Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 03 20, 12:40)
Visumoj neįsivaizduoju, kam mamai, sėdinčiai namuose, klasikinio stiliaus rūbai  g.gif

Vis nerandu laiko pasisakyti, bet labai jau užkabino... blush2.gif
Pirma mama tampa mama ne is dangaus. As i mamos perioda atejau is ofiso, i kuri pamamavusi grizau cool.gif Klasikiniai rubai buvo praejusio, ir vel ateisiancio periodo dalis biggrin.gif
Antra man asmeniskai labai grazu mama su klasikiniais rubais. Moteru net eisena pasikeicia, kai jos is klasikinių 'mamisku' rubu persoka į "kita lygi" tongue.gif
Pamenu, kai vaiksciodavau su vezimeliu po vingio parka, vis saves klausdavau, kodel moterys jei tapo mamomis tai mano kad gali eiti patriususiais rubais, neplauta galva ir pan.
As visa ir mamavimo perioda i susitikimus su draugias, eidavau su siek tiek susvelninto klasikinio stiliaus rubais ir jauciausi labai gerai cool.gif
Vienintelis dalykas kurio laikinai buvau atsisakius - aukstakulniai. Nekalbu apie retus isejimus be vaiko, bet su pradejusiu vaikscioti vaiku, laikinai aukstakulniai netenkino musu abieju poreikiu lotuliukas.gif
Va kodel mamoms reikalingi klasikiai rubai cool.gif Ir svarbiausia neuzsisedeti namuose biggrin.gif

cosette pritariu merginoms, kad jusu spintoje dabar tiesiog lietuviskos, pilkos mamos rubu kratinys. Pagal gyvenimo buda susideliokit kokio tipo kapsuliu noretumet/reiketu, pamastykit kokias atsplaviais pageidautumet pagyvinti tradicini - lietuviska garderoba, ir pirmyn. 4u.gif Siam pavasariui ypac budingas splavotas garderobas, tad pasiryskinimui naujos kolekcijos tiesiog idealios 4u.gif

P.S. pirma karta gyvenime prisipirkau spalvotu pedkelniu blush2.gif , dabar banko tarnautojos garderoba gyvinu spalvotomis kojomis cool.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už idėjas ir pagalbą 4u.gif

Bet dabar visaigalva susisuko... doh.gif man tai atrodo, kad viskas ten dera biggrin.gif Bandysiu skirstyt, bet bandysiu pataikyt į stilių smart casual. kažkas tokio:
user posted image

user posted image

Taip, aš išėjau į motinystę iš ofisinio. Be to, mano vyro laisvalaikio stilius taip pat ne bliuzonai, o "elegantiškesnis", gal smart casual, todėl aš irgi negaliu būt su treningais, nebent jau grynai su dviračiais važiuojam.

Motinystės metu mano batai taip pat liko be kulno doh.gif tik vakar naujus įsigijau ant platformos, bandysiu kartais apsiaut. Loxxy, mūsų ta pati pasivaikščiojimų vieta biggrin.gif

Žalia man labai tinka, ką gi, skirstysiu ir dėliosiu viską iš naujo...

Bet švarkai nebūtinai oficialus stilius. Tą seną šviesų išsitraukiau įkvėpta šito straipsnio ax.gif taip pat ir kai kurie kiti rūbai... Tas išeiginis topas gali ūti rengiamas ant marškinių - taip galima ir pas draugus eiti...

džiaugiuosi radusi šitą temą, nes turėjau progą išsiskirtyt ir identifikuot visus savo rūbus, kuriuose SPALVŲ tikrai trūksta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 20 kovo 2012 - 13:43
Pritariu pasisakiusioms drinks_cheers.gif
Aš tai irgi nenešiojau visai klasikinių rūbų mamaudama... ir prišingai nei Loxxy visada galvodavau kokio velnio mamos rengiasi klasikiniais rūbais važiuodamos su vaiku į parką. Kodėl taip galvojau:
*nes man labai nepatogūs klasikiniai rūbai, nes varžo judesius (ką besakytumėt kroso nelabai eina su jais pabėgt);
*nes jie niekada nebūna pakankamai šilti, o kai tekdavo prašliaužot su miegančiu vaiku vežimėlyje bent po pora valandų darganotu oru, kildavo natūralus noras vilkėti itin šiltais rūbais, kad vos neužsnūdus lauke nesušaltum:
*o kai ilgesniu išvykimu metu prireikia pamaitinti mažyli MP ...

dėl neplautų galvų ir pamiršimo kad esi ne tik mama sutinku 100%. Ir jei klasikinis stilius padeda šiuo punktu savęs nenurašyti... tada viskas gerai. Aš va niekada neįsivaizdavau, kad kažkas labai gerai jaučiasi taip apsirengęs blush2.gif tik šioje temoje pastebėjau, kad daug merginų išties mėgsta jį šiaip, o ne dėl darbe privalomo tarkim dress kodo kažkokio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 20, 13:09)
Antra man asmeniskai labai grazu mama su klasikiniais rubais. Moteru net eisena pasikeicia, kai jos is klasikinių 'mamisku' rubu persoka į "kita lygi"  tongue.gif
Pamenu, kai vaiksciodavau su vezimeliu po vingio parka, vis saves klausdavau, kodel moterys jei tapo mamomis tai mano kad gali eiti patriususiais rubais, neplauta galva ir pan.
As visa ir mamavimo perioda  i susitikimus su draugias, eidavau su siek tiek susvelninto klasikinio stiliaus rubais ir jauciausi labai gerai  cool.gif

Loxxy, kazkaip nemanau, kad lakstei paskui vaika su kostiumeliais, marskinukais ir piestukiniais sijonais biggrin.gif Itariu tai ka apibudini, buvo labiau casual g.gif

Ir sitas stilius manau labai geras del to, kad pritaikomas daugeliu gyvenimo atveju, ar su vaiku parke, ar ziurek pakeisi pora smulkmenu ir drasiai vakare kur nors iseiti pasedeti gali su tuo paciu deriniu smile.gif

Cosette, tarp grynai sportinio ir grynai klasikinio yra laabai daug vietos mirksiukas.gif atrasit savo. O ta nuoroda kur idejot tokie grynai elegantiskesni casual man smile.gif
Nors pvz jusu konkreciai iseiginis topas man grynai vakarinis, gal del neriniu g.gif

O del vyro jus teisi, kazkaip automatiskai matyt derinames visi kazkiek. Maniski pvz ikisti i marskinius sudetinga, o jau i toki ideta megztuka, tai tik pradzioj ji uzmusus manau cool.gif biggrin.gif Tai mano laisvalaikinis casual buna labiau sport casual arba romantiskai casual smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 20 kovo 2012 - 14:10
nemanau, kad jos įkelti pavyzdžiai su švarkeliu yra labiau puošnūs casual.. o labai dailūs, aš irgi vis žadu pabandyti tokį variantą rolleyes.gif bet kiekvienas ir savo causal savaip suvokia, pagal savo kasdienybę biggrin.gif vienai casual džinsiukai, kardiganas ir tiek, o man tuose pavyzdžiuose labai paprastas casual, nes man tik džinsai + kardiganas jau per daug paprasta ir nuobodu tongue.gif neveltui mano ir casual kapsulė buvo pritaikoma visur, ir į darbą, ir į laisvalaikį (išskyrus gryną sportinį laisvalaikį).. kad taikomės prie vyrų teisybė.. žinoma ne visi, bet aš negaliu žiūrėti kai eina kostiumuotas vyras ir mergina su sportiniu stiliumi ir panašiai tongue.gif mes su vyru kažkaip seniau labiau susiderindavome, bet nežinau kodėl jis dabar nebeišlenda iš džinsų ir maikių, suprastėjo jo kasdienybė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 20, 13:34)
*Loxxy, mūsų ta pati pasivaikščiojimų vieta  biggrin.gif

**Žalia man labai tinka, ką gi, skirstysiu ir dėliosiu viską iš naujo...

***Bet švarkai nebūtinai oficialus stilius.
****džiaugiuosi radusi šitą temą, nes turėjau progą išsiskirtyt ir identifikuot visus savo rūbus, kuriuose SPALVŲ tikrai trūksta  doh.gif

*Dabar kai parke sutiksi priekvaišą su vaiku ir klasikiniais rūbais gali įtarti kad tai aš biggrin.gif
**jei tinka ir patinka, nuo to ir pradėk 4u.gif
*** Būtent cool.gif Džinsai, trikotažinė maikutė ir klasikinis švarkelis, visai nekvepia ofisu cool.gif O jei dar švarkelis prasegtas, pagyvintas didesniais nei tinka klasikiniam stiliui papuošalais, paraitotom rankovėm ar pan. Tiesiog elegantiškas - laisvalaikio rolleyes.gif
**** drinks_cheers.gif tikrai trūksta 4u.gif
QUOTE(bytte @ 2012 03 20, 13:38)
Kodėl taip galvojau:
*nes man labai nepatogūs klasikiniai rūbai, nes varžo judesius (ką besakytumėt kroso nelabai eina su jais pabėgt);
*nes jie niekada nebūna pakankamai šilti, o kai tekdavo prašliaužot su miegančiu vaiku vežimėlyje bent po pora valandų darganotu oru, kildavo natūralus noras vilkėti itin šiltais rūbais, kad vos neužsnūdus lauke nesušaltum:

* bet su vaiku parke kroso ir nebėgi, geriausiu atveju 200 metrų sprintą tongue.gif Į parką jei nesportuoti, tai su treningais niekada neinu.
Gal todėl kad daug vaikystėje sportavau, man treningai niekada ir niekur netinka apart tiesioginės sporto veiklos cool.gif Į parką padūkti su vaiku, einu su džinsais, kokia maikute ir tikrai dažniausiai užsimetu ne bliuzoną, bet alia klasikinį švarkelį, kuris tikrai tuo atveju nesukuria griežto klasikinio stiliaus įvaizdžio, bei lakstyti ar mėtyti kamuolio tikrai netrukdo.
Kai jau būna tikrai šalta, nematau ką ten mamos dėvi po kepurėmis ir pūkiniais paltais. Tokiu atveju tik pastumdyti vežimą aš irgi švarkelio nesidėdavau cool.gif Bet kalbėjau apie atvejus kai oras toks, kad tas švarkelis matosi.

Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 03 20, 13:55)
Loxxy, kazkaip nemanau, kad lakstei paskui vaika su kostiumeliais, marskinukais ir piestukiniais sijonais biggrin.gif Itariu tai ka apibudini, buvo labiau casual g.gif

taip taip, apie tą ir šneku. Lasvalaikio casual, bet tokį su kuriuo sutikus parke kolegą, kuris apart pieštukinio sijono, marškinukų, ir švarkelio ant manęs nieko nėra matęs nejaukiai nepasijunti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 20, 14:20)

taip taip, apie tą ir šneku. Lasvalaikio casual, bet tokį su kuriuo sutikus parke kolegą, kuris apart pieštukinio sijono, marškinukų, ir švarkelio ant manęs nieko nėra matęs nejaukiai nepasijunti  cool.gif

drinks_cheers.gif Na cia as pritariu, nes man treningai irgi tinkami tik sportuoti, na dar gaaal kartais i gamta saslyku kepti gali sueiti biggrin.gif
Atsakyti
Tai vat aš esu iš tų kuri su švarkeliu net prasegtu nesugebu nei kamuolio mest, nei vaiko ant rankų pakelt. Man švarkelis varžo rankų judesius, ir šiaip kiek suvaržyta jaučiuosi. O maitinti išvis neįsivaizduoju kaip reikėtų.
Aš treningus nešioju... tiesa pasakius jų išvis nenešioju, nepamenu kada esu turėjus... kai dar eidavau į sporto salę nešiojau kažką ale triko blush2.gif Dabar svarstau gal įsigyti ... gal bėgiot pradėsiu, ar važinėt dviračiu šiaip, ne tik iki jūros su vaikais. Bet be treningų ir švarkelių yra dar megztiniai, nertiniai, bliuzonai ir pan. Be to Klaipėdoje toliau nuo namų su švarkeliu dažniausiai nenuvažiuosi, pradės lyti... o stumiant vežimėlį lietsargis... sudėtinga užduotis. Geriau užsimest ploną lietpaltį ar striukę... tokį su kapišonu patogiu biggrin.gif
Atsakyti
Del svarkeliu, manau ant kitu tokie laisvalaikiniai laisvesni svarkai visai nieko. Man tiesiog tai nepriimtinas variantas del figuros, Dontstop cia mane supras, nes mum laisvesnio svarko pritaikyti nelabai eina, na arba gan sunkiai g.gif o tokio jau griezto ar pagal linijas sukirpto velgi laisvalaikiu nesidesi rolleyes.gif
Man patinka tokie variantas tarp striukes ir svarko, atitempiu nuotrauka is plauku temos, nevisai gerai matosi, bet esme matyti
user posted image
kazkas tokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 20, 14:42)
stumiant vežimėlį lietsargis... sudėtinga užduotis. Geriau užsimest ploną lietpaltį ar striukę... tokį su kapišonu patogiu  biggrin.gif

Matyt tai nuo gyvenimo būdo priklauso. Aš mamavau, tik 2 metus, o ofise sėdžiu jau 8 g.gif Natūralu, kad ir apranga priderinta prie gyvenimo būdo. Tuo labiau, kad ir prieš tai šis stilius imponavo. Na nuo tada, kai nusprendžiau nebebūti reivere blush2.gif lotuliukas.gif Dėl maitino MP viešumoje nediskutuosiu, galiu nepatikti. Bet iš esmės vaiksčioti po lietų stumdant vežimėlį, man per gyvenimą tereikėjo nepilnus metus. Visą kitą laiką mano gyvenimas labiau kaip banko tarnautojos, negu mamos maitinančios MP ir stumdančios vežimėlį biggrin.gif Todėl įprastas man stilius yra priimtinas, atrastas, patogus ir nevaržantis judesių. Net paglavojau, jei švarkelis varžo rankų judesius, gal ne savo dydžio juos nešiojat?
Tiesa nereiškia, kad nedėviu kardiganų, bet anie irgi tinkami į ofisą. Grynai laisvalaikinių rūbų turiu tikrai mažai. Na tiek kiek reik prie laužo šašlyka kepant smile.gif
Turiu ir treningus, bet jie skirti šiame gyvenimo etape tik dviračiu važinėtis.
Atsakyti
Shana, as issiaiskinau, kad seniau buvau smelio laikrodis pagal figura vienu forumieciu pagalba az, kas man ir kele itarima, nes seniau apatine dalis nebuvo sunkesnes, platesne ir visokias, tik gal pati abejojau labiau del kokio I ar H, tai tikrai pirma karta girdziu tokias rekomendacijas, kad netinka tokie svarkai doh.gif tavo rodytas svarkelis/striuke man irgi priimtinas, bet jau toks gryniau laisvalaikio, `prastesnis`, anie grazesnis variantas. Nors as pati tik seile varvinu i tokiu svarku priderinimus casual stiliui kaip rode verysad.gif nes man grazu, bet irgi turiu ta kazkokia psichologine `nepatogumo` ir nesmagiai jautimosi sindroma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 20, 15:46)
Shana, as issiaiskinau, kad seniau buvau smelio laikrodis pagal figura vienu forumieciu pagalba az, kas man ir kele itarima, nes seniau apatine dalis nebuvo sunkesnes, platesne ir visokias, tik gal pati abejojau labiau del kokio I ar H, tai tikrai pirma karta girdziu tokias rekomendacijas, kad netinka tokie svarkai  doh.gif  tavo rodytas svarkelis/striuke man irgi priimtinas, bet jau toks gryniau laisvalaikio, `prastesnis`, anie grazesnis variantas. Nors as pati tik seile varvinu i tokiu svarku priderinimus casual stiliui kaip rode  verysad.gif  nes man grazu, bet irgi turiu ta kazkokia psichologine `nepatogumo` ir nesmagiai jautimosi sindroma  verysad.gif

As nedalinu jokiu bendru rekomendaciju, as tik apie savo figura sneku. Siuo atveju ne tik smelio laikrodis bet ir nemaza krutine, tokiu atveju aplamai laisvi drabuziai labai atsargiai turi buti derinami, ne tik svarkai, nes jei dingsta talija, tai amen doh.gif . As saves su laisvesniu svarku ir dar 2 eilem sagu tikrai neisivaizduoju. Na ateis Dontstop, gal kazkokiu ideju tures g.gif
Bet kokiu atveju jus suprantu ne smelio laikrodis, tai mano pamastymai jums neaktualus. smile.gif
Atsakyti