Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 13, 22:11)
Aš visdar nesugalvoju ką imti šalia turkio/teal spalvos  unsure.gif  arba šalia turkio/teal ir tos tamsios teal kokią trečią.. su tokiomis retai mano naudotomis spalvomis, tragedija sugalvoti  unsure.gif batų turbūt neimsiu, atkalbėjo D.E.A.L  biggrin.gif

As siulau nuspirkt ir isitikint wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, Shana, už prisijungimo duomenis. 4u.gif Sukėliau savo "puikias" nuotraukas į albumą. Lauksiu komentarų. Noriu keisti ir kirpimą, savo plaukų spalvą, dabar natūrali. mirksiukas.gif

Buvau šiandien Akropoly po darbo. doh.gif Niekas už akių neužkliuvo. verysad.gif Spalvų nemažai, bet jos "ne mano".verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 13 kovo 2012 - 21:52
Zalia isivaizduoju tokia http://1.bp.blogspot.....25D0%BE 5.jpg zaliu eiluteje pirma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 03 13, 22:03)
Zalia isivaizduoju tokia http://1.bp.blogspot.....25D0%BE 5.jpg zaliu eiluteje pirma  blush2.gif

Jei is klasikiniu deriniu, tai prie zalios visad beige/taupe, geltonas/gelsvas ziurisi.
O toliau jau kiek leidzia asmeniniai skoniai, ne kiekvienas zalia su rozine nesiot sugeba smile.gif

Daite, i sveikata smile.gif Nuotrauku sian neziuresiu, neturiu ikvepimo vertinimui.

Del batu spalvu, man universaliausi atrodo ir taupe/smelio serijos, va juos beveik prie visko galima derinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2012 03 13, 21:29)
Niekas už akių neužkliuvo.  verysad.gif

O aš šiandien žadu važiuoti, jeigu visus reikalus spėsiu susitvarkyti, nes vakar internetiniame puslapyje radau reikiamą striukę/švarkelį thumbup.gif spalvos šiemet gal žiemiškos? Kad visos tokios ryškios.. gražios, bet ne man wub.gif

QUOTE(Shana @ 2012 03 13, 22:38)
taupe/smelio serijos, va juos beveik prie visko galima derinti g.gif

Prie žalios dažniausiai dar ruda tinka 4u.gif
Bet ta taupe/smėlio serija skirtinga.. dėl kaikurių taupe turbūt net nesuabejočiau, bet čia dėl to `žalsvumo` suku galvą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2012 03 13, 21:29)
Ačiū, Shana, už prisijungimo duomenis.  4u.gif Sukėliau savo "puikias" nuotraukas į albumą. Lauksiu komentarų. Noriu keisti ir kirpimą, savo plaukų spalvą, dabar natūrali.  mirksiukas.gif

Daite, o ka jus norit su plaukais daryti?
Grazi naturali spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sportinė kapsulė. Spalvos, deja, šiek tiek iškraipytos...

user posted image
Atsakyti
Grazu, tik su vienom kojinem neissiversit lotuliukas.gif Juokauju aisku.
O koks jusu tipas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 14 kovo 2012 - 16:09
lotuliukas.gif

Groovy, cia tiktu pasakymas - genialumas paprastume smile.gif
Labai liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 03 14, 16:08)
Grazu, tik su vienom kojinem neissiversit lotuliukas.gif  Juokauju aisku.
O koks jusu tipas?

Ačiū 4u.gif

Yra trejos rinkiny, visos žydros lotuliukas.gif Kai užsisakinėjau, nuotraukoje buvo tamsiai mėlynos lotuliukas.gif Bet kadangi daug neišlenda iš batų, sunešiosiu rolleyes.gif Dar baltų iš seniau yra tokio tipo kojinyčių smile.gif

Soft summer
4u.gif

QUOTE(Shana @ 2012 03 14, 16:09)
Groovy, cia tiktu pasakymas - genialumas paprastume smile.gif
Labai liuks 4u.gif

aciuks.gif

Įdomumo dėlei galiu pasakyti, kad kapsulė kainavo apie 920 Lt, daiktai kol kas naudojami nuo sezono iki 3 metų. Būtų, aišku, įdomu paskaičiuoti, kiek vienas dėvėjimas kainuoja, kaip rašė manjana berords, bet gal sunkokai įgyvendinama. Šiaip naudoju ne per daugiausiai, nesu didelė sportininkė smile.gif Kartais panaudoju į kokį sodą nuvažiuoti. Manau, ilgai bus pas mane smile.gif Šiaip buvo pora maikučių, bet iš patirties prisireikė trečios. kelnių vienerių užtenka, batų irgi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 14 kovo 2012 - 16:37