Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

IMHO tai sportinis stilius, bet ne sportinė apranga.
Aš tai va nusprendžiau kad mano toks feminine/rock stilius gal g.gif , jei teisingai suprantu kas yra kas.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 21, 15:31)
Aš tai va nusprendžiau kad mano toks feminine/rock stilius gal  g.gif , jei teisingai suprantu kas yra kas.

bytte toks?
user posted image
Ir dar save sena vadini biggrin.gif
Atsakyti
Man čia jau visai rock su punk priemaiša. Mano toks lyriškesnis, labai mėgstu visokius nėrinius, rankogalius puoštus, besiplaikstančius sijonus derinyje su metalova koža, kokiais grubiais batais ar su sportiniais bateliais. Čia tai jau mano silpnybė, niekaip nesuaugu, ir nenoriu suaugt šiuo klausimu. Tik va vis sunkiau rasti tokio stiliaus solidesnį rūbą, visi tokie š kokybės atžvilgiu, ant jaunų nesimato, o va su amžiumi jau ima šviest ta kokybė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 21, 15:31)
Aš tai va nusprendžiau kad mano toks feminine/rock stilius gal  g.gif , jei teisingai suprantu kas yra kas.

drinks_cheers.gif
Toks kaip as cia prikeliau deriniu irgi toks kazkoks prie rock, ane? g.gif
Cia vat toks mano rock casual biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 21, 15:44)
Man čia jau visai rock su punk priemaiša. Mano toks lyriškesnis, labai mėgstu visokius nėrinius, rankogalius puoštus, besiplaikstančius sijonus derinyje su metalova koža, kokiais grubiais batais ar su sportiniais bateliais. Čia tai jau mano silpnybė, niekaip nesuaugu, ir nenoriu suaugt šiuo klausimu. Tik va vis sunkiau rasti tokio stiliaus solidesnį rūbą, visi tokie š kokybės atžvilgiu, ant jaunų nesimato, o va su amžiumi jau ima šviest ta kokybė  verysad.gif

Mano drauges mamai kokie 55 metai, rengiasi tokiu stilium, na kozos nelabai daug, bet ta linkme, ir labai graziai atrodo, istaikius toki santuruma/jaunatviskuma ir savo stiliaus labai gera misini smile.gif
Tai ka tu aprasineji net biski i folk traukia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 21 kovo 2012 - 15:58
Radau biggrin.gif prie savo mėgiamo dizainerio Roberto Cavalli - bohemian rock style, kokia noiu graži būt flirt.gif
Tik paskutiniu metu nieko į tą pusę neberandu sau tinkamo, tie visi kvarbatkai prie dabartinio mano apkūnumo nelabai.
Tai bandysiu kiek labiau į country/rock migruot blush2.gif
user posted image
Papildyta:
Man atrodo čia kiek donstop artimas stilius tas feminine/rock, kur Loxxy įkėlė g.gif bent man toks įspūdis susidarė blush2.gif
Papildyta:
Shana kur tu kėliai, IMHO tai tiesiog rock style, grynas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 21 kovo 2012 - 16:05
QUOTE(bytte @ 2012 03 21, 16:13)
Shana kur tu kėliai, IMHO tai tiesiog rock style, grynas blush2.gif

Nius vadinasi as grynas ax.gif wub.gif
Siuos polyvore vadina Classic rock
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Man kartais patinka su priemaisa kazko elegantisko - marskinukai, skrybelyte, net klasikiniai batukai ax.gif
Nzn kada isaugsiu ir ka tada darysiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 21 kovo 2012 - 16:22
QUOTE(bytte @ 2012 03 21, 16:13)
Man atrodo čia kiek donstop artimas stilius tas feminine/rock, kur Loxxy įkėlė  g.gif  bent man toks įspūdis susidarė  blush2.gif

Man tai taip nepasirodė g.gif

Aš tai daugiau prie romantiško stiliau linkstu, bet nelabai saldaus. Arba visai paprastai kasdien: su džinsais ir megztukais.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 03 21, 17:24)
Man tai taip nepasirodė g.gif

Aš tai daugiau prie romantiško stiliau linkstu, bet nelabai saldaus. Arba visai paprastai kasdien: su džinsais ir megztukais.

cool.gif Dontstop paslaptinga pas mumi.

Dzinsai ir megztukas ne stilius tongue.gif Loxxy sake biggrin.gif
As vasara turbut prie romantisko linkstu, nes is sukneliu neislipu. smile.gif
Atsakyti
aš vis bandau reabilituoti savo "kapsulės" rūbus smile.gif

štai derinys su tom ala kostiuminėm kelnėm ir pamirštu doh.gif kardiganu
user posted image

Loxxy, labai laukiu tavo kapsulės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 21 kovo 2012 - 18:39
niu donstop visa tokia ryški, mėgsta drugelius, ružavą spalvą... nemėgsta nei švarkų, nei marškinių. Ir tuo pačiu avi aukštakulnius bei sportinius batelius... toks sakyčiau pakankamai feminine stilius su doze avantiurizmo. O tie vasariniai aukštakulniai kur čiurnas dengiantys sakyčiau pankovi... o skarelė su drugeliais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 21, 18:21)
aš vis bandau reabilituoti savo "kapsulės" rūbus smile.gif

štai derinys su tom ala kostiuminėm kelnėm ir pamirštu  doh.gif  kardiganu

Kelnes ne kostiumines schmoll.gif Labai "lietuviskas" derinys biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 21, 18:30)
niu donstop visa tokia ryški, ... O tie vasariniai aukštakulniai kur čiurnas dengiantys sakyčiau pankovi... o skarelė su drugeliais  wub.gif

drinks_cheers.gif
Ir tatoo'skes nepamirsk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 21, 18:38)
Kelnes ne kostiumines schmoll.gif Labai "lietuviskas" derinys biggrin.gif

Taigi, nekostiuminės. Gal neapsiavus atrodė kitaip.

čia tikriausiai buvo ne komplimentas? lotuliukas.gif
Atsakyti