QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 21, 10:56)
Kai vaikas savarankiskas, kaip Loxxy, ir tik akies krasteliu vaikstinedama priziuri ai gali ir su vaiku Man irgi grazu
Man tai sis derinukas dvelkia tokiu "ne ant lekstes padetu" seksualumu, gundymu. Tiktu ilgam pasivaiksciojimui, po to pasisedejimui kur jaukiam restoranelyje su taure vyno, gundanciai koja ant kojos uzmetus
QUOTE(bytte @ 2012 03 21, 11:04)
Nėr pas mus tokios mėlynos, aš dar rudenį iš polivores buvau prisisaugojusi derinukų su ta spalva... bet vistiek būtų mėlyna/juoda/pilka tada.
Gerai skamba noro paieška . Pas mane norai atrasti, bet jų išsipildymas nuplaukė už jūrų marių. Tai ir yra vidurio krizė, kai jautiesi per sena kažką pakeisti, kad viskas jau nugyventa, padaryta... l
Gal is neto pabandyk, kokios palaidinukes, su jom lengviau nei kelnem ar sukniom
Ir kas cia per nuotaikos kokia dar vidurio krize, kokie 40 tu man atrodo dar 30tuko pirmoje puseje esi? Ne per anksti biski ??? Gal tiesiog reikia atrasti naujus tikslus, o kartu gal ir nauja stiliu
QUOTE(bytte @ 2012 03 21, 11:22)
Šiaip su skoniu neprasilenkus Pippa tikrai.
su tuo pačiu odiniu švarkeliu laisvalaikiu stiliumi Pippa :
su tuo pačiu odiniu švarkeliu laisvalaikiu stiliumi Pippa :
Su skoniu tikrai neprasilenkus, nors is pirmuju man pats desinys kazkaip tase nepatinka derinyje.
O paskutinis tai super, labai MANO stilius