Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 03 20, 15:55)
Bet kokiu atveju jus suprantu ne smelio laikrodis, tai mano pamastymai jums neaktualus. smile.gif

seniau buvau, kas man ir kėlė įtarimą, tik aš nebuvau apsistojusi būtent ties šiuo tipu, o svarsčiau dar ir visus I, H.. bet forumietės padėjo parodžius senas nuotraukas 4u.gif tai atsimenu kaip rengdavausi. O pasirodo figūra gali tikrai keistis augant svoriui, dabar grįžtu į senąjį svorį, bus matyt ar ir į senąją figūrą. krūtinę turiu nemažą mirksiukas.gif ir vieną švarkelį tokį nešiojau, gaila, kad trumpa, nes psichologiškai kažkas trukdė biggrin.gif jeigu dar rasiu, parodysiu nuotrauką, kad atrodė normaliai prie figūros
Atsakyti
Čia gal dėl fasono, man tinkami švarkeliai tik statytom, gana siaurom rankovėm. Tokie laisvesni ar vyriško tipo ant manęs total košmar. O varžyt tikrai jie varžo, vien stebint kaip keliasi švarkelio skvernas keliant ranką pilnai iš peties.
Kažkaip su lialiukais normaliai neteko mamaut nei su sūnum, nei su dukra... mokiausi... namie sedėt pradėjau jiems praaugus lotuliukas.gif
Aš esu viešumoje maitinus, bet su švarkeliu ir griežtesniu rūbu neįsivaizduoju kaip tai įmanoma dėl estetikos ir t.t. Manau jokios skraistės nepadėtų. O šiaip nelabai turėjau kitos išeities dėl n priežasčių... iš kurios viena - visiškai nei truputėlio, nei 50 ml nesugebėdavau nusitraukt pieno, o mišiniai mums buvo peilis (su dukra... nenoriu net prisimint to laiko... tikrai ne galvoje buvo kaip aš atrodau, plaukai ir visa kita buvo paskutinėje vietoje, tiesiog norėdavau kaip žmogus išsimiegot). Todėl net ir tokį savęs nesirūpinimą aš pateisinu, tik manau kad jei jau mama taip atrodo, tai nieko gero jos asmeniniame gyvenime.
Dabar galiu rengtis kaip noriu... ir švarkelių ofisinių schmoll.gif ir megztukų tokio tipo schmoll.gif nebent gyvenimo aplinkybės priverstų.

Shana čia mano akimis ne švarkelis, o medžiaginė striukė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 20, 16:03)
  jeigu dar rasiu, parodysiu nuotrauką, kad atrodė normaliai prie figūros

Na jei parodysit, bus apie ka padiskutuoti.

Mano ziniom, svoriui augant tipas nesikeicia g.gif Lyg ir cia taip sneketa g.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 20, 16:09)
Shana čia mano akimis ne švarkelis, o medžiaginė striukė  biggrin.gif

Aha biggrin.gif bet ji tokia iliemenuota, na nemoku paaiskinti doh.gif , toks modelis, kad manau prie tinkamu kitu garderobo komponentu ir akcesuaru, gan nebloga grieztoka casual ivaizdi is jos islauzti galima rolleyes.gif
Bet siaip tai jo, striuke ir man tongue.gif prilipusi man siuo metu tongue.gif

Loxxy, tu nesioji svarkelius, nes nusprendei nebuti reivere biggrin.gif pagalvok kaip butu, jei tada butum nusprendus kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 20 kovo 2012 - 16:20
kad nebuvau tokia seniau, mačiau ir pati, tik nežinojau pati kas, tuo metu nelabai domėjausi, o kai pradėjau domėtis dabar, išlindo įdomumas iš seniau. Tik nenoriu čia kelti tokių nuotraukų, siunčiau jas į až. Dėl keitimosi, išsiaiškinau besiaiškindama, kad gali keistis, tuo labiau, kad pati tikrai įtartinai storėjau ne tik, kad `išlaikydama tipo proporcijas`, bet tikrai kitos vietos nesikeitė. Po gimydmo ypač gali visiškai pasikeisti rolleyes.gif radau tą nuotrauką, bet pasirodo ten nuotrauka pakankamai pusiau šonu, tai nemanau, kad informatyvi, galvojau, kad iš priekio visiškai rolleyes.gif

Man tokia striukytė labai priimtina.. ieškau dabar tokios kokios panašios pilkos, į didesnio laisvalaikio kapsulę tongue.gif
Atsakyti
biggrin.gif
http://www.resene.co...personality.htm

Beje pagal sita man atitiko
http://quizfarm.com/...eason-are-you/#
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 20 kovo 2012 - 18:40
Tiek diskusijų kilo dėl klasikinių rūbų smile.gif
Rašydama aną žinutę turėjau omeny būtent Cosettės įkeltus rūbus, na konkrečiai:
juodas pieštukinis sijonas
juodos klasikinės kelnės su kantu
švarkas šviesus, absoliuti griežta klasika
pilki ofisiniai bridžai
juoda griežta suknelė berankovė
ir dar kažkas, nepamenu
Kur mama gali tokius rūbus pritaikyti, vaikštant parke su vežimėliu/triratuku? wacko.gif

Ir kitas užkliuvęs dalykas, jei mama ne su ofisiniu outfit'u, tai jau būtinai treningai ir netrenkta galva biggrin.gif
Čia Shana gerai parašė, kad tarp kraštutinumų (griežta klasika, kaip minėti Cossete rūbeliai ir treningai) yra begalė variantų smile.gif

Dėl svorio ir tipo - aš ir manau, kad keičiantis svoriui tipas nesikeičia, tai yra kaip ir prigimtinis dalykas g.gif Su metais, po gimdymo gali keistis tam tikros kūno dalys, bet kad kardinaliai pasikeistų visa konstitucija - schmoll.gif

Papildyta:
Man labai patikusi mamiška kapsulė (kaip tik mano supratimu smart casual - ir nenuobodu, ir ne per griežta, ir yra galimybė pasipuošti, atrodyti pasitempusiai)

user posted image

Visas straipsnis apie mamos vasaros garderobą čia
Atsakyti
o kaip tai, kad čia tiek spalvų daug kapsulėje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 20, 19:25)
Dėl svorio ir tipo - aš ir manau, kad keičiantis svoriui tipas nesikeičia, tai yra kaip ir prigimtinis dalykas  g.gif  Su metais, po gimdymo gali keistis tam tikros kūno dalys, bet kad kardinaliai pasikeistų visa konstitucija -  schmoll.gif
Papildyta:
Man labai patikusi mamiška kapsulė (kaip tik mano supratimu smart casual - ir nenuobodu, ir ne per griežta, ir yra galimybė pasipuošti, atrodyti pasitempusiai)

As irgi taip manau, keistis gali paauglysteje, vystantis figurai, del hormonu, po gimdymo kazkiek kartais ir jau po to vyresniam amziuje del hormonu irgi g.gif

Grazus rinkinukas mamiskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 20, 19:25)
Tiek diskusijų kilo dėl klasikinių rūbų  smile.gif
Rašydama aną žinutę turėjau omeny būtent Cosettės įkeltus rūbus, na konkrečiai:
juodas pieštukinis sijonas
juodos klasikinės kelnės su kantu
švarkas šviesus, absoliuti griežta klasika
pilki ofisiniai bridžai
juoda griežta suknelė berankovė
ir dar kažkas, nepamenu
Kur mama gali tokius rūbus pritaikyti, vaikštant parke su vežimėliu/triratuku? wacko.gif

user posted image
Visas straipsnis apie mamos vasaros garderobą čia

noriu daryti kapsulę daugiau susitikimam su draugais ir ėjimui į svečius, nes į parką užtenka džinsų, o pusę laiko praleidžiu uždaram savo kieme, kur einu su grynai biggrin.gif kasdieniniais biggrin.gif (tokiais,kokius net rodyt gėda būtų biggrin.gif )

beje, mano juodos kelnės be kanto, o dėl šviesaus švarko buvau įkėlus nešiojimo būdus,kurie parodo, kad nebūtinai klasika. g.gif

bet su ta intencija, kad reikia spalvų, šiandien Marks and Spencer nugriebiau vieną kardiganą panašų į Dontstop įmestą ax.gif
toks, tik pečiai šiek tiek paraukti ir spalva:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 20 kovo 2012 - 21:49
QUOTE(Shana @ 2012 03 20, 20:34)
As irgi taip manau, keistis gali paauglysteje, vystantis figurai, del hormonu, po gimdymo kazkiek kartais ir jau po to vyresniam amziuje del hormonu irgi g.gif

Grazus rinkinukas mamiskas smile.gif

siaip kiek issiaiskinau keiciasi, o ir pati susiduriau, tik kazkaip dar kreivai ziurejau i tai ir nesigilinau, bet jus kaip visada vel kategoriskos ir su `viena tiesa` 4u.gif daug niuansu yra, ta pati figura susiformuoja galutinai nebutinai tik paauglysteje, bet neretai tik iki 25 metu jau galutine galutine kiek imanoma. po gimdymo daznai keiciasi konstrukcija - daznas atvejis, vyresniam amziui.. tu paciu hormonu kiekio bet kokiame amziuje negali `reguliuoti` savo noru.. as jau senai pastebejau, kad oi kaip keiciasi ant kitu, ant saves zinoma buvo keista. kazin kaip bus toliau, bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 20, 22:39)
noriu daryti kapsulę daugiau susitikimam su draugais ir ėjimui į svečius

Ar tokiems atvejams reikia griežtų rūbų, tokių kaip pieštuko sijonas, ofisinis sarafanas? unsure.gif Juk ir svečiuose su vaiku pastoviai reikia tai pritupt, tai pakelt vaiką, tai pampersą jam keist, tai maitint, tai tą, tai aną...
Nepykit, kad kabinėjusi, man nuoširdžiai įdomu, pati dar visai neseniai sėdėjau namuose su vaikučiu, prioritetas renkantis drabužius buvo patogumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 20, 20:34)

kas dėl figūros kitimo - jei po gimdymo nepakito ir toliau "laikai" figūrą, tai gal ir nesikeis, bet negali sakyt taip, kad figūra senatvėj bus tokia pati kaip 25metų unsure.gif pvz mano genuose yra polinkis į nutukimą (mano šeimoj vidutinis svoris apie 100kg, t.p. ir vieni seneliai), todėl, nors jau esu gimdžius ir toli nuo 25 metų, nežinau ar po 10-mečio netapsiu iš smėlio laikrodžio obuoliu doh.gif aišku, prisižiūrint gal pavyks išsilaikyt esamoj situacijoj smile.gif

Atsakyti