Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 21, 10:56)
Kai vaikas savarankiskas, kaip Loxxy, ir tik akies krasteliu vaikstinedama priziuri smile.gif ai gali ir su vaiku smile.gif Man irgi grazu  wub.gif

Man tai sis derinukas dvelkia tokiu "ne ant lekstes padetu" seksualumu, gundymu. Tiktu ilgam pasivaiksciojimui, po to pasisedejimui kur jaukiam restoranelyje su taure vyno, gundanciai koja ant kojos uzmetus rolleyes.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 21, 11:04)

Nėr pas mus tokios mėlynos, aš dar rudenį iš polivores buvau prisisaugojusi derinukų su ta spalva...  verysad.gif bet vistiek būtų mėlyna/juoda/pilka tada.

Gerai skamba noro paieška  biggrin.gif . Pas mane norai atrasti, bet jų išsipildymas nuplaukė už jūrų marių. Tai ir yra vidurio krizė, kai jautiesi per sena kažką pakeisti, kad viskas jau nugyventa, padaryta... l

Gal is neto pabandyk, kokios palaidinukes, su jom lengviau nei kelnem ar sukniom g.gif
Ir kas cia per nuotaikos wacko.gif kokia dar vidurio krize, kokie 40 doh.gif tu man atrodo dar 30tuko pirmoje puseje esi? Ne per anksti biski mirksiukas.gif ??? Gal tiesiog reikia atrasti naujus tikslus, o kartu gal ir nauja stiliu mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 21, 11:22)
Šiaip su skoniu neprasilenkus Pippa tikrai.

su tuo pačiu odiniu švarkeliu laisvalaikiu stiliumi Pippa  biggrin.gif  :
user posted image

Su skoniu tikrai neprasilenkus, nors is pirmuju man pats desinys kazkaip g.gif tase nepatinka derinyje.
O paskutinis tai super, labai MANO stilius biggrin.gif
Atsakyti
Aha aš MB prajuokinau neseniai, sakau kaip 35-rių metų moteriškė... tai pora kart perklausė ir juoktis pradėjo, sako tamsta kelinti jau metai eina tau tie 35-eri lotuliukas.gif
tai sunervino... visai realiai užmiršus buvau kad jau 7-ti ant nosies, o gal jau yra g.gif

Pippa vieną rankinę teturi matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 21, 11:54)
Aha aš MB prajuokinau neseniai, sakau kaip 35-rių metų moteriškė... tai pora kart perklausė ir juoktis pradėjo, sako tamsta kelinti jau metai eina tau tie 35-eri lotuliukas.gif
tai sunervino... visai realiai užmiršus buvau kad jau 7-ti ant nosies, o gal jau yra  g.gif

Pippa vieną rankinę teturi matyt  biggrin.gif

Ale as kazkodels galvojau, kad tu tik pora metu uz mane vyresne tongue.gif

Ta rankine nieko, bet ne prie tos suknios g.gif
Atsakyti
Turėjau ir nešiojau aną `drungną` sezoną suknelę dryžuotą baltą/juodą. Ale nešiodavau ją ne tik į darbą, tai dabar išmečiau kaip ale laisvalaiko kapsulę, nu gi griežtai prigrasėt nemigruoti su jokiu rūbu niekur biggrin.gif
Atsakyti
Gavau atviruką Takko su 25% nuolaida... ar verta ja pasinaudot, ar laukt kol visiems nupigs iki kokių 45%
Ir kas esat pirkę iš ten klenes kaip laiko? Man visai patiko jų siluetas blush2.gif 66 Lt...
Ir dar nužiūrėjau marškinius savo laisvalaikio kapsulei bei trumparankovę maikutę vasarai, kadangi su pinigėliais nelabai noriu atsisveikint šiuo metu, tai gal geriau palaukt? Bet bijau kad nebūtų kaip rudenį, kad taip nieko ir neįsigijau paskui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 21, 09:49)
Bet jei žmogui patinka griežtas stilius, kodėl pas draugus jis negali jo dėvėti?

Dontstop Jūsų vaikas šiek tik vyrensis už mano. Ar tikrai dar dažnai jums reikia pritūpti? Pampersą pakeisti? Nes aš jaučiuosi suaugusio vaiko mama. Tūpčioju, lakstau nebe todėl kad jai to reikia, o todėl kad aš pati to noriu. o svečiuose jei ten yra vaiku, saviškės aš išvis nebematau, nuo kokių 3 metų ji kuriasi asmeninę erdvę, ir tolsta nuo mamos sijono, todėl ramiai galiu bendrauti su draugais be "fizinių" pratimų ir pieštuku ant šiknos biggrin.gif

Na jei taip stipriai patinka, be abejo gali smile.gif
Bet nebe reikalo sportininkams kuriama apranga ne tokia, kaip ofisinė, o arba laisvo sukirpimo, arba iš tamprių medžiagų, kad nevaržytų judesių. Dalykinio stiliaus rūbai be abejo atrodo elegantiškai, bet judesius varžo. Užtat galima padaryti prielaidą, kad tokie (dalykiniai) rūbai mažamečių vaikų mamai greičiausiai bus nepatogūs.

Mano vaikui 3,5 metų. Pampersų periodas seniai praeity, o pritūpti, pakelti, panešioti, kartu pažaisti reikia nuolatos, kaip lauke (parke), taip svečiuose, parduotuvėse, kavinėse ir tt. Bet yra tiesos tame, kad visa tai gal nebūtina, bet man labai norisi. Aš mama perekšlė, užtat ir vaikas toks, nesavarankiškas, baikštus, neinantis nuo manęs nė per metrą.
Atsakyti
bytte, ką čia per kuponiuką gavai? biggrin.gif čia tik su kuponiuku nuolaida? Man Takko labai per nuolaidas patinka biggrin.gif ale, kad laiko vis nėra užbėgti, prabėgti, o ten nuolaidos tikrai ne pagal sezonus/išpardavimus tikruosius eina..
Aš turėjau kelnes/džinsus, nesuprasi kaip pavadinti, tai laikė gerai. Dar turėjau šortukus - kelnių medžiagos, o ne šiaip trikotažinius tysaliukus, atsibosti spėjo greičiau nei kažkas atsitiko, o va turėjo vyro brolis, tai neee.. atseit, ten kažkokios pasidarė prastos, tėtis turėjo džinsus - viskas gerai, vyras turėjo - viskas gerai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 21, 13:34)
Gavau atviruką Takko su 25% nuolaida... ar verta ja pasinaudot, ar laukt kol visiems nupigs iki kokių 45%
Ir kas esat pirkę iš ten klenes kaip laiko? Man visai patiko jų siluetas  blush2.gif 66 Lt...
Ir dar nužiūrėjau marškinius savo laisvalaikio kapsulei bei trumparankovę maikutę vasarai, kadangi su pinigėliais nelabai noriu atsisveikint šiuo metu, tai gal geriau palaukt? Bet bijau kad nebūtų kaip rudenį, kad taip nieko ir neįsigijau paskui  unsure.gif

Man atrodo, verta pasinaudoti. Aš, jei gausiu, būtinai pasinaudosiu smile.gif Iki vasaros nuolaidų dar toli, artimiausi nukainavimai - balandžio vidury bus Jamam, 30 % viskam. Takko kas porą savaičių išleidžia lankstinuką su nedidelių pasirinkimu nebrangių, bet aktualių rūbų, praeitą savaitgalį buvo labai gražių spalvų chinos kelnės po 50 lt, marinistinės maikutės ir palaidinukės, dar savaitę atgal mano vyras pirko marškinius po 35 lt (marškinių ne visada būna vykęs pasiuvimas, reikia gaudyti), žodžiu, verta stebėti tuos nukainavimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 21, 10:13)
Kaip pasirinkti rūbą, jei nei vienas netraukia? Rankos nekyla pirkt, nes nieko nenoriu. Kokius rūbus rinktis tokiu atveju?

nesirinkt ir išlaukt
console.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 21, 11:04)
*Šiaip su skoniu neprasilenkus Pippa tikrai.
**Gerai skamba noro paieška  biggrin.gif . Pas mane norai atrasti, bet jų išsipildymas nuplaukė už jūrų marių. Tai ir yra vidurio krizė, kai jautiesi per sena kažką pakeisti, kad viskas jau nugyventa, padaryta...

*Jų abiejų su sesute skonis neprastas ir labai mano stiliaus wub.gif Ir "ofisinių" šverkelių laisvalaikiu nevengia
user posted image
Šitas tai dar į rudo - pilko derėjimo temą:
user posted image
Pilnai save matau taip atrodančę parke su vaiku:
user posted image
ir jei taip apsirengus netikėtai tektų užsukti į ofisą irgi blogai nepasijunčiau. Idelaus, taupus garderobas ,derantis visur biggrin.gif
**Kaip čia pasakius, tai prasilenkia su mano gyvenimo filosofija. Aš manau, kad žmogus savo norų įgyvendinimo siekia tiek smarkiai, kaip labai to nori. jei dėl kažkokiu priežasčių pusiaukelėje nuleidi rankas, tik tik todėl, kad nelabai nori tą norą įgyvendinti.
Ir man vistiek čia kvepia depresija 4u.gif
Jei jau labai sunku atrasti savo stilių, gal verta pakopijuoti? Na nusižiūrėti kokią žinomą panašaus amžiaus moterį, kurios įvaizdis imponuotų ir tiesiog pabandyti atskiromis detalėmis pritaikyti tai sau?
O vidutinio amžiaus krizei dar anksti 4u.gif Dar 8 metai iki to, kol galėsi bandyti įgyvendinti norą tapti prezidente 4u.gif Siekiant kai kurių norų įgyvendinimo turėtum jaustis dar visiškai nepatyrusia mergiote biggrin.gif Nes dar net ne visoms veikloms esi pasiekus apatinę amžiaus ribą cool.gif
Skaičiau kažkokiam straipsnyje, frazę: kad tai idealiausas amžius, kai jau esi pakankamai patyręs kad nebedarytum vaikėziškų klaidų, bet dar pakankamai jaunas, kad siektum užsibrėžtų tikslų 4u.gif
QUOTE(Shana @ 2012 03 21, 11:40)
Man tai sis derinukas dvelkia tokiu "ne ant lekstes padetu" seksualumu, gundymu.

Man labai patinka tas stiliukas "atsitiktinai" seksuali cool.gif
Atsakyti
Dontstop, kiek daugiausiai daugiausiai gali būti kapsulėj daiktų ir ar įsiskaičiuoja batai, rankinės, ar tik patys drabužiai?

Dar kiek kartų turi būti daugiau viršų? 1,5 ar 2,5? blush2.gif

Pamiršau doh.gif O labai intensyviai kapsules kuriu biggrin.gif Mano marinistinė tai liko balta ir navy blush2.gif Tų dryžių ne tiek daug, bet nieko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 21 kovo 2012 - 12:53
Čia man kaip vipiniai klientei vardinę atsiuntė... čia kaip suprantu prisiregistruoti reikia ir tiek.
Mane kažkaip marškiniai užkabino ilgi, kaip tik tokių ieškojau rudenį... ir maikutės šią savaitę visokių spalvų po 16 Lt.
Atsakyti