Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2012 03 22, 19:53)
Ne, tai ne priežastis planuoti, tai dar viena priežastis liūdėti, kad jo vis dar nėra...
Kaip prisijuokiau, smagiai aprašei biggrin.gif

rolleyes.gif
O liūdėti nereikia - reikia planingai tuo klausimu dirbti wink.gif

Na jaučiuosi papildžiusi savo kapsulę - nukoviau viena suknutę labai ekonomiškai tik nežinau ką gausiu už 5 svarus biggrin.gif štai tokia suknute i darba ir casual su svarkeliu melynu arba raudonu g.gif
suknute
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 21, 10:30)
Mano pirmas blynas  biggrin.gif
Susidėliojau darbo kapsulę, grynai iš turimų rūbų (atskyriau, kad šių tikrai nenešioju kitur ir keletą keliaujančių į laisvalaikio išmečiau, bandžiau atsisakyti savo mėgstamo migravimo pabandymui  cool.gif ). Kapsulė gal kiek mažoka, nei normali, bet dėl reikalavimo juoda/balta didesnės ir nenoriu  unsure.gif
1. Juodas sijonas
2. Juodas sarafanas
3. Suknelė juoda su murzinu baltu raštu  lotuliukas.gif
4. Juodas sarafanas/suknelė
5. Balta palaidinė
6. Juodas švarkas
7. Juoda palaidinė

Tik dvi palaidinės?

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 22, 13:26)
Va ir sakau: juoda-saugu mirksiukas.gif

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 22, 14:20)
**o man juoda asocijuojasi su noru pasislėpti, nekristi į akis.

O mano juodos saugumas ir pasislėpimas prapuolė. Pastebėjau, kad ne tiek jau daug žmonių rengiasi VIEN juodai. O atrodo dažniausiai nekaip (ir atkreipia dėmesį).. Subjektyvu labai, aišku, bet kiek matau gatvėje - juoda būna ne kažkoks planuotas/derintas apsirengimas, o tiesiog belekas, belekaip "saugiai". Po šių savo pastebėjimų niekaip negaliu prisiversti dėvėti juodų trikotažinių palaidinių smile.gif

---

Man tatoo labai patinka. Noriu jau koks dešimtmetis, bet idėja neateina, o aš desperatiškai jos nesivaikau. Matyt kažkas reikšmingo ateity tikrai bus įrašyta smile.gif
Atsakyti
Įmečiau keletą fotkių ir tuo pačiu padariau atradimą kad neturiu aš normaliu tik savo fotkių unsure.gif pasensiu ir neturėsiu ką prisimint, šiaip turiu kompleksą savo svoriui, vis atrodo sulieknėsiu ir tada jau mano valanda išauš lotuliukas.gif

NA tai kokio aš tipo lyg ir žinau - vasara, bet potipis g.gif šilta, šalta light g.gif ???Laukiu jūsų nuomonių
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 22, 15:20)

*Dėl tatoo ir kam virš 30. Ar jums tikrai jos vis dar imponuoja?  mastau.gif Nes man jos labiau iš serijos: studentiška kvailystė  blush2.gif 

Aš savąsias tatuškes dariausi, kai man buvo 17 ir 18 atitinkamai. Dabartiniame brandžiame lotuliukas.gif amžiuje jau nebesidaryčiau. Turimos gyventi netrukdo, po mėnesio kito po pasidarymo jų nebepastebi irnesakyk.gif Į ministrų posėdžius man vargu ar teks eiti, tai ... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 22, 17:34)

Ką manot apie tokią rankinę prie mėlyno, raudono ir balto kapsulės  g.gif
Rankine mane pjauna tas geltonas metalas - o as juk vasara  doh.gif  g.gif

Jenau, kiek ten to metalo biggrin.gif Tokia rankinė tinka visiems tipams į marinistinę kapsulę irnesakyk.gif (kas dar be manęs ir Groovy planuoja tokią? )
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 22, 22:14)
Aš savąsias tatuškes dariausi, kai man buvo 17 ir 18 atitinkamai. Dabartiniame brandžiame  lotuliukas.gif amžiuje jau nebesidaryčiau. Turimos gyventi netrukdo, po mėnesio kito po pasidarymo jų nebepastebi  irnesakyk.gif Į ministrų posėdžius man vargu ar teks eiti, tai ... smile.gif
Papildyta:

Jenau, kiek ten to metalo  biggrin.gif  Tokia rankinė tinka visiems tipams į marinistinę kapsulę irnesakyk.gif  (kas dar be manęs ir Groovy planuoja tokią? )

na as dali saviskes skirsiu marinistinei stilistikai, turiu dryzuota svarkeli, marskinelius, planuoju isigyt kelnes su kantu linines, tai va ir galvoju apie sia rankine...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E.L.A: 22 kovo 2012 - 21:20
QUOTE(Leticija @ 2012 03 22, 17:20)

Musu su Loxxy vaikai turbut kazkokie kitokie, nes as save galiu puikiai isivaizduot kaip mamyte is reklamos  biggrin.gif as vezimeli irgi stumdydavau ne su sportbaciais, bet su batais ant kulniuko (bet ne ausktakulniais), ir trench coat'a ir svarkeli galedavau laisvai apsirengti  biggrin.gif Manes kazkaip nieks ypatingai netampydavo ir nepesiodavo, bet aisku, kad vaikas vaikui nelygus  cool.gif

Aš saviškį pirmus 8 mėn nešiojau nešioklėje. Grįždavau iš lauko po prakaitu, nusivariusi nuo kojų karsta.gif Lopšinio vežimo niekaip savarankiškai nesugebėdavau išboginti iš daugiaaukščio, tai jis tarnaudavo savaitgaliais.
Kai vaikui sukakojo 8 mėn, mano didžiai laimei nupirkom skėtuką. Jis tesvėrė 6,5 kg, bet kartu su vaiku...Vėlgi jį reikėjo išnešti ir užnešti pakėlus ant kupros (bei ant bordiūrų užkelti), tai amžinai kojos buvo mėlyniuotos ir purvinos.. Vadinasi sijonėliai tik savaitgalį, kai šitą "malonią" pareigą perimdavo vyras smile.gif
Dar po metų nupirkom triratuką, dar lengvesnį už skėtuką thumbup.gif Bet dažniausiai po parką turėjau tempti po vieną pažasčia dvimetį, po kitą - triratį biggrin.gif
Be viso to mano vaikas visiškas ramiakas g.gif
Papildyta:
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 22, 22:19)
na as dali saviskes skirsiu marinistinei stilistikai, turiu dryzuota svarkeli, marskinelius, planuoju isigyt kelnes su kantu linines, tai va ir galvoju apie sia rankine...

Na ir teisinga linkme galvojat, pirkit be abejonių smile.gif
Atsakyti
dontstop, matai, mes gyvenam 1 a., tai man vezimu tampyti neteko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 03 22, 22:34)
dontstop, matai, mes gyvenam 1 a., tai man vezimu tampyti neteko  biggrin.gif

Aš gyvenu 3 aukšte name su liftu. Iki 1 a. važiuoja liftas. Bet nuo lifto iki išėjimo pusė aukšto laiptų. Man tai buvo absoliučiai neįveikiama atkarpa, vežimas lopšinis 12 kg (t y ne pats sunkiausias) ax.gif
Atsakyti
I vezimu tema mano 16 berods svere, tai dar iki vaiksciojanciu dvieju klecku buvo variantas kai buvo lopsinis vezimas su vaiku kuris pvz puses metu svere 8.5 kg ar daugiau ir dar pusantru kleckute + daiktai smile.gif ir is trecio auksto be lifto, nusinesdavau per vargus, nes kitokiu galimybiu nebuvo, man lauke buti rojus atrodydavo bet jau iseidavau gerai puses dienos smile.gif Na viskas, labanaktis kapsulietes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 22, 21:14)
Aš savąsias tatuškes dariausi, kai man buvo 17 ir 18 atitinkamai.
Papildyta:

Jenau, kiek ten to metalo  biggrin.gif  Tokia rankinė tinka visiems tipams į marinistinę kapsulę irnesakyk.gif  (kas dar be manęs ir Groovy planuoja tokią? )

Oho kokia drasi bigsmile.gif

Asei irgi planuoju, mini kapsulyte pioneer.gif Bet rankine man siaip sau, universalumo prasme g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 23, 00:15)
Oho kokia drasi bigsmile.gif

Asei irgi planuoju, mini kapsulyte pioneer.gif Bet rankine man siaip sau, universalumo prasme g.gif

Tiai va tai ir stabdo, kad realiai ji tokia marinistine, na prie dzinsu, maikutes svarkelio,sijonuko melyno, raudonu marskineliu tiks... na prie tokio labiau casual stiliuko būtent šių spalvų: mėlynos, raudonos, baltos tiks, o toliau... ?? Nors vėlgi kitas uz akiu uzkliuves pirkinys jau prie to stiliau nelabai gal g.gif
http://www.lsbags.co...ae565d7e75d.jpg
Ech ir nezinau, turiu iki pirmadienio laiko apsisprest, reik savaitgali susiorganizuot po parduotuves eksursija - tuomet nuspresiu galutinai

Kitas klausimas - o tokius dalykus kaip pinigines derinat ar perkat mielus sirdziai ir improvizuojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E.L.A: 22 kovo 2012 - 23:46