Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 03 21, 09:52)
Klausimas: Cosette jūs nesijautėtė nepatogiai dėl iškirptės, na kai pasilenkt prie vaiko tekdavo  blush2.gif ? aš visada bijodavau kad per daug matosi stovint kažkam šalia iš viršaus... bet čia gal tik man, nes (.)(.) kai neturiu, kai maitinau nelabai kaip jaučiausi su didele.

kaip ir sakė Shana - švarkelis tik idėja.

nenešioju atvirų, o taip pat ir sijonų virš kelių. Todėl ir tinka pieštuko formos, nes jis iki kelių ir tinka mano figūrai, nežinau kokiu galima būtų pakeisti...

QUOTE(bytte @ 2012 03 21, 10:13)
user posted image
čia skirtingi stiliai... ir mamka į temą  biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 21, 11:11)
su tuo pačiu odiniu švarkeliu laisvalaikiu stiliumi Pippa  biggrin.gif  :
user posted image

man tai jie visi tinka kavos puodeliui su drauge, tik nuo nuotaikos priklauso kurį derinį apsirengti, be to, tas pats švarkas, tai gal gali būt vienoj kapsulėj? ar turi būt trys skirtingos? g.gif
Atsakyti
dontstop, Takko šios nuolaidų taisyklės negalioja. Ten visada kažką nukainuoja ir šiaip būna didelės nuolaidos net 30-70% visai ne tais laikotarpiais, kaip visur. Būna dar ten kažkaip, kad atrodo tris dienas akcijos.. nu Takko nuolaidomis pasakiška parduotuvė ir ten reikia gaudyti nuolatos.. žinoma ir tie lankstinukai, kur apie dvi savaites nauji gaminiai parduodami mažesne (ir labai patrauklia kaina), o vėliau pabranginami.

bytte, aš ar tris kartus išvis registravausi ta vip kliente lotuliukas.gif ale kažkdoėl kaip nieko negaunu, taip negaunu, net naujienų nesiunčia, o va vyrui tai viską siunčia, ale jis man rupūžė nesako ir nerodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 21, 12:37)
Na jei taip stipriai patinka, be abejo gali  smile.gif
Bet nebe reikalo sportininkams kuriama apranga ne tokia, kaip ofisinė

Mano vaikui 3,5 metų. Pampersų periodas seniai praeity, o pritūpti, pakelti, panešioti, kartu pažaisti reikia nuolatos, kaip lauke (parke), taip svečiuose, parduotuvėse, kavinėse ir tt.

Bet sportininkai ir ne su laisvalaikio bliuzonais laksto. Sportui skirti visiškai kitokie rūbai. Bet vaiko pakėlimas mano akimis neprilydsta sportui cool.gif
O į svečiu ir kavines jūs dar žiemą minėjote nevaikštanti su vaiku, kai kalbėjom apie vaikų garderobą skirta eiti į visuomenę tongue.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2012 03 21, 12:55)
be to, tas pats švarkas, tai gal gali būt vienoj kapsulėj? ar turi būt trys skirtingos?  g.gif

vien už pamastymą, kad tą patį švarką galima derinti keliose kapsulėse tuoj gausit nuo Dontstop velnių biggrin.gif tongue.gif Jokie rūbai, pagal pagrindinę kapsulių taisyklę, negali mirgruoti iš vienos kapsulės į kitą 4u.gif
Tik nevisi tų taisyklių laikosi blush2.gif
Atsakyti
Loxxy, matau, kad mūsų stiliai atitinka biggrin.gif nagi, rodyk savo kapsulę, gal ką pakopinsiu smile.gif

o aš taip pat neturiu "savo" stiliaus doh.gif o patinka Olivia Palermo, bet iki jos fantastiško ir tokio gausaus garderobo man... doh.gif
Atsakyti
Loxxy labai graziai apie amziu surase, imk tau baliona 4u.gif

Kate ir man stiliukas nieko, bet as taip i darba drasiai varyciau, o laisvalaikiu jau priklauso kokiu cool.gif
O ten tas tavo pilkas tai man pilksvai melsvas g.gif

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 21, 13:01)
Bet sportininkai ir ne su laisvalaikio bliuzonais laksto. Sportui skirti visiškai kitokie rūbai. Bet vaiko pakėlimas mano akimis neprilydsta sportui  cool.gif

Tai kad ir tu "sportiniu" visokiu buna, dzinsiukai ir maikute gali ir sportiskai ir gan universaliai atrodyt ax.gif
Pvz MB stiliaus isvis nezinau kaip uzvadinti, nei i treningus jo neikisi (net namie atsisako), nei i marskinius ar svarkus. Jei zmogus svarku nenesioja, nebutinai cia sportinis smile.gif

Groovy - rodyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 21, 13:01)
Bet sportininkai ir ne su laisvalaikio bliuzonais laksto. Sportui skirti visiškai kitokie rūbai. Bet vaiko pakėlimas mano akimis neprilydsta sportui  cool.gif

Dontstop minėjo, kad į svečius ir šiaip nevaikšto, tik laisvalaikis su vyru tongue.gif aš nematau vaiko prižiūrėjime jokio didelio sporto.. anoks čia sportas vaiką pakelti, panešti, padėti jam atsistoti, pastumti vežimėlį, pamėtyti kamuolį ir t.t. nebent voliojiesi kartu su tuo vaiku atsigulęs ant šaligatvio unsure.gif čia kai vaikas didesnis, kai jis mažesnis išvis tik stumi vežimėlį, neši. tuo labiau vaikas daug ką `sportuoja` pakankamai vienas, bet nesveikas vaiko `įsikabinimas`, tai čia jau turėtų būti kita tema. Aš tik už casual stilių ir net švarkelius atitinkamai pritaikytus parke su vaike ir labai prieš `treningus` net ir mamaujant. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 21, 13:12)
Loxxy, matau, kad mūsų stiliai atitinka  biggrin.gif  nagi, rodyk savo kapsulę, gal ką pakopinsiu smile.gif

Vieną, senai, senai rodžiau. O daugiau neprisiruošiu pafotkinti. Ilgas tas procesas susifotkinti, sukelti, tai ir neprisiruošiu. Nu bet reiktų kada prisiruošti blush2.gif
QUOTE(Shana @ 2012 03 21, 13:16)
O ten tas tavo pilkas tai man pilksvai melsvas g.gif
Tai kad ir tu "sportiniu" visokiu būna, dzinsiukai ir maikute gali ir sportiskai ir gan universaliai atrodyt ax.gif

Na man irgi į melsvumą, bet vistiek labiau pilkas. Ir labai gražiai susigrojantis su tamsiai ruda.
O man sportinis, tai tikrąją ta žodžio prasme. Skirtas išskirtinai sportui, ir pritaikytas būtent tai rušiai sporto, kuria užsiimi.
Aš su dalykiniu švarkeliu su parašiutu irgi nešokinėju, ir nardyti nelendu, bet tokiems retiems pomėgiams kapsulės kompletuoti neverta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 21 kovo 2012 - 13:38
QUOTE(Shana @ 2012 03 21, 13:16)
Groovy - rodyk ax.gif

Dar truputį ne viską gavau vasarinėms, o ką su pavasariu daryt nežinau doh.gif O dabar toks oras, iš viso nežinau, ką rengtis, su rudenine striuke per šalta, su žiemine jau keista, nežinau doh.gif Tas pats su megztiniais doh.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
vidurinis?

user posted image

Cia koks stilius?
Tarkim as savaitgaliais praktikuoju pasivaiksciojima prie juros, nei cia sportas nei ka, ot praeinam kelis km, kartais greitesniu tempu, kur nors kavos atsigeriam. Apranga panasiai - dzinsiukai, sportbatukai/sliopkes, maikute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 21 kovo 2012 - 13:44
QUOTE(Shana @ 2012 03 21, 13:36)
Cia koks stilius?

Tai maikė su džinsais, tai ne stilius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 21, 13:44)
Tai maikė su džinsais, tai ne stilius  tongue.gif

liezuvis.gif liezuvis.gif liezuvis.gif
bebe.gif
Atsakyti
user posted image