieniai jo drabuzeliai. Neperku vaikam kazkokiu ypatingai brangiu rubu, nes viska isauga kas sezona, daznai pasinaudoju Takko nuolaidom ir akcijom, buna, kad Maximoj nuperku, kartais is Nexto, bet tikrai ne simtais kainuojancius. Tai vat ir pagalvojau, negi sunku vaikus aprengt tvarkingai??? Jeigu darzeliuose neugdoma kultura tvarkingai atrodyt, tai paskui nereik stebetis, kad uzauge i gatve su treningais varo. unsure.gif

Veliau ikelsiu savo maziaus pavasarine darzelio kapsule, ir idomumo delei paskaiciuosiu kiek man ji kainavo.
Atsakyti
Oi kai pasiskaitai mamų kasdienybę, komedijinį spektaklį viens du pastatyt lotuliukas.gif vien ką reiškia įvairūs daiktai minimi dantyse biggrin.gif . Taip ir piešiu vaizdelį, tokios apsikrovusios, kiek palinkusios, kad įsikąsta sietka nesitrankytų į krutinę, mamos paveikslą. Ir šiame paveiksle jau švarkelis mano manymu tik priduoda daugiau komiškumo. O jei dar apaut aukštakulniais... lotuliukas.gif visas užslėptas seksualumas butų jau ant lėkštutės. Nesupykit, bet man čia jau piešinėlis artimas jei prie Pippos kur su suknute ir odine striuke prikabintume sietka prikrautą maisto produktų...
Aš pati kažkaip nelabai beprisimenu kaip ten buvo... tik žinau kad mano vežimas svėrė 16 kg, aš į jį susikraudavau visą mantą iš turgaus, ir su miegančia dukra užsinešdavau į 4 aukštą, mama paskundė tėčiui ir paskui man moralą skaitė abu, kad nuo tokio tampymo bus man negerai... bet man tikrai nebuvo sunku. Man misija neįmanoma buvo vaiką nešynėja nešti, iškart darydavosi bloga, svaigdavo galva ir prasidėdavo migreniniai skausmai kažkodėl. Nepabuvęs kito batuose negali spręst apie jį, kaip apie save mirksiukas.gif .
user posted image
user posted image
Tokios rankinės man atrodo universalesnės, ir ne tik prie marianistinės tematikos tinkamos.
Atsakyti
Mano vaikų darželyje buvo griežtai grupės rūbeliai. Nes kieme išsitepa, apdulka... grįždavo ir persirengdavo visi, nesvarbu tvarkingas vaikas, ar murzius. Aišku tik kelnes ir viršutinius rūbus, kai šilta bliuzoniukus, ir maikutes. Grupėse būdavo visada šilta, visi su šortukais, mergaitės su sarafanais ar sijonukais. Jei apsipildavo, iškart persirengdavo... tai maniškiai net apsilaistę vandeniu prausiantis, bėga iki dabar persimaut. Mamos net paskaičiuodavo, kad dėl rūbų brangu vaiką į daržą vest. Nes lyg ir nepadoru su užadytom pėdkelnėm kur ties pirštukais vest ... kažkaip pasidūsaudavom, kad va vėl suplyšo, kad nebelaiko pėtkelnės kaip seniau, o gi nevesi užadytom doh.gif Tik vienas toks apsibumbulavęs buvo... mama jo tokia ne visai socializuota, nesiorientuodavo nei ką daryt, nei dėl švenčių, o ir vyriškis ją kumščiu paauklėdavo... bet visada tvarkingas, švarus.
Tik mano vaikai iki krizės į daržą ėjo, gal dabar viskas pasikeitė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 23, 08:16)
Kaimo glamūras nešioja treningus  susikišę į kojines ir ne tik treningus, paprastas kelnes taip pat dažnai tvarkingai per kantą sulenkia ir į kojines  mirksiukas.gif . ... Čia kaip suprantu bičai į razborkę skuba, matyt tiesiai iš botų, nespėjo kelnių pasitvarkyt  biggrin.gif

Tada rodau i tema prie netinkanciu(?) smeliui kelniu ir sukisimo i botus lotuliukas.gif

user posted image

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 23, 08:43)
Aha, konservatyvi iki kaulų čiulpų smegenų  tongue.gif  cool.gif
Tai maž paskubėk iki kelionės į LT, bus proga susitikti, kad galėčiau išsakyti kritiką  tongue.gif

Pati atvaziuosi, kur tu dingsi, is taves dar lasiniai ir gintarai skoloj kabo cool.gif

Bytte, paskutiniai derinukai liuksiniai bigsmile.gif
Dontstop - avukas naujas jega thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 23 kovo 2012 - 09:37

Labas rytas,
as su vaikais serganciais sedziu, tai irgi pasireiksiu smile.gif
QUOTE(bytte @ 2012 03 23, 09:16)
Marianistinė tematika + raudona man vasarėlėms per daug kontrastinga  g.gif  Pamenu suknutę tokių spalvų su jūreivišku motyvu dėjo prieš metus su klausimu ar tiktų, nes pavienės spalvos tinkamos.
Taigi kaimuose pėsčiųjų kelių nėra, tenka brist purvina pakelia ar išmintu takeliu... o kaip donstop vienais metais pastebėjo... nueini iki darželio ir klešnės purvinos, net mieste.

Na pas mane ndryzuotas tik vienas svarkiukas, raudonos turiu marskinelius trumpom rankovytem, bet jie dar geleti melynai ir baltai stambiu rastu ir raudonus ausktakulnius, visa kita megztukas melynas, maikute melyna ir balta, baltas svarkelis, navy marskinėliai, navy dzinsai ir planuose linines kelnes, + prie šitos kapsulės eina kita - taupe, ne gal labiau beidge spalvos, švarko kelniu toks labiau safari stiliaus kostiumėlis, marskinėliai ir toliau dar komplektuoju .... tai va gal tikrai imt ta antro tipo rankinę g.gif jei ji tiktų prie mano ale marinistinės kapsulės, tai prie beidge man būtų labai liuks, nes dar svajoju apie aukstakulnius tokios spalvos wub.gif

Dėl kaimo glamūro -jei jau taip imt ir pagalvot, nesivadovaujant kažkokiais stereotipais - gal tikrai jiems žmoneliams tiesiog papraščiau - jie taupo ir stnegiasi išlikt švarus smile.gif o labai greiti nuteist žmonės jei tu kitoks biggrin.gif

Mados vaikų darželiuose g.gif - turiu du - viena į darželį eina kaip į šventę - sijonukai, suknutės, derančios pėdkelnės, megztukai, rankinukai ir pan dalykėliai - džinsai ir kitos kelnės dūla spintos kampe, o va vaikiną bandžiau vesti su džinsiukais ir megztinukais - turiu pilną komodą prigrūstų, tokio kur kažkuri buvot įmetusi casual stiliaus vyriskių drabužėlių, bet kas iš to schmoll.gif nepatogu mano berniukui taip daželyje, kur lipa, eina bėga griūva, lipdo, piešia ir pan - ne kartą įsitikinau - džinsiukai pasmukę, petnešų nesisega, tai tenka dėt treningines kelnytes ir suktis iš padėties - tik penktadienį nusileidžiu savo silpnybei ir vaiką leidžiu savo stiliumi, su džinsiukais, megztuku ar marškinėliais + liemenytė wub.gif taip kad svearbu kartais ne tik grožis, bet ir patogumas - mano vaikinas 2,5 m sveria 16,5 kg - toks nemenkos kvadratūros, gal dėl to jam nepatogūs tokie drabužėliai... smile.gif
Ieskau MD svarkeliu klasikinu tam casual stiliukui biggrin.gif Nu bet tokie baisūs visi doh.gif
Atsakyti
Shana, tu tokias kelnej gamtoje , laisvalaikiu devi ? smile.gif

Klausimas- turincioms vaiku ir parke vaiksciojancioms su aukstakulniais , ar Jus kiekviena diena namie budamos su vaiku ir makiaza darotes ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 23 kovo 2012 - 09:54
user posted image
čia palaidinė dabar norimos mano spalvos wub.gif . Aš pati pastebėjau, kad ji mane puošia, ir visi 100 % patvirtino kad tikrai su ja atrodau puikiai, įskaitant visokius menininkus, šeimos narius ir šiaip pažystamus. Turiu tokį šalikėlį (dėjau foto kepurės ir akinių ant jo), nešioju jį prie soft black palto... toliau neneša fantazija, piešiasi žiemoms tinkami derinukai... kelis variantus bandžiau, labai ryšku... Atmetant tai, kad tokios spalvos užtikau tik šalikėlį, visgi norėtusi šią spalvą turėt... gal bent kaip puošnios kapsulės variante.
Gal yra kokių minčių pas jus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 03 23, 09:08)
Noriu issakyt toki pastebejima apie vaiku apranga darzelyje.

Pas mus irgi yra visokių... Ir po pėdkelnėmis paleistų berniukų irgi doh.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 23, 09:09)
Oi kai pasiskaitai mamų kasdienybę, komedijinį spektaklį viens du pastatyt  lotuliukas.gif vien ką reiškia įvairūs daiktai minimi dantyse biggrin.gif .

Na dantys tai kaip suprantate vaizdnigesniam pasakojimui, bet tikrai su tiek daigtų nėra paprasta nusitarabaninti lapitais, kai bendas jų svoris viršija pusę tavo biggrin.gif Bet tai tėra laiptai per tris namo aukštus. Toliau tikrai nėra jokios problemos stumtpi vežimėlį su švarkeliu. O aukštakulnių tame gyvenim etape, kaip ir rašiau, buvau atsisakiusi

QUOTE(Shana @ 2012 03 23, 09:35)
*Tada rodau i tema prie netinkanciu(?) smeliui kelniu ir sukisimo i botus lotuliukas.gif

user posted image
Pati atvaziuosi, kur tu dingsi, is taves dar lasiniai ir gintarai skoloj kabo cool.gif

Kad skrydžiai šiemet pas jus brangūs tongue.gif , gausiu paštu lašiakus siūsti biggrin.gif

bigsmile.gif Maž karinio parengimo pratybose buvai? biggrin.gif

QUOTE(lauryna @ 2012 03 23, 09:51)
Klausimas- turincioms vaiku ir parke vaiksciojancioms  su aukstakulniais , ar Jus kiekviena diena namie budamos su vaiku ir makiaza darotes ?  g.gif

Nežinau ar klausimas man, nes ne taisyklė, kad parke būnų su aukštakulniais, būnu dažnai ir su žemakulniais cool.gif
O ką laikote makiažu? nes blakstienas pasidažau visada, net kai būnu namie, nesvarbu su vaiku ar be jo cool.gif Man nepatinka būsena, kai turi vengti savo atvaizdo veidrodyje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 23 kovo 2012 - 10:28
QUOTE(lauryna @ 2012 03 23, 09:51)
Shana, tu  tokias  kelnej gamtoje , laisvalaikiu devi ?  smile.gif
Klausimas- turincioms vaiku ir parke vaiksciojancioms  su aukstakulniais , ar Jus kiekviena diena namie budamos su vaiku ir makiaza darotes ?  g.gif

As i kiema ne su aukstakuniais, bet akis kasdien pakoreguoju (kitokio makiazo nelabai ir siaip moku) ir bandau idomiau susisukuot (cia jei speju). Nuotaika nmuose geresne iskart biggrin.gif

O i darzeli vaika leidziu su velvetinem/dzinsinem kelnytem + ilgarankoviai marskineliai, prie dzinsu ant virsaus koks labiau sportinio stiliaus bliuzoniukas, o prie velvetu megstukas. Kaip eina kiti vaikai, tiesa pasakius, nezinau. Nepamenu kada buvau darzelyje unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 23 kovo 2012 - 10:31