Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Rytas
QUOTE(bytte @ 2012 03 22, 09:31)
... gal ji punk/feminine/sport stilių kokteilis...

Bytte, kaip tu visad idomiai isvartai.
As busiu rock/feminine/sport kokleilis tongue.gif nusprendziau tongue.gif

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 22, 09:36)

* Ei, ei prašom apie save  tongue.gif Aš tai jokia ne bumbeklė, ir nesena irgi  schmoll.gif  tongue.gif Aš jaunas, pazityvo įsikūnijimas. Nu ok, su polinkiu į pabumbėjimą  blush2.gif

**Manau kad tokie nesusipratimai kilo ir kils. Tiesiog dėl visų skirtingos patirties, suvokimo, gyvenimo būdo.

*** Man tai šitie paveikslėliai nė iš tolo nekvepia sportiniu stiliumi  smile.gif

*Pritariu. Mes siaip net baltos ir pukuotos, tik ant sluotos greiciau kartais biggrin.gif

** As tai diskusijuose ir skirtinguose nuomonese nieko blogo nematau, kaip tik idomu, jei tik visi dalyviai diskutuoti normaliai sugeba.

***Dabar supratom Loxxy sportinis stilius=apranga sportui biggrin.gif

Cosette, vakar pradejau rasyt atsakyma del "ne komplimento" juodai baltam derinukui ir nedarasiau. Jums gali but jis visai tinka, jus gi ziema, bet siaip turejau omeny sakydama, kad labai lietuviskas, ta tendencija sleptis i juoda spalva, kad mzdg jei nezinai ka rengtis, tai geriausia juodai ir siaip aplamai visad gerai juodai biggrin.gif Cia kaip su tom mazom suknelem, taip, pasirinkimas labai saugus, dazniausiai neprasausi ir tt, bet ir kitos puses velgi... neoriginalus. Ateini kur nors, o ten dar pora desetku su tokiu pat saugiu pasirinkimu biggrin.gif Su geru makiazu vakariniu aisku dazniausiai labai negadins, bet ir mazai ka is tikruju puos. Tas pats su juodai baltu deriniu, IMHO ji labai reiklus ir tikrai daugiau kam netinka nei tinka.
Is kitos puses as gyvenu 4 metai ne Lt ir mano akis labai nuo juodumos atprato, gal todel labiau rezia smile.gif todel gal esu kazkiek neobjektyvi. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2012 03 21, 19:06)
O, tema apie stilius pasisuko smile.gif Įdomu. Mane visada užmušdavo klausimas - koks tavo mėgstamiausias stilius  doh.gif  Aš tam reikale beviltiška, niekaip neišsirenku kas patinka ir tinka, pastoviai prisiperku rūbų - bele kokios stilių makalynės  g.gif

Kiek as susidariau nuomone tai tavo sportiskai/moteriskas 4u.gif

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 22, 08:38)

Ir kad jau pasisakiau, tai pridursiu dar: o esat radusios šitą blog'ą? Man patiko 4u.gif Yra labai praktiškų patarimų ekonomiškam garderobui (nors apie pačias kapsules nedaug). Gal pravers kam 4u.gif

Dekui, idomu rolleyes.gif
Atsakyti
Čia mados guru apibūdina berots 2010 metų kolekcijose kaip sportinį stilių... juk sportinis stilius tai ne tai kad va einu sportuot mirksiukas.gif Tai tada jau ne stilius, o paprasčiausia sportinė apranga. Pavyzdžiui donstop medžiaginius sportinius batelius nebūtinai priskirčiau sportiniam stiliui... va Shana pastoviai su jais kelia derinukus, kurie būna rock stiliumi... o dar visokie ten atsiradę hipsteriai (tie tai išvis nežinau su kuo valgomi)... Punkai irgi juos mėgsta... tie patys mettall atstovai mėgėjai tam tikros sportinės avalynės... jų stiliaus niekaip sportiniu negalima vadint, nors būtų tik sportiniai bateliai, džinsai ir koks bliuzonas su kapišonu... vistiek ne sportinis stilius. Nes kokia emblema ant bliuzono, ar batraiščiai spalvoti, ar kaukoliukai ant sportbačių... dar kokia apyrankė, auskarai ausyse, plaukai... spalvų deriniai... sukuria vienokį ar kitokį stiliaus variantą. O jei sportinis stilius, tai tada tik sportbačiai, džinsai, džemperis elementarus, patogi šukuosena...

Man tai vat neaišku kuom casual stilius skiriasi nuo feminine, nes irgi galim pilnai iš ofiso į parką blush2.gif
Ir dar toks yra dennim... irgi nelabai žinau koks tai stilius. Tipo berniukiškas, bet kame tas berniukiškumas? Vyriškų kirpimų rūbų dėvėjime? ar dar kur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 22, 10:11)

Man tai vat neaišku kuom casual stilius skiriasi nuo feminine, nes irgi galim pilnai iš ofiso į parką  blush2.gif
Ir dar toks yra dennim... irgi nelabai žinau koks tai stilius. Tipo berniukiškas, bet kame tas berniukiškumas? Vyriškų kirpimų rūbų dėvėjime? ar dar kur  ax.gif

Man atrodo taip casual gali buti zaodno ir moteriskas, bet gali ir nebuti. Ta prasme kad jie nera priesingi vienas kitam, gali persidengti g.gif Casual man toks kaip kasdieninis.

In the European tradition, casual is the dress code that emphasizes comfort and personal expression over presentation and uniformity.
Кэжуал (англ. Casual) — повседневная одежда[1], в европейской традиции — вид одежды, стиля одежды в котором делается упор на удобство.

O denim taigi cia kazkoks dzinsinis turetu buti g.gif
Atsakyti
punk stiliaus bateliai biggrin.gif panašius turiu užsiseivinus kitam kompe tik metalovus, mano dabartinė siekiamybė blush2.gif Tik matyt nepaeičiau lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image
čia tipo gatvėj pagauti denim stiliumi apsirengę žmonės...

Tai gal casual ne stilius? Gal tai tiesiog kaip yra vakarinė, proginė, laisvalaikio apranga ir casual g.gif Ir kokiu nori stiliumi, taip ir rengiesi?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 22, 09:52)
* As tai diskusijuose ir skirtinguose nuomonese nieko blogo nematau, kaip tik idomu, jei tik visi dalyviai diskutuoti normaliai sugeba.

**Dabar supratom Loxxy sportinis stilius=apranga sportui biggrin.gif

Matai bet ir diskusiją mes suprantame skirtingai. Aš pvz. dažnai išsakau pakankamai griežtą nuomonę, manęs nežeidžia jei kažkas pasako, kad mano apsirengimo stilius nevykęs ir jam atrodo pigus, netinkamas pagal amžių, ar išvis velniai žino ar tai būtu galima vadinti stiliumi. Bet 90 proc. čia esančiu tokią pastabą jau priima kaip netaktišką, asmeninį įžeidimą ir pan. Mes tiesiog visur laaabai skirtinogs. O man pasakymas: "tavo kapsulė labai graži, tiesiog pribloskianti, bet ne mano skonio ir truputi primena gariūnus" nu neatrodo vykusia diskusijai. Bet dauguma čia būtent tokiu būdu išsakytą kritiką dar priima, griežtesnės jau nebe...
** žinok panašiai blush2.gif Tą "apranga sportui" pagal nusistovėjusias lietuviškas tradicijas, dal būtu galima praplėsti teiginiu sportui ir prekiauti gariūnuose cool.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 22, 10:11)
Man tai vat neaišku kuom casual stilius skiriasi nuo feminine, nes irgi galim pilnai iš ofiso į parką  blush2.gif
Ir dar toks yra dennim... irgi nelabai žinau koks tai stilius. Tipo berniukiškas, bet kame tas berniukiškumas? Vyriškų kirpimų rūbų dėvėjime? ar dar kur  ax.gif

Jatus bytte kur tu tiek skirtingų stilių pritrauki 4u.gif
Tai gal tarp casual ir feminine ir yra nemažai panašumų. Man turbūt feminine dar kiek moteriškesnis. jei casual gali būti tokie alia vyriško tipo marškinukai, tai feminine norėtusi raukinukų, įdomesnės medžiagos struktūros ar pan.
O tas denim ne nuo žodžio džinsas? Nes man įvedus į google paieška dennim tai meta tik derinius su rūbais iš džinsinės medžiagos g.gif
Atsakyti
O kaip vadinasi toks vyriškų kažkokių kirpimų stilius? Juk yra ir toks g.gif kur vyriško kirpimo kelnes dėvi, švarkus tokius tiesius ale vyriškus, marškinius ir t.t. g.gif

Jei denim džinsinis tik, kaip tiesioginis vertimas tai tada kažin ar stiliumi vadintinas g.gif Tada tiesiog džinsinė apranga... Aš tai truputuką nusipaičius plačiau buvau... tokį džinsinių parduotuvių asortimento variantą lotuliukas.gif ... su kiek kaubojiškos Malboro reklamos atspalviu blush2.gif
Atsakyti
laba ryta,
QUOTE(Shana @ 2012 03 21, 23:14)
Turejau omeny, kad mes ja ir be fotkiu zavimes tongue.gif

aaa... biggrin.gif tai ir as jau nuo seniai zaviuosi jos kantrybe savo nuomones gynimui bigsmile.gif ir isamiais postais taip pat. ir byttes man labai idomus, informatyvus visada postai buna.
ai kai pagalvojau tai as cia visomis rasanciomis zaviuosi biggrin.gif vienos informatyviai naudingai paraso kazka, kitos ikelia idomiu deriniu, o kitos nesusipratimais ir is ju kilusiais pykciais kilusiais pralinksmina biggrin.gif

bytte, jei tu bateliu islinkimas ar kaip ten vadinasi gerai padarytas pagal kojos islinkima, tai ir auksti kulnai patogus bus.

o as tai ta casual stiliu tai isivaizduoju kiek paziurejau pavyzdziu tai toks kaip laisvalaikio kasdieninis stilius, bet truputi elegantiskesnis, pasitempes. dazniausiai dzinsai ar kokios kitos siauros kelnes, bateliai dazniausiai aukstakulniai, kazkokie elegantiskesni, svarkas laisvesnio stiliaus ir kokie marskineliai ar elegantiskesne maikute g.gif na as taip bent isivaizduoju rolleyes.gif
bet tai galvoju cia taip apsirengus kai siltas sezonas, kai salta, ziema kaip gale atrodyt casual stilius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 22, 10:28)
Matai bet ir diskusiją mes suprantame  skirtingai. Aš pvz. dažnai išsakau pakankamai griežtą nuomonę, manęs nežeidžia jei kažkas pasako,

** žinok panašiai  blush2.gif Tą "apranga sportui" pagal nusistovėjusias lietuviškas tradicijas, dal būtu galima praplėsti teiginiu sportui ir prekiauti gariūnuose  cool.gif

biggrin.gif Puikiausiai suprantu. As pati tiesiai pasisakyt megstu ir neisizeidziu, kai man pasako. Bet zinok kartais buna, kad matai pvz - graziai suderinta etc, bet stilius ne tavo. Man pvz su Dontstop kapsulem taip buvo - tikrai suderinta, apgalvota, bet ne mano smile.gif

Tavo supratimas sugadintas tongue.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 22, 10:37)
O kaip vadinasi toks vyriškų kažkokių kirpimų stilius? Juk yra ir toks  g.gif kur vyriško kirpimo kelnes dėvi, švarkus tokius tiesius ale vyriškus, marškinius ir t.t.  g.gif

Jei denim džinsinis tik, kaip tiesioginis vertimas tai tada kažin ar stiliumi vadintinas  g.gif Tada tiesiog džinsinė apranga... Aš tai truputuką nusipaičius plačiau buvau... tokį džinsinių parduotuvių asortimento variantą  lotuliukas.gif ... su kiek kaubojiškos Malboro reklamos atspalviu blush2.gif

Gal Dandy g.gif Man patinka. Kazkada smokinga turejau, su baltais aptemtais marskinukai ir kaklaraistuku kai uzsidesi, niu liuks wub.gif
A lia Marlene Deitrich? apie ta kalbi?

Denim manau ir turi omeny, kad su dzinso elementais g.gif , ne pilnai tik dzinsinis (va cia tai man Gariunai) doh.gif .
Atsakyti
Jo alia Deitrich ax.gif

O va man buvo per šias kalėdas koks siaubas akims... turėjo MB eit su sūnum, bet jį iškvietė į darbą, tai ėjau aš. Labai pergyvenau, nes ant smūgio išlėkiau visai nepasipuošus, o eglutė žvejų rūmuose (kur spektakliai vyksta) buvo. Bet kai nuėjom... man net žandikaulis atvipo, nemaniau kad tokia publika išvis bėra Lietuvoje... vyrai pasipuošę pigiais turginiais, žvilgančios sintetikos treningais, prailgintais kostiuminiais batais, kur nosys kampuotos tokios... irgi ryškiai pigūs... baltom kojinėm, skustom galvom... moteriškės kažkokiais megztais akriliniais aprėdais prie blizgaus audinio sijonų, šukuosenom kažkokiom ... lako pripurkštais varnų lizdais, makiažas... spuogai ir neprižiūrėta oda lendanti pro krem pudrą... Ir tokių ne vienas doh.gif Čia jau nežinau koks stilius doh.gif Nes man mano laikų gariūniniai pižonai vistiek IMHO kažkokį savo stilių turėjo (vien ko vertos auksinės cipuchos)... o čia man tokios asociacijos su narkomanais, kalėjimu ir t.t. Bet jie dirbantys asmenys (nežinau kokios darbovietės, bet visi kartu stovėjo, tai reik suprast iš vienos), ne kokie asocialiai... atėjo susitvarkę ir pasipuošę... ir net pasikvėpinę.
Tai ten ne sportinis stilius buvo tikrai schmoll.gif
Atsakyti
Casual
user posted image
smile.gif

Bytte, tai ka tu aprasineji, tai cia toks kaimo glamuuras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 03 21, 21:42)

Dontstop kapsule patiko, o suknele apsirengus isvis labai patiko, likau suzaveta Dontstop bigsmile.gif

Ačiū labai, nesitikėjau, kad taip visoms patiks smile.gif
QUOTE(Shana @ 2012 03 22, 00:14)

Dontstop, norejau paklausti, raset, kad anksciau labiau sportiska etc rengetes, o po to nusprendet, kad prie figuros nelabai g.gif kas is aprasyto? g.gif na bridziukai suprantu prie nedidelio ugio, reikia atsargiai g.gif o kas dar?

Kažkaip tie laisvoki sportinio stiliaus rūbai prideda svorio, aš kaip meškutė su jom unsure.gif Kad nebūtų painiavos, štai ką turiu omeny:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 22, 10:36)
jei šortai, džinsai, laisvalaikio bateliai (ne kedai) patenka po sportinio stiliaus apibrėžimu, tada taip, ir pasižmonėjimams gali prireikti sportinės kapsulės  4u.gif 

Mano supratimu - nepatenka ax.gif O kas patenka - foto viršuje

Et, trumpa ta pietų pertrauka, jau turiu bėgti, o dar 2 temos lapai liko neperskaityti, o dar iki vakaro priplepėsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 22, 08:34)
As dar vaiku neturejau, kai skaiciau kazkokiame straipsnyje, jog mazamecius vaikus auginanciu mamu rankos graziausios, bet kazkaip neatrode itikinamai, kol neisbandziau  biggrin.gif  Nors vezimo ir netenka tampyt, bet uztenka "sporto" ir taip  smile.gif  Dabar labiau suku galva, kaip reiks islaikyt jas tokias  g.gif

Och, man bėda su rankomis, kad tik greičiau mažametį įsigytume biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 22, 10:27)
Tai gal casual ne stilius? Gal tai tiesiog kaip yra vakarinė, proginė, laisvalaikio apranga ir casual  g.gif Ir kokiu nori stiliumi, taip ir rengiesi?

Taip drinks_cheers.gif Nes mano casual gali būti sijonai, kito kelnės ir pan. Dar detalės, aš galiu rožine spalva su vienaragiais, kitas gali odine striuke, čia tiesiog laisvalaikio apranga, o koks kieno laisvalaikis ir stilius, tai čia jau jų bėdos.
Atsakyti