Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 03 21, 18:38)
Kelnes ne kostiumines schmoll.gif Labai "lietuviskas" derinys biggrin.gif
drinks_cheers.gif
Ir tatoo'skes nepamirsk bigsmile.gif

As savo akim nepatikejau , kad Donstop ja turi. nail.gif

Dar del juodos spalvos.... nu negstu as ja, bijau labai kitu spalvu, o su juoda jauciuosi saugiai ir savo komforto zonoje . blush2.gif Iseinant i zmones pasidabinu savo prObangiais papuosalais, smokey eyes makiazas ir atrodo puse bedos. Pastebejau , kad po mazu pamegau pilkus ir rusvus atspalvius. Gal man ir netinka jie, bet velgi- bijau eksperimentuot. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 22 kovo 2012 - 13:10
QUOTE(dontstop @ 2012 03 22, 12:43)
Ačiū labai, nesitikėjau, kad taip visoms patiks  smile.gif

Kažkaip tie laisvoki sportinio stiliaus rūbai prideda svorio, aš kaip meškutė su jom  unsure.gif  Kad nebūtų painiavos, štai ką turiu omeny:

smile.gif
O as tokias kaip tik nesioju kartais g.gif na ne tokias kaip trecios, jau labai placios, bet siaip patinka man cargo pants g.gif Argi smeliams nerekomenduojama? Man atrodo galima, jei virsus prigludes g.gif
Vakare imesiu fotke, kaip tik sviezia turiu, kur turetu matytis g.gif

QUOTE(groovy @ 2012 03 22, 12:54)
Och, man bėda su rankomis, kad tik greičiau mažametį įsigytume biggrin.gif

Na vat visokiu priezasciu girdejau, kodel zmones pradeda vaika planuoti, bet tokios dar ne tongue.gif

QUOTE(lauryna @ 2012 03 22, 13:00)
As savo akim nepatikejau , kad Donstop ja turi. nail.gif

Dar del juodos spalvos.... nu negstu as ja, bijau labai kitu spalvu, o su juoda jauciuosi saugiai ir savo komforto zonoje . blush2.gif

Tatoo'ske pakele Dontstop reitingus lotuliukas.gif

Va ir sakau: juoda-saugu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 22, 12:12)
Bytte, tai ka tu aprasineji, tai cia toks kaimo glamuuras biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kažkaip tie laisvoki sportinio stiliaus rūbai prideda svorio, aš kaip meškutė su jom  Kad nebūtų painiavos, štai ką turiu omeny:

as vasara, siltesni pavasari nesioju laisvalaikui panasias kelnes tik sonuose kiseniu nera. bet man jos kokios patogios ir smagios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 22 kovo 2012 - 13:30
Mano supratimu - nepatenka  ax.gif O kas patenka - foto viršuje

O man tai tie pateikti paveiksliukai labau alia paaugliško stiliaus, o ne sportinis g.gif

QUOTE(lauryna @ 2012 03 22, 13:00)
Dar del juodos spalvos....

Papasakosiu istoriją iš temos juoda spalva ir vyrai doh.gif
Vakar važiavom vyrui kostiumo prikti. Spintoje jau kabo 3 juodi, ir vienas juodas su neryškiom juostelėm. Spėkit kokio jam 5 reikia? Ogi aišku JUODO doh.gif swoon.gif Aš jau nė nebandžiau siūlyti ko nors įdomaus, tempiau tik tamsiai mėlynus, pilkus, nieks netinka schmoll.gif Tai galiausiai šiaip tai nupirkom tamsiai pilką, po tai kai įtikinau, kad tai šviesiai JUODAS cool.gif assa.gif

QUOTE(Shana @ 2012 03 22, 13:26)
*Tatoo'ske pakele Dontstop reitingus lotuliukas.gif

**Va ir sakau: juoda-saugu mirksiukas.gif

*Dėl tatoo ir kam virš 30. Ar jums tikrai jos vis dar imponuoja? mastau.gif Nes man jos labiau iš serijos: studentiška kvailystė blush2.gif
**o man juoda asocijuojasi su noru pasislėpti, nekristi į akis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 22 kovo 2012 - 14:33
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 22, 14:20)
* Tai galiauisia šiaip tai nupirkom tamsiai pilką, po tai kai įtikinau, kad tai šviesiai JUODAS  cool.gif assa.gif

* na va ka reiskia kitas pavadinimas, kad ir spalva ta pati biggrin.gif

** sutinku 100% nes tikrai kai spalvotai apsirengi, tai toks jausmas, kad visi tik ir ziuri i tave, o kai tamsia kokia spalva, juoda ar tamsiai pilka tai jautiesi lyg nematomas butum ir atrodo, kad niekas taves nepastebes jau tada.
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 03 22, 13:29)

Imeciau i googliu rusiskai "kaimo glamuras" ir tikrai labai juokinga buvo biggrin.gif

O man tai tie pateikti paveiksliukai labau alia paaugliško stiliaus, o ne sportinis  g.gif

*Dėl tatoo ir kam virš 30. Ar jums tikrai jos vis dar imponuoja?  mastau.gif Nes man jos labiau iš serijos: studentiška kvailystė  blush2.gif 

Tada as dar paaugle assa.gif

Del tatoo'skiu IMHO yra du variantai
1. tai pvz kaip girti britai daro atostogaudami Ibizoje, prisigere iki samones netekimo sliauzia i salona pasidaryti kokia atitinkama tatoo arba kai 18kos ant papo ramuneles issitatuiruoju, tai po to 30 gal jos tikrai nelabai jau patinka biggrin.gif
2. Kai tai yra susije su zmogaus pasauleziura, stilium, gyvenimo budu etc, kai issitairuoja kazka sau reiksmingo ir padaro tai apgalvotai. MB turi tatoo'ske kurios projekta brandino kokius 3 metus, kita jau kokius 2 metus brandina, nzn kada subrandins biggrin.gif
Atsakyti
Tai galiausiai šiaip tai nupirkom tamsiai pilką, po tai kai įtikinau, kad tai šviesiai JUODAS  cool.gif assa.gif

*Dėl tatoo ir kam virš 30. Ar jums tikrai jos vis dar imponuoja?  mastau.gif Nes man jos labiau iš serijos: studentiška kvailystė  blush2.gif 

Ir jis patikejo? biggrin.gif

Man asmeniskai niekad tatoo nepatiko, nei kai jaunesne buvau, nei dabar, kai jau perzengiau 30 m. biggrin.gif Negrazu man, net gi baisu sakyciau unsure.gif

Oi, juoda - viena is mano megstamiausiu spalvu biggrin.gif ziema ypac, dabar jau po biski lendu is juodos, nes kai saule pasviete, norisi spalvu. Bet ar tai man asocijuojasi su noru pasislepti g.gif man asmensikai turbut kad ne g.gif
Atsakyti
Labukas,
dingau su savo ieskojimais vasaros kapsulei basic spalvų savo mažamečių ligose - abu iškrito kaip ir reikia tikėtis, tempos belenkokios vis bijau isrenginėju pabėrimų ieškodama... doh.gif ir dar kažaks nevadintų vaikų auginimo sportu - nu brangiosios o ką pasakytumėt apie stilių kurį reiktų pasirinkti aktyviai veiklai?? Na tarkim pasivaikščiojimas parke - du pypliai, vienam 1 m kitam 2 m (cia mano) vienas eina vienon pusėn kitas bėga kiton,dar šalia stumiamas vežimas, tašė (ale gariūnai) drabužių persirengti, smėlio žaislų dviems, gerti, užkąsti ir dar devynios galybės nežiniai ko (o jei saulė išlys - 2 kepuriukai, jei vėjas - du džemperiai, jei sušlaps - 2 kojinės, jei susimuš - pleistrai ir pan biggrin.gif.... Tuo pačiu bėgantysis pargriūna, balsas ant viso parko, dar tik pradėjęs eit - ant rankų, bėgom prie nugriuvusio - jam irgi reikia mamos rankų - rezultatas - pasivaikščiojimas parke - du ant rankų - 13 kg ir 15 kg biggrin.gif dar tose pačiose rankose - maišas, stumiamas vežimas na ir dar gal koks "baisiai" reikalingas daiktas kaip šaka, gėlytė ir pan :DDDD Ir visa tai - su baltinukais, švarkeliu ir bateliais??????????????? blink.gif pasigailėkit lotuliukas.gif
Aišku tai buvo mano kasdienybė, bet tarkim mamų kurių vaikai šilkiniai ir ramiakai, kuriuos padėjęs spėsi perskaityti straipsnį (o ne paimti žurnalą į rankas ir padėti smile.gif ) ir rasi jį ten pat, netgi ta pačia poza - tuomet aišku į parką tinka ir toks stiliukas netgi labai gražu man būtų... bet realybė kita .... vien ko tas švarkelis būtų vertas po n-tojo ašarų į mamos petį nusišluostymo, skverno purvinom rankytėm patampymo ir pan dalykėlių smile.gif

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 22, 15:20)
O man tai tie pateikti paveiksliukai labau alia paaugliško stiliaus, o ne *Dėl tatoo ir kam virš 30. Ar jums tikrai jos vis dar imponuoja?  mastau.gif Nes man jos labiau iš serijos: studentiška kvailystė  blush2.gif 

Man gražu bet sau jau nebesidarysiu - nes po 30 jau biggrin.gif o jei rimtai - studentaujant norėjau, o kai atėjo laikas kad iš savo pinigų galėjau darytis - kažkaip pradėjau pąstyti apie vietą kur - prie kulno - su bateliais kris į akis, ant peties, persišvies pvz per baltus marškinėlius - man rimtumo nepriduoda, jei tarkim profesija įpareigoja, kažkur kur nesimato lyg ir praranda prasmę, jei aš net pati nematysiu - tai kokia tos tatuiruotės prasmė.... tai taip ir nepasidariau.... nors atvirai pasakius, visdėlto pamačius pas žmogų virš 30 tatoo, nuomonė truputį tampa pikantiška biggrin.gif

NA mergaitės ir aš noriu į albumą, jau net viešai rodžiausi tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E.L.A: 22 kovo 2012 - 15:47
QUOTE(Shana @ 2012 03 22, 14:34)
Tada as dar paaugle assa.gif

Mes tuo nė neabejojam biggrin.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 03 22, 14:42)
Ir jis patikejo?  biggrin.gif

Oi, juoda - viena is mano megstamiausiu spalvu  biggrin.gif

Pabandytu žmona netikėti biggrin.gif
Tikiu, kad tu dėvi juodą ne dėl ištirpimo minoje. Bet ar niekad negalvojai, kad taip apsirengus, visgi ištirpsti cool.gif

QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 22, 15:08)
* ir dar kažaks nevadintų vaikų auginimo sportu -

** visdėlto pamačius pas žmogų virš 30 tatoo, nuomonė truputį tampa pikantiška biggrin.gif

* Manau tai tiesiog požiūrio klausimas. Galima pasakoti "siaubo" vaizdelius. Arba galima priimti sprendimus, kad tai nebūtu "siaubas".
** drinks_cheers.gif Man ne tie pikantiša, kiek nesolidi. Visomis prasmėmis. Kaip bebūtu tatoo kilo kalėjime iš poreikio pasiženklinti, kad priklausai kažkokiai grupei.
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 22, 16:33)
* Manau tai tiesiog požiūrio klausimas. Galima pasakoti "siaubo" vaizdelius. Arba galima priimti sprendimus, kad tai nebūtu "siaubas".
** drinks_cheers.gif Man ne tie pikantiša, kiek nesolidi. Visomis prasmėmis. Kaip bebūtu tatoo kilo kalėjime iš poreikio pasiženklinti, kad priklausai kažkokiai grupei.

O tada as jokiu budu nebuciau ivardinusi to "siaubu" - tai buvo tiesiog toks laikas, aisku galima priimti sprendimus - netureti dvieju pametinuku smile.gif neiti i parka, neleisti vaikams, neduoti ir pan., bet tai ne mano pasirinkimas, todel sunkiai save isivaizduociau kaip tas reklamines vezimeliu reklamos nuotraukas - elegantiskos mamytes, puikus vezimeliai - realybej tai sunkiai pritaikoma smile.gif
Atsakyti
Hi hi aš svo tatuškės viziją jau nežinau kiek metų brandinu biggrin.gif . O tiksliau nerandu meistro dirbančio tokiu stiliumi... dar bijau kad padarys visgi ne taip kaip noriu (žinot kaip su kirpėjom būna, o čia ne plaukai...). Visą tą reikalą apsunkina MB, jam jos nepatinka... tipo ant kitų gražu, o tau nereikia, nes nežinia ar nepabos tas piešinys... Be to jam nepatinka tatuiruočių stilius kuris man patinka, ir atvirkščiai. Kai buvau jaunesnė dar bijojau ar su amžiumi nepraeis tas noras. Dabar jau žinau kad nepraeis, nes per tiek metų nieks nepasikeitė.
Mano mamos draugė būdama 46-rių pasidarė tatuiruotę tongue.gif ... nesigaili. Aš matyt pasidovanosiu sau 40-mečio proga lotuliukas.gif
Ir prašom čia kalėjime tatoo ištakų neiškot nono.gif ... jei ką tai vyriškumo simbolika, gentyse vyrai tatuiruotėmis įamžindavo sau svarbius įvykius, bei parodydavo savo ištvermę (tai dar vienas punktas dėl ko MB mano kad man negalima daryti, nes ne vyras esu biggrin.gif ). O piratai dar ir gąsdindavo tokias doras moteriškes biggrin.gif . Beja 19 a. tatuiruotės buvo itin paplitusios tarp konservatyvių miestelėnų... kadangi apranga buvo labai uždara, tai kūnai buvo išpiešiami nuo rankovės iki iškirptės. Aš buvau sužavėta fotografijomis tų poniučių.
Kaimo glamūras biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 22, 16:47)
Kaimo glamūras  biggrin.gif

Nors pripažinkim drabužėliai nepigus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E.L.A: 22 kovo 2012 - 15:50