QUOTE(bytte @ 2012 03 22, 09:31)
Bytte, kaip tu visad idomiai isvartai.
As busiu rock/feminine/sport kokleilis nusprendziau
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 22, 09:36)
* Ei, ei prašom apie save Aš tai jokia ne bumbeklė, ir nesena irgi Aš jaunas, pazityvo įsikūnijimas. Nu ok, su polinkiu į pabumbėjimą
**Manau kad tokie nesusipratimai kilo ir kils. Tiesiog dėl visų skirtingos patirties, suvokimo, gyvenimo būdo.
*** Man tai šitie paveikslėliai nė iš tolo nekvepia sportiniu stiliumi
*Pritariu. Mes siaip net baltos ir pukuotos, tik ant sluotos greiciau kartais
** As tai diskusijuose ir skirtinguose nuomonese nieko blogo nematau, kaip tik idomu, jei tik visi dalyviai diskutuoti normaliai sugeba.
***Dabar supratom Loxxy sportinis stilius=apranga sportui
Cosette, vakar pradejau rasyt atsakyma del "ne komplimento" juodai baltam derinukui ir nedarasiau. Jums gali but jis visai tinka, jus gi ziema, bet siaip turejau omeny sakydama, kad labai lietuviskas, ta tendencija sleptis i juoda spalva, kad mzdg jei nezinai ka rengtis, tai geriausia juodai ir siaip aplamai visad gerai juodai Cia kaip su tom mazom suknelem, taip, pasirinkimas labai saugus, dazniausiai neprasausi ir tt, bet ir kitos puses velgi... neoriginalus. Ateini kur nors, o ten dar pora desetku su tokiu pat saugiu pasirinkimu Su geru makiazu vakariniu aisku dazniausiai labai negadins, bet ir mazai ka is tikruju puos. Tas pats su juodai baltu deriniu, IMHO ji labai reiklus ir tikrai daugiau kam netinka nei tinka.
Is kitos puses as gyvenu 4 metai ne Lt ir mano akis labai nuo juodumos atprato, gal todel labiau rezia todel gal esu kazkiek neobjektyvi.
Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2012 03 21, 19:06)
O, tema apie stilius pasisuko Įdomu. Mane visada užmušdavo klausimas - koks tavo mėgstamiausias stilius Aš tam reikale beviltiška, niekaip neišsirenku kas patinka ir tinka, pastoviai prisiperku rūbų - bele kokios stilių makalynės
Kiek as susidariau nuomone tai tavo sportiskai/moteriskas
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 22, 08:38)
Ir kad jau pasisakiau, tai pridursiu dar: o esat radusios šitą blog'ą? Man patiko Yra labai praktiškų patarimų ekonomiškam garderobui (nors apie pačias kapsules nedaug). Gal pravers kam
Dekui, idomu