QUOTE(dontstop @ 2012 03 20, 12:40)
Visumoj neįsivaizduoju, kam mamai, sėdinčiai namuose, klasikinio stiliaus rūbai
Vis nerandu laiko pasisakyti, bet labai jau užkabino...
Pirma mama tampa mama ne is dangaus. As i mamos perioda atejau is ofiso, i kuri pamamavusi grizau Klasikiniai rubai buvo praejusio, ir vel ateisiancio periodo dalis
Antra man asmeniskai labai grazu mama su klasikiniais rubais. Moteru net eisena pasikeicia, kai jos is klasikinių 'mamisku' rubu persoka į "kita lygi"
Pamenu, kai vaiksciodavau su vezimeliu po vingio parka, vis saves klausdavau, kodel moterys jei tapo mamomis tai mano kad gali eiti patriususiais rubais, neplauta galva ir pan.
As visa ir mamavimo perioda i susitikimus su draugias, eidavau su siek tiek susvelninto klasikinio stiliaus rubais ir jauciausi labai gerai
Vienintelis dalykas kurio laikinai buvau atsisakius - aukstakulniai. Nekalbu apie retus isejimus be vaiko, bet su pradejusiu vaikscioti vaiku, laikinai aukstakulniai netenkino musu abieju poreikiu
Va kodel mamoms reikalingi klasikiai rubai Ir svarbiausia neuzsisedeti namuose
cosette pritariu merginoms, kad jusu spintoje dabar tiesiog lietuviskos, pilkos mamos rubu kratinys. Pagal gyvenimo buda susideliokit kokio tipo kapsuliu noretumet/reiketu, pamastykit kokias atsplaviais pageidautumet pagyvinti tradicini - lietuviska garderoba, ir pirmyn. Siam pavasariui ypac budingas splavotas garderobas, tad pasiryskinimui naujos kolekcijos tiesiog idealios
P.S. pirma karta gyvenime prisipirkau spalvotu pedkelniu , dabar banko tarnautojos garderoba gyvinu spalvotomis kojomis