Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 03 21, 17:26)
Dzinsai ir megztukas ne stilius tongue.gif Loxxy sake biggrin.gif
As vasara turbut prie romantisko linkstu, nes is sukneliu neislipu. smile.gif

Na, toks casual vis tiek vadinasi, o jei baliuose tai elegantiskas mano. Vasarą jo, daugiau romantiškas, žiemą jaukus.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 03 21, 13:50)
Dontstop, kiek daugiausiai daugiausiai gali būti kapsulėj daiktų ir ar įsiskaičiuoja batai, rankinės, ar tik patys drabužiai?

Dar kiek kartų turi būti daugiau viršų? 1,5 ar 2,5?

Pamiršau  O labai intensyviai kapsules kuriu biggrin.gif Mano marinistinė tai liko balta ir navy blush2.gif Tų dryžių ne tiek daug, bet nieko

Groovy, man atrodo, tokiam dalykui griežtų taisyklių nėra. Reikia žiūrėti pagal save ir savo poreikius. Labai didelė kapsulė tiesiog neekonomiška. Juk pirminis tikslas yra sutaupyti, tai reikia pasirinkti mažiausią optimalų drabužių kiekį. Nustatyti tą kiekį galima tik praktiškai. Pabandyti panešioti kelis rūbus, žiūrėti, ko trūksta, tą dasipirkti, jei vėl kažko trūksta, dar dasipirkti...

2,5 kartų. Vėlgi, tai apytikslė formulė smile.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 21, 13:56)
dontstop, Takko šios nuolaidų taisyklės negalioja. Ten visada kažką nukainuoja ir šiaip būna didelės nuolaidos net 30-70% visai ne tais laikotarpiais, kaip visur. Būna dar ten kažkaip, kad atrodo tris dienas akcijos.. nu Takko nuolaidomis pasakiška parduotuvė ir ten reikia gaudyti nuolatos.. žinoma ir tie lankstinukai, kur apie dvi savaites nauji gaminiai parduodami mažesne (ir labai patrauklia kaina), o vėliau pabranginami.

Kokios taisyklės negalioja? Esu VIP klientė, Takko reguliariai apsiperku jau penkmetį, viską apie jų nuolaidas žinau smile.gif
Kad visada būna nukainuotų rūbų - tiesa, kaip ir visose kitose parduotuvėse.
"3 dienos akcijų" - 4 iš tikrųjų, nuo ketvirtadienio iki sekmadienio imtinai, kas antrą savaitę (+/-, kaip kada). Apie tai ir rašiau Byttei, kad reikia sekti reklaminius lapelius, kuriuos metą į pašto dėžę ir atsiunčia e - mailu.
Vėliau nepanbranginami, išimami iš prekybos visai.

Gal naujienos ateina kaip spamas? unsure.gif

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 21, 14:01)
Bet sportininkai ir ne su laisvalaikio bliuzonais laksto. Sportui skirti visiškai kitokie rūbai. Bet vaiko pakėlimas mano akimis neprilydsta sportui 
O į svečiu ir kavines jūs dar žiemą minėjote nevaikštanti su vaiku, kai kalbėjom apie vaikų garderobą skirta eiti į visuomenę  tongue.gif 

Aš tik norėjau pasakyti, kad dalykiniai rūbai nėra tokie patogūs, kaip jūs sakėt, kad nors į kalnus su jais kopt smile.gif Žinoma, vaiko priežiūra neprilygsta sportui. Užtat aš ir nesiūlau rengtis treningais.

Vaikštau, tik labai retai, vos ne kartą metuose. Per visus tuos 3,5 metų keli kartai buvo, kad ėjom ir į svečius, ir į kavines. Tuomet aš rašiau, kad nematau prasmės laikyti spintoj puošnių vaikiškų rūbų dėl to karto metuose (bet nerašiau, kad niekad gyvenime nebuvom svečiuose ar kavinėj su vaiku).
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 21, 14:22)
aš nematau vaiko prižiūrėjime jokio didelio sporto..

Buurbuuli, jūs nė vaikų neturite, berods rolleyes.gif

Kuo mano vaikas buvo mažesnis, tuo didesnis buvo sportas bet koks išėjimas su juo į lauką. Vien vežimėlio išboginimas iš daugiaaukščio ko vertas doh.gif

QUOTE(groovy @ 2012 03 21, 14:33)
Dar truputį ne viską gavau vasarinėms, o ką su pavasariu daryt nežinau doh.gif O dabar toks oras, iš viso nežinau, ką rengtis, su rudenine striuke per šalta, su žiemine jau keista, nežinau doh.gif Tas pats su megztiniais doh.gif

Aš turiu pavasariui storesnį ir plonesnį paltus. Dabar vilkiu storesnį.
QUOTE(groovy @ 2012 03 21, 18:24)
Man tai taip nepasirodė g.gif

Aš tai daugiau prie romantiško stiliau linkstu, bet nelabai saldaus. Arba visai paprastai kasdien: su džinsais ir megztukais.

Teisingai, ne mano stilius blush2.gif

Aš savo stiliaus kaip ir neturiu. Anksčiau, ypač sėdint su vaikučiu dekrete, labiausiai prijaučiau sportiniam stiliui. Pritariu Byttei, kad sportinis stilius - tai nebūtinai treningai. Mano garderobo pagrindas buvo laisvesnės medvilninės kelnytės, šaltajam sezonui - iš storos medvilnės, šiltajam - iš plonos, toliau bridžai - analogoškai, kedukai, maikės, megztiniai, striukės. Vėliau kažkaip atėjo supratimas, kad toks stilius man netinka nei prie figūros, nei prie veido bruožų blush2.gif Po truputį atsirado trikotažinės suknelės, pieštuko sijonai, kardiganai. Avalynė iki šiol kasdienai plokščiu padu, bet išeigai ir anksčiau, ir dabar - tik aukštakulniai (žemų kulniukų nepripažįstu, nepatogumas kaip aukštakulnių, o privalumų (ūgio, kojų ilgumo) nepriduoda). Šiaip aš pirmoj vietoj už patogumą, audinių natūralumą. Be galo svarbu ryškios spalvos. Mėgstu detales, nemėgstų "paprastų" drabužių. Kažkaip taip smile.gif
Taipogi stilių neišvengiamai koreguoja gyvenimo būdas. Aš daug sportuoju, daug judu, keliauju... ir labai retai išeinu pasižmonėti, į kavines ir pan. Atitinkamai nėra prasmės laikyti daug puošnių rūbų, bet visad yra poreikis pirkti kažką sportiškesnio.
Atsakyti
O, tema apie stilius pasisuko smile.gif Įdomu. Mane visada užmušdavo klausimas - koks tavo mėgstamiausias stilius doh.gif Aš tam reikale beviltiška, niekaip neišsirenku kas patinka ir tinka, pastoviai prisiperku rūbų - bele kokios stilių makalynės g.gif
Atsakyti
Bet tai kaip jus spejat tiek prirasyt blink.gif as tik skaitau skaitau, savinu savinu paveiksliukus, o jau apie kakzoki isiterpima is vis net kalbos but negali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 21, 18:57)
Kokios taisyklės negalioja? Esu VIP klientė, Takko reguliariai apsiperku jau penkmetį, viską apie jų nuolaidas žinau  smile.gif
---
Buurbuuli, jūs nė vaikų neturite, berods  rolleyes.gif

Kitose parduotuvėse nebūna tokių dalykų, kaip tris (ar keturias dienas, ne tame esmė) tiesiog būna nuolaida ir labai dažnai. Kitose parduotuvėse nebūna tų pirminių mažų kainų. Ir jų iš apyvartos neišima, tai būna paprastai nauji gaminiai `specialiomis kainomis`, tai trunka savaitę/dvi, o vėliau tos prekės toliau yra prekyboje, tik kainos jau didesnės. Ne vieną kartą nespėjau nusipirkti norimo daikto už tą patrauklesnę kainą, o vėliau už didesnę.
---
..berots.. tongue.gif ..berots tai išvis nebūtinai visos žino kur gyveni, kiek tau metų, kiek vaikų turi, kur ir ką dirbi, kiek brolių ir seserų turi ir t.t. tongue.gif
---
Kadangi išsiaiškinome, kad džinsai + kardiganas/maikė išvis ne stilius, tai aš vistiek dažniausiai būnu be stiliaus hihihi.gif vien ką reiškis darbe atkentėti `ne savo kailyje`, kad kartais ir taip mėgstamų suknelių nebesinori.. unsure.gif
Atsakyti
sveikos,
tikrai kad tema aktuali ir greit i prieki eina, as irgi vos speju isisaugot paveiksiulus ir paskaityt diskusijas biggrin.gif
Dontstop kapsule patiko, o suknele apsirengus isvis labai patiko, likau suzaveta Dontstop bigsmile.gif

Cosette, drabuziai irgi patiko visi atskirai tik kaip kapsulej visus suderint vienus su kitais butu problema g.gif

o mane tai tas casual stilius pradeda suzavet, kai prisiziurejau visokiu jusu ikeltu pvz. wub.gif as pati irgi jau nuo seniai megstu ant dzinsu kai vesu buna uzsimest kazkoki svarkeli, bet nebutinai griezto siuvimo, nesioju visokius medziaginius, velvetinius... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 21 kovo 2012 - 20:43
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 21, 21:36)
Kitose parduotuvėse nebūna tokių dalykų, kaip tris (ar keturias dienas, ne tame esmė) tiesiog būna nuolaida ir labai dažnai. Kitose parduotuvėse nebūna tų pirminių mažų kainų. Ir jų iš apyvartos neišima, tai būna paprastai nauji gaminiai `specialiomis kainomis`, tai trunka savaitę/dvi, o vėliau tos prekės toliau yra prekyboje, tik kainos jau didesnės. Ne vieną kartą nespėjau nusipirkti norimo daikto už tą patrauklesnę kainą, o vėliau už didesnę.
---
..berots..  tongue.gif  ..berots tai išvis nebūtinai visos žino kur gyveni, kiek tau metų, kiek vaikų turi, kur ir ką dirbi, kiek brolių ir seserų turi ir t.t.  tongue.gif

Aš rašiau, kad Takko, kaip ir kitose parduotuvėse, visuomet galima rasti kabyklų su nukainuotais rūbais:

QUOTE(dontstop @ 2012 03 21, 19:57)

Kad visada būna nukainuotų rūbų - tiesa, kaip ir visose kitose parduotuvėse.

Neturėjau omeny, kad tos "specialios" savaitgalio kainos būna ir kitur. Nė karto neteko matyti tų rūbų vėliau, pasibaigus savaitgalio nuolaidai g.gif

Apie vaikus sprendžiu iš profilio informacijos. Kadangi asmeniškai jus nepažįstu, užtat ir "berods". Bet juk neturit, galvą guldau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 21, 20:46)
Aš rašiau, kad Takko, kaip ir kitose parduotuvėse, visuomet galima rasti kabyklų su nukainuotais rūbais:
Neturėjau omeny, kad tos "specialios" savaitgalio kainos būna ir kitur. Nė karto neteko matyti tų rūbų vėliau, pasibaigus savaitgalio nuolaidai  g.gif

Apie vaikus sprendžiu iš profilio informacijos. Kadangi asmeniškai jus nepažįstu, užtat ir "berods". Bet juk neturit, galvą guldau  cool.gif

Man juokinga yra susikrauti visas (svorio, vestuvių, vaikų, gimtadienių ir t.t.) faktus susikrauti į profilį. Nu koks kieno reikalas iš tikrųjų, jeigu to neliečia kažkokia tema, vaikiška 4u.gif
Taip, Jūs sakėte, kad tas specialiomis kainomis prekes, išima iš prekybos, jų neišima, jos toliau pardavinėjamos po pasiūlymo pabaigos kitomis kainomis. Kitose parduotuvėse nebūna nei tokių, nei tų `3 dienų akcijų`, nei to, kad Takko vis kažkad nukainuojama su laiku, o vat kitose parduotuvėse, tai per tuos metus kaip kabo vienas stendas, likęs nuo paskutinio finalinio išpardavimo, taip jis faktiškai ir nepasipildo tongue.gif Takko aš būtent todėl ir pamėgau, kokybė gal ir š., bet dėl kainų negaila, tada sąžinė negraužia, kad greitai atsibodo 4u.gif guldykite Jūs ką norite, man nė šilta, nė šalta, Jums lygiai taip pat neturėtų rūpėti kažkieno vaikai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 21, 22:07)
Man juokinga yra susikrauti visas (svorio, vestuvių, vaikų, gimtadienių ir t.t.) faktus susikrauti į profilį. Nu koks kieno reikalas iš tikrųjų, jeigu to neliečia kažkokia tema, vaikiška  4u.gif

Dauguma susirašo, matyt ne visoms atrodo vaikiška rolleyes.gif
Atsakyti
Tebūnie rašosi, man tai kas.. 4u.gif bet juokinga tada, pagal tai `informaciją gaudyti`, jeigu pas žmogų profilis išvis tuščias visame kame, nes jam tai nepriimtina ir ką, priversite dabar viską susirašyti tongue.gif
Neapsisprendžiu kokios spalvos dirželį pirkti, kad tiktų prie juodos suknelės, šviesiai pilko kardigano ir šviesiai rudos suknelės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 21, 22:14)
Tebūnie rašosi, man tai kas..  4u.gif  bet juokinga tada, pagal tai `informaciją gaudyti`, jeigu pas žmogų profilis išvis tuščias visame kame, nes jam tai nepriimtina ir ką, priversite dabar viską susirašyti  tongue.gif

Nieks jūsų neverčia nieko asmeniško apie save rašyti. Šitame forume tiesiog yra tokia galimybė, kuria beje dauguma naudojasi. Aš asmeniškai visad atkreipiu dėmesį į info profilyje, man ji įdomi ir prasminga, nors be abejo aš suvokiu, kad prirašyti galima bet ką, nebūtus dalykus taip pat.
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 03 21, 20:42)

Dontstop kapsule patiko, o suknele apsirengus isvis labai patiko, likau suzaveta Dontstop bigsmile.gif

Tik dabar biggrin.gif? mes cia dauguma jau senokai biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti