Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 03 22, 15:47)
Kaimo glamūras  biggrin.gif
user posted image

Sitas geras biggrin.gif Tik cia Kauno "greitinele" Akropolio parkingo 4 aukste lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 22, 15:45)
O tada as jokiu budu nebuciau ivardinusi to "siaubu" - tai buvo tiesiog toks laikas, aisku galima priimti sprendimus - netureti dvieju pametinuku smile.gif neiti i parka, neleisti vaikams, neduoti ir pan., bet tai ne mano pasirinkimas, todel sunkiai save isivaizduociau kaip tas  reklamines vezimeliu reklamos nuotraukas - elegantiskos mamytes, puikus vezimeliai - realybej tai sunkiai pritaikoma smile.gif

Bet tuomet neturėtumėte uždavinėti klausimų, toms kurios pasirinko eiti į parką su vaiku vilkint švarkeliu ir aukštakulniais. Jei jos tai sugema, tai kodėl turėtų labiau stebinti nei tokia mamą, kokią nupiešėte praeitame savo poste?
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 22, 15:33)
Mes tuo nė neabejojam  biggrin.gif

** drinks_cheers.gif Man ne tie pikantiša, kiek nesolidi. Visomis prasmėmis. Kaip bebūtu tatoo kilo kalėjime iš poreikio pasiženklinti, kad priklausai kažkokiai grupei.

tongue.gif

Oi Loxxy kokia tu stagnatore umn.gif Nei velnio ne is kalejimo, cia sovietiniais laikais taip iteigta ax.gif
Asei kai pasidarysiu kokia pikantiska tatoo'ske, tai tau parodysiu, pabandyk pasakyt, kad negrazu cool.gif

Hi hi aš svo tatuškės viziją jau nežinau kiek metų brandinu  biggrin.gif . O tiksliau nerandu meistro dirbančio tokiu stiliumi... dar bijau kad padarys visgi ne taip kaip noriu

Na va ir as, zinau dgmz ko noriu, bet neturiu tikslios vizijos ax.gif ir bijau biggrin.gif
MB kaip tik kalbina mane, panasias pasidaryt, bet biski skoniai nesueina lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Nerealiai.

DELA, as lyg jum siunciau prisijungima, ar cia pas jus AZ perkrauta buvo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 22 kovo 2012 - 16:28
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 22, 15:33)

Tikiu, kad tu dėvi juodą ne dėl ištirpimo minoje. Bet ar niekad negalvojai, kad taip apsirengus, visgi ištirpsti  cool.gif

Zinok, negalvojau biggrin.gif man juoda labai tiko ziemai, o dabar kai pavasaris jau norisi spalvu, bet ne todel, kad i mane kazkas atkreiptu demesi, bet turbut todel, kad kai islenda saule, nebesinori tos juodos. g.gif
Papildyta:
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 22, 15:45)
todel sunkiai save isivaizduociau kaip tas  reklamines vezimeliu reklamos nuotraukas - elegantiskos mamytes, puikus vezimeliai - realybej tai sunkiai pritaikoma smile.gif

Musu su Loxxy vaikai turbut kazkokie kitokie, nes as save galiu puikiai isivaizduot kaip mamyte is reklamos biggrin.gif as vezimeli irgi stumdydavau ne su sportbaciais, bet su batais ant kulniuko (bet ne ausktakulniais), ir trench coat'a ir svarkeli galedavau laisvai apsirengti biggrin.gif Manes kazkaip nieks ypatingai netampydavo ir nepesiodavo, bet aisku, kad vaikas vaikui nelygus cool.gif
Atsakyti
buvau sužavėta fotografijomis tų poniučių.
user posted image

Jauciu cia prikolas, netikiu , kad taip apsirenge gali viesumon iseiti. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 22, 16:21)
Jauciu cia prikolas, netikiu , kad taip apsirenge gali viesumon iseiti. doh.gif  lotuliukas.gif

eik eik, rimtai netiki? tikrai gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 03 22, 16:20)
..bet aisku, kad vaikas vaikui nelygus  cool.gif

Zinai, mano mama iki siol labai ryskiai atsimena auginimo skirtumus, as vyresne, sau buvau gan toks ramiai normalus vaikas, o po to sese kai pagimde, tai sako kad IKI SIOL kai mato gatveje einancia moteri ir saliai jos ramiai einanti ar zaidzianti vaika , tai iki siol pastebi ir stebisi, nors virs 20 m praejo biggrin.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 03 22, 16:28)
eik eik, rimtai netiki? tikrai gali  biggrin.gif

As kai cia kazka tokio pamatau kur parduotuveje, tai visad pagalvoju - lietuviai doh.gif Net rusai ir chocholai taip nevaiksto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 22 kovo 2012 - 16:33
QUOTE(Shana @ 2012 03 22, 17:08)
DELA, as lyg jum siunciau prisijungima, ar cia pas jus AZ perkrauta buvo? g.gif

As prasivaliau po to bet jau nebesulaukiau, tai ir vel kisu liezuvi ax.gif
QUOTE(lauryna @ 2012 03 22, 17:21)
Jauciu cia prikolas, netikiu , kad taip apsirenge gali viesumon iseiti. doh.gif  lotuliukas.gif

Na ir as manau kad cia prikolas labiau o ne Kaunieciu apsirengimo stilius 4 Akropolio automobiliu stovejimo aiksteles aukste cool.gif

Dėl vaikų - aš irgi stumdžiau pasipuošus pirmus mėn ir pirmą klecką smile.gif po to jau nebe lotuliukas.gif Nesakau kad negalima, tik man klausimas kiek ilgai tai yra patogu, nes kaip ir Donstop būdama su vaikais stengiausi jog būtų patogu ir ne tik man - bet ir vaikui. Bet pritariu ir tam jog skirtingi vaikai, taigi skirtingas ir jų auginimas mirksiukas.gif
Ką manot apie tokią rankinę prie mėlyno, raudono ir balto kapsulės g.gif
Rankine mane pjauna tas geltonas metalas - o as juk vasara doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E.L.A: 22 kovo 2012 - 16:49
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 22, 16:34)
Na ir as manau kad cia prikolas labiau o ne Kaunieciau apsirengimo stilius 4 Akropolio automobiliu stovejimo aiksteles aukste  cool.gif

kelnes sukistos i kojines, tai jau tikriausiai prikolas smile.gif Bet siaip tokiu stilium apsirengusiu pilna visur. Visai neseniai Maximoj stovejau eilej uz tokio issipusciusio su Armani zenklu ant treninginiu kelniu dupces, treningas dar ten kazkokio zenklo ir lauke sningant sniegui su beisbolo kepure doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 22, 17:40)
kelnes sukistos i kojines, tai jau tikriausiai prikolas smile.gif Bet siaip tokiu stilium apsirengusiu pilna visur. Visai neseniai Maximoj stovejau eilej uz tokio issipusciusio su Armani zenklu ant treninginiu kelniu dupces, treningas dar ten kazkokio zenklo ir lauke sningant sniegui su beisbolo kepure  doh.gif

biggrin.gif Na as kartais su tokiu susiduriu pasiimdama maza is darzelio - ateina vienas tevelis kartais apsiredes ir tokiu stiliumi, taciau as to nelaikau blogo stiliaus zenklu, juk ir armani (jei jis tikras ) savo zenklo nededa ant kokio s.... wink.gif netgi man visai stiliovai atrodo + vaikas ir jo vyresnis broliukas pvz tuo paciu stiliumi buna aprengti, tiesiog juk ne i operos ir baleto rumus atejo taip, todel tikrai nepulciau teisti biggrin.gif jei zmogus gerai ir laisvai jauciasi - tada liuks...
Tikriausiai cia labiau kalba eina apie tai kad pvz treningus derina su odiniais klasikinio stiliaus vyriskais bateliais (kaip pvz Gariūnuose ir kt turguose gausu sutikti ) ir panasus deriniai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E.L.A: 22 kovo 2012 - 16:56
oho kiek diskusiju, vos speju skaityti biggrin.gif
atejau pasigirti, beveik baigiau savo pavasarine/rudenine kapsule thumbup.gif tetruksta vienos bliuskutes kuria gausiu rytoj assa.gif
o del tatuskiu..man grazu thumbup.gif viena turiu, dar viena kaip minimum bus ateity blush2.gif Dariausi is pirmos algos lotuliukas.gif ir niekas netikejo, kad nejokauju, net stovedama prie duru skambinau draugui pasigirt, o tas "mhm, aha, gerai" blink.gif o kai pamate rezultata buvo blink.gif blink.gif Bet manoji ant kaklo tai reikalui esant pasislepia po apykakle, saliku/skarele ar palaidais plaukais ax.gif lig siol niekam neuzkliuvo ji g.gif tik pirma karta vaziuodama pas draugo tevus paklausiau ar nebutu geriau paslept ja ax.gif bet liko puikiai yvertinta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 22, 13:26)
Na vat visokiu priezasciu girdejau, kodel zmones pradeda vaika planuoti, bet tokios dar ne tongue.gif

Ne, tai ne priežastis planuoti, tai dar viena priežastis liūdėti, kad jo vis dar nėra...

QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 22, 15:08)
ir dar kažaks nevadintų vaikų auginimo sportu - nu brangiosios o ką pasakytumėt apie stilių kurį reiktų pasirinkti aktyviai veiklai?? Na tarkim pasivaikščiojimas parke - du pypliai, vienam 1 m kitam 2 m (cia mano) vienas eina vienon pusėn kitas bėga kiton,dar šalia stumiamas vežimas, tašė (ale gariūnai) drabužių persirengti, smėlio žaislų dviems, gerti, užkąsti ir dar devynios galybės nežiniai ko (o jei saulė išlys - 2 kepuriukai, jei vėjas - du džemperiai, jei sušlaps - 2 kojinės, jei susimuš - pleistrai ir pan biggrin.gif.... Tuo pačiu bėgantysis pargriūna, balsas ant viso parko, dar tik pradėjęs eit - ant rankų, bėgom prie nugriuvusio - jam irgi reikia mamos rankų - rezultatas - pasivaikščiojimas parke - du ant rankų - 13 kg ir 15 kg biggrin.gif dar tose pačiose rankose - maišas, stumiamas vežimas na ir dar gal koks "baisiai" reikalingas daiktas kaip šaka, gėlytė ir pan :DDDD Ir visa tai - su baltinukais, švarkeliu ir bateliais???????????????  blink.gif  pasigailėkit  lotuliukas.gif

Kaip prisijuokiau, smagiai aprašei biggrin.gif
Atsakyti