QUOTE(Leticija @ 2012 03 22, 17:20)
Musu su Loxxy vaikai turbut kazkokie kitokie, nes as save galiu puikiai isivaizduot kaip mamyte is reklamos
as vezimeli irgi stumdydavau ne su sportbaciais, bet su batais ant kulniuko (bet ne ausktakulniais), ir trench coat'a ir svarkeli galedavau laisvai apsirengti
Manes kazkaip nieks ypatingai netampydavo ir nepesiodavo, bet aisku, kad vaikas vaikui nelygus
Aš saviškį pirmus 8 mėn nešiojau nešioklėje. Grįždavau iš lauko po prakaitu, nusivariusi nuo kojų
Lopšinio vežimo niekaip savarankiškai nesugebėdavau išboginti iš daugiaaukščio, tai jis tarnaudavo savaitgaliais.
Kai vaikui sukakojo 8 mėn, mano didžiai laimei nupirkom skėtuką. Jis tesvėrė 6,5 kg, bet kartu su vaiku...Vėlgi jį reikėjo išnešti ir užnešti pakėlus ant kupros (bei ant bordiūrų užkelti), tai amžinai kojos buvo mėlyniuotos ir purvinos.. Vadinasi sijonėliai tik savaitgalį, kai šitą "malonią" pareigą perimdavo vyras
Dar po metų nupirkom triratuką, dar lengvesnį už skėtuką
Bet dažniausiai po parką turėjau tempti po vieną pažasčia dvimetį, po kitą - triratį
Be viso to mano vaikas visiškas ramiakas
Papildyta:
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 22, 22:19)
na as dali saviskes skirsiu marinistinei stilistikai, turiu dryzuota svarkeli, marskinelius, planuoju isigyt kelnes su kantu linines, tai va ir galvoju apie sia rankine...
Na ir teisinga linkme galvojat, pirkit be abejonių