Labukas,
dingau su savo ieskojimais vasaros kapsulei basic spalvų savo mažamečių ligose - abu iškrito kaip ir reikia tikėtis, tempos belenkokios vis bijau isrenginėju pabėrimų ieškodama...
ir dar kažaks nevadintų vaikų auginimo sportu - nu brangiosios o ką pasakytumėt apie stilių kurį reiktų pasirinkti aktyviai veiklai?? Na tarkim pasivaikščiojimas parke - du pypliai, vienam 1 m kitam 2 m (cia mano) vienas eina vienon pusėn kitas bėga kiton,dar šalia stumiamas vežimas, tašė (ale gariūnai) drabužių persirengti, smėlio žaislų dviems, gerti, užkąsti ir dar devynios galybės nežiniai ko (o jei saulė išlys - 2 kepuriukai, jei vėjas - du džemperiai, jei sušlaps - 2 kojinės, jei susimuš - pleistrai ir pan
.... Tuo pačiu bėgantysis pargriūna, balsas ant viso parko, dar tik pradėjęs eit - ant rankų, bėgom prie nugriuvusio - jam irgi reikia mamos rankų - rezultatas - pasivaikščiojimas parke - du ant rankų - 13 kg ir 15 kg
dar tose pačiose rankose - maišas, stumiamas vežimas na ir dar gal koks "baisiai" reikalingas daiktas kaip šaka, gėlytė ir pan :DDDD Ir visa tai - su baltinukais, švarkeliu ir bateliais???????????????
pasigailėkit
Aišku tai buvo mano kasdienybė, bet tarkim mamų kurių vaikai šilkiniai ir ramiakai, kuriuos padėjęs spėsi perskaityti straipsnį (o ne paimti žurnalą į rankas ir padėti
) ir rasi jį ten pat, netgi ta pačia poza - tuomet aišku į parką tinka ir toks stiliukas netgi labai gražu man būtų... bet realybė kita .... vien ko tas švarkelis būtų vertas po n-tojo ašarų į mamos petį nusišluostymo, skverno purvinom rankytėm patampymo ir pan dalykėlių
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 22, 15:20)
O man tai tie pateikti paveiksliukai labau alia paaugliško stiliaus, o ne *Dėl tatoo ir kam virš 30. Ar jums tikrai jos vis dar imponuoja?
Nes man jos labiau iš serijos: studentiška kvailystė
Man gražu bet sau jau nebesidarysiu - nes po 30 jau
o jei rimtai - studentaujant norėjau, o kai atėjo laikas kad iš savo pinigų galėjau darytis - kažkaip pradėjau pąstyti apie vietą kur - prie kulno - su bateliais kris į akis, ant peties, persišvies pvz per baltus marškinėlius - man rimtumo nepriduoda, jei tarkim profesija įpareigoja, kažkur kur nesimato lyg ir praranda prasmę, jei aš net pati nematysiu - tai kokia tos tatuiruotės prasmė.... tai taip ir nepasidariau.... nors atvirai pasakius, visdėlto pamačius pas žmogų virš 30 tatoo, nuomonė truputį tampa pikantiška
NA mergaitės ir aš noriu į albumą, jau net viešai rodžiausi