QUOTE(groovy @ 2012 03 21, 13:50)
Dontstop, kiek daugiausiai daugiausiai gali būti kapsulėj daiktų ir ar įsiskaičiuoja batai, rankinės, ar tik patys drabužiai?
Dar kiek kartų turi būti daugiau viršų? 1,5 ar 2,5?
Pamiršau O labai intensyviai kapsules kuriu
Mano marinistinė tai liko balta ir navy
Tų dryžių ne tiek daug, bet nieko
Groovy, man atrodo, tokiam dalykui griežtų taisyklių nėra. Reikia žiūrėti pagal save ir savo poreikius. Labai didelė kapsulė tiesiog neekonomiška. Juk pirminis tikslas yra sutaupyti, tai reikia pasirinkti mažiausią optimalų drabužių kiekį. Nustatyti tą kiekį galima tik praktiškai. Pabandyti panešioti kelis rūbus, žiūrėti, ko trūksta, tą dasipirkti, jei vėl kažko trūksta, dar dasipirkti...
2,5 kartų. Vėlgi, tai apytikslė formulė
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 21, 13:56)
dontstop, Takko šios nuolaidų taisyklės negalioja. Ten visada kažką nukainuoja ir šiaip būna didelės nuolaidos net 30-70% visai ne tais laikotarpiais, kaip visur. Būna dar ten kažkaip, kad atrodo tris dienas akcijos.. nu Takko nuolaidomis pasakiška parduotuvė ir ten reikia gaudyti nuolatos.. žinoma ir tie lankstinukai, kur apie dvi savaites nauji gaminiai parduodami mažesne (ir labai patrauklia kaina), o
vėliau pabranginami.
Kokios taisyklės negalioja? Esu VIP klientė, Takko reguliariai apsiperku jau penkmetį, viską apie jų nuolaidas žinau
Kad visada būna nukainuotų rūbų - tiesa, kaip ir visose kitose parduotuvėse.
"3 dienos akcijų" - 4 iš tikrųjų, nuo ketvirtadienio iki sekmadienio imtinai, kas antrą savaitę (+/-, kaip kada). Apie tai ir rašiau Byttei, kad reikia sekti reklaminius lapelius, kuriuos metą į pašto dėžę ir atsiunčia e - mailu.
Vėliau nepanbranginami, išimami iš prekybos visai.
Gal naujienos ateina kaip spamas?
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 21, 14:01)
Bet sportininkai ir ne su laisvalaikio bliuzonais laksto. Sportui skirti visiškai kitokie rūbai. Bet vaiko pakėlimas mano akimis neprilydsta sportui
O į svečiu ir kavines jūs dar žiemą minėjote nevaikštanti su vaiku, kai kalbėjom apie vaikų garderobą skirta eiti į visuomenę
Aš tik norėjau pasakyti, kad dalykiniai rūbai nėra tokie patogūs, kaip jūs sakėt, kad nors į kalnus su jais kopt
Žinoma, vaiko priežiūra neprilygsta sportui. Užtat aš ir nesiūlau rengtis treningais.
Vaikštau, tik labai retai, vos ne kartą metuose. Per visus tuos 3,5 metų keli kartai buvo, kad ėjom ir į svečius, ir į kavines. Tuomet aš rašiau, kad nematau prasmės laikyti spintoj puošnių vaikiškų rūbų dėl to karto metuose (bet nerašiau, kad niekad gyvenime nebuvom svečiuose ar kavinėj su vaiku).
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 21, 14:22)
aš nematau vaiko prižiūrėjime jokio didelio sporto..
Buurbuuli, jūs nė vaikų neturite, berods
Kuo mano vaikas buvo mažesnis, tuo didesnis buvo sportas bet koks išėjimas su juo į lauką. Vien vežimėlio išboginimas iš daugiaaukščio ko vertas
QUOTE(groovy @ 2012 03 21, 14:33)
Dar truputį ne viską gavau vasarinėms, o ką su pavasariu daryt nežinau
O dabar toks oras, iš viso nežinau, ką rengtis, su rudenine striuke per šalta, su žiemine jau keista, nežinau
Tas pats su megztiniais
Aš turiu pavasariui storesnį ir plonesnį paltus. Dabar vilkiu storesnį.
QUOTE(groovy @ 2012 03 21, 18:24)
Man tai taip nepasirodė
Aš tai daugiau prie romantiško stiliau linkstu, bet nelabai saldaus. Arba visai paprastai kasdien: su džinsais ir megztukais.
Teisingai, ne mano stilius
Aš savo stiliaus kaip ir neturiu. Anksčiau, ypač sėdint su vaikučiu dekrete, labiausiai prijaučiau sportiniam stiliui. Pritariu Byttei, kad sportinis stilius - tai nebūtinai treningai. Mano garderobo pagrindas buvo laisvesnės medvilninės kelnytės, šaltajam sezonui - iš storos medvilnės, šiltajam - iš plonos, toliau bridžai - analogoškai, kedukai, maikės, megztiniai, striukės. Vėliau kažkaip atėjo supratimas, kad toks stilius man netinka nei prie figūros, nei prie veido bruožų
Po truputį atsirado trikotažinės suknelės, pieštuko sijonai, kardiganai. Avalynė iki šiol kasdienai plokščiu padu, bet išeigai ir anksčiau, ir dabar - tik aukštakulniai (žemų kulniukų nepripažįstu, nepatogumas kaip aukštakulnių, o privalumų (ūgio, kojų ilgumo) nepriduoda). Šiaip aš pirmoj vietoj už patogumą, audinių natūralumą. Be galo svarbu ryškios spalvos. Mėgstu detales, nemėgstų "paprastų" drabužių. Kažkaip taip
Taipogi stilių neišvengiamai koreguoja gyvenimo būdas. Aš daug sportuoju, daug judu, keliauju... ir labai retai išeinu pasižmonėti, į kavines ir pan. Atitinkamai nėra prasmės laikyti daug puošnių rūbų, bet visad yra poreikis pirkti kažką sportiškesnio.