Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Iš osinkos "Деловой Костюм" для Вёсен:
user posted image
Manau prie tokių spalvų kostiumėlio Shanos violetinė priduotų ne vaikiškumo, o tokio turtingumo aprangai. Žodžiu būtų solidu, keltų pasitikėjimą (nes žalia ir mėlyna spalvos keliančios pasitikėjimą) ir kažkiek prabangu (nes šiaip violetinė kaip ir prabangos spalva). Tiesiog banko ar kokios kitokios su finansais susijusios veiklos darbuotojo apranga (su potekste, kad aš turtingas, tai eik su manim ir tu toks būsi).
Matyt ir net tą barbišką rožinę tinkamai įpakavus gautume pakankamai solidų variantą (tik labiau orentutą į optimistinį rytojų biggrin.gif )

Sunku pavasario paletėje su neutraliomis spalvomis, niekaip nerandu tokio varianto, kad visos trys spalvos atitiktų kapsulės principus. Kad ir variantas čia gaunasi viena ryški ir šviesi, bei dvi tamsios... ir nei vienos neutralios. Pridėjus pilką vitoj tarkim žalios ar mėlynos... O tada kartais derinukas nebelabai... tarkim tamsiai mėlynas sijonas, pilkas kardiganas ir violetinė palaidinė - nebeskanu g.gif Toks jausmas kad galima imti kapsulei tik dvi spalvas, o trečia labai artimą kuriai nors iš dviejų (šiuo atveju mėlyna ir žalia, gali būti taip pat kokia smėlinė ir ruda, jei pilka tai tamsiai ir šviesiai pilka... )

donstop nors pati neturiu, bet labai žaviuosi tokiu menu
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 20, 09:50)
I
Manau prie tokių spalvų kostiumėlio Shanos violetinė priduotų ne vaikiškumo, o tokio turtingumo aprangai. Žodžiu būtų solidu, keltų pasitikėjimą (nes žalia ir mėlyna spalvos keliančios pasitikėjimą) ir kažkiek prabangu (nes šiaip violetinė kaip ir prabangos spalva). Tiesiog banko ar kokios kitokios su finansais susijusios veiklos darbuotojo apranga (su potekste, kad aš turtingas, tai eik su manim ir tu toks būsi).
Matyt ir net tą barbišką rožinę tinkamai įpakavus gautume pakankamai solidų variantą (tik labiau orentutą į optimistinį rytojų  biggrin.gif )

Sunku pavasario paletėje su neutraliomis spalvomis, niekaip nerandu tokio varianto, kad visos trys spalvos atitiktų kapsulės principus. ... g.gif  Toks jausmas kad galima imti kapsulei tik dvi spalvas, o trečia labai artimą kuriai nors iš dviejų (šiuo atveju mėlyna ir žalia, gali būti taip pat kokia smėlinė ir ruda, jei pilka tai tamsiai ir šviesiai pilka... )

Kaip visad i desimtuka bigsmile.gif aciu.
Vat su tom spalvom man tas pats gaunasi, kadangi neutraliu ne pyragai, tai deliojasi pvz taip - violetine+vid. pilka+ beveiki balta, violetine+pilka+sviesi violetines atmaina, arba violetine+ labai tamsi violetine+sviesi pilka. Bet man asmeniskai tokie deriniai tinka, as nesu megeja daug ryskiu spalvu derinti blush2.gif
Va barbiskai rozine sunkiai isivaizduoju visgi, nors kokiam kontrastingai solidziam variante gal biggrin.gif tik ne sau biggrin.gif

Man irgi tatoo patinka, vis galvoju, bet nesubrandinu idejos ko noriu smile.gif
Bytte, as cia tooki sodo/darzo projekta ziurineju bigsmile.gif wub.gif , apie tave pagalvojau cool.gif kokie groziai, idomus darbas rolleyes.gif
Atsakyti
Na stai, identifikavau savo senus rubus, bandysiu kazka "dasipirkt" ir pasidaryt kapsule... tik gaila neturiu su savim juodo kardigano ir juodo piestuko formos sijono doh.gif (palikau).

Kaip suprantu, dontstop neturi prisijungimo prie albumo? Sudejau i albuma ir dedu taip pat cia.

Berods esu deep winter, o kapsulei sugalvojau spalvas:
http://www.thescienc...outs-winter.htm
ala ruzava (cia gal medium mauve, ta spalva vienos mano senos palaidines) + melyna + juoda + pilka

taigi, virsus. del palaidines is kaires sugalvojau kapsules spalvas:
user posted image

ilgom (svarkas, marskiniai, svarkelis kaip striuke) truksta juodo kardigano:
user posted image

dar toks su kapisonu (grazus, tik stilius ne tas doh.gif ):
user posted image

netinka spalvos, bet tinka rengtis smile.gif
user posted image

apacios(nera juodo piestuko formos sijono): kelnes, bridzai, sijonas, skinny dzinsai.
user posted image

sunkele + sarafanas
user posted image

aksesuarai:
user posted image
user posted image

planuoju isigyt gal ka nors panasaus:
user posted image

o gal kardigana.... g.gif
http://ak2.polyvorei...id/49885653.jpg
ir dar kazko reiktu virsuj doh.gif

taip pat sviesiai ruda plona dirzeli ir rankine, mazdaug:
user posted image

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 20 kovo 2012 - 11:11
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
papildziau zinute 4u.gif

del rankines:ruda "susildytu" kitas spalvas, o gal labiau tiktu pilka?.. unsure.gif

kaip jus issaugot polyvore paveikslelius? man issiskirsto po ruba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 20, 11:13)
papildziau zinute  4u.gif

del rankines:ruda "susildytu" kitas spalvas, o gal labiau tiktu pilka?..  unsure.gif

kaip jus issaugot polyvore paveikslelius? man issiskirsto po ruba  doh.gif

Cosette, as ten nevisai kapsule matau g.gif Nes pvz topas aiskiai vakarinis, kiti sportiniai, kiti lyg tokie labiau klasikiniai rubai g.gif
Kokios paskirties kapsule cia komplektuojat?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 20, 11:20)
Cosette, as ten nevisai kapsule matau g.gif Nes pvz topas aiskiai vakarinis, kiti sportiniai, kiti lyg tokie labiau klasikiniai rubai g.gif
Kokios paskirties kapsule cia komplektuojat?

biggrin.gif ha ha, tai gaunasi senu rubu kratinys. biggrin.gif

kol kas auginu vaikus namuose, tai einu tik i parka su vaikais ir susitinkam su draugais ar pan. Todel turi tikt ir tam, ir tam smile.gif ir i prekybos centra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 20 kovo 2012 - 11:37
QUOTE(Cosette @ 2012 03 20, 11:32)
biggrin.gif  ha ha, tai ir gaunasi senu rubu kratinys.  biggrin.gif

kol kas auginu vaikus namuose, tai einu tik i parka su vaikais ir susitinkam su draugais ar pan. Todel turi tikt ir tam, ir tam smile.gif ir i prekybos centra smile.gif

As irgi su vaikais namuose dar artimiausiu metu ir del garderobo apsisprendziau turimus dauguma sunesioti i parka/parduotuve/kiema... o susitikimams su draugais/giminem, isejimams kur papietaut/pasivaiksciot ar kitaip papramogaut (kad ir su vaikais) beveik is pagrindu formuoju nauja kapsule. Tiesiog pagalvojau, kad jau sedziu namie, tai nors tokiu budu save pradziuginsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 20 kovo 2012 - 11:38
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 20, 11:38)
As irgi su vaikais namuose dar artimiausiu metu ir del garderobo apsisprendziau turimus dauguma sunesioti i parka/parduotuve/kiema... o susitikimams su draugais/giminem, isejimams kur papietaut/pasivaiksciot ar kitaip papramogaut (kad ir su vaikais) beveik is pagrindu formuoju nauja kapsule. Tiesiog pagalvojau, kad jau sedziu namie, tai nors tokiu budu save pradziuginsiu smile.gif

as isvis pastebiu, kad daznai butent tokioj situacijoj ateina panos ieskodamos nauju sprendimu garderobui, kazkodel biggrin.gif

Cosette, as daryciau taip - iseigini topa ir klasikine suknele deciau i sona, klasikini svarka ir kelnes (jei gerai matau) irgi, ir is likusiu papildant bandyciau formuoti laisvalaikine/sportine kapsule buvimui su vaikais, ejimui apsipirkti etc. Ir prie tos kapsules pirkciau tokia "neofisine"/neklasikine tase.
O tu poros klasikiniu rubu pagrindu, po biski papildant(nes jum kol kas gal daug nereikia) formuociau labiau klasikine/casual, didesnems isejimams kazkur, kiek puosnesne 4u.gif
Ir ivesciau daugiau SPALVOS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 20, 12:01)
as isvis pastebiu, kad daznai butent tokioj situacijoj ateina panos ieskodamos nauju sprendimu garderobui, kazkodel biggrin.gif

Nes, taigi :
1. Keiciasi gyvenimo budas/tempas, neretai ir finansines galimybes;
2. Norisi pokyciu ir neuzsisedet "treningu" lygyje;
3. Keiciasi figura, ko pasekoje is pagrindu reikia keisti drabuzines turini.

Sia savaite gausiu paskutinius pirkinius kapsulei, tai labai laukiu kol matuosiuos derinius lotuliukas.gif Nu kaip vaikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 20, 10:50)

Smagu girdėti smile.gif

Cosette, man labiausiai užkliuvo maikutė, pirmoje foto trečia, ji netinka nei prie klasikinių "apačių", išskyrus gal skinny, nei po švarkais unsure.gif Taipogi topas, pirmas, pirmoje foto, pritariu Shanai, dalis vakarinio garderobo. Bliuzonas su kapišonu - vėlgi, "iš kitos operos", matomai iš tos pačios, kaip maikutė smile.gif Iš neva netinkančių megzytinių antrą tikrai pasilikčiau, atrodo, kad ruda šalto atspalvio. Iš aksesuarų nereikia tų rudų, kur planuojate pirkti blush2.gif Manau, neįsipaišys į šaltų spalvų garderobą akivaizdžiai šiltas daiktas unsure.gif
Visumoj neįsivaizduoju, kam mamai, sėdinčiai namuose, klasikinio stiliaus rūbai g.gif
Dėl spalvų gal geriau apsistoti arba ties ružava, arba ties mėlyna (aš už mėlyną smile.gif ). Dar šviesi yra (antra foto švarkas, marškiniai).
Ir vėlgi pritariu Shanai, kad šių rūbų pagrindų galima ir reikėtų padaryti kelias kapsules. Kapsulėje visi rūbai turi būti daugmaž vieno stiliaus 4u.gif Jei norisi universalumo, geriau patį stilių pasirinkti neutralesnį (smart casual, buisness casual ar pan). Nes dabar nesigauna, kad kiekvienas rūbas tiktų prie visų likusių, kaip turėtų būti, netinka būtent dėl skirtingų stilių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 20, 12:40)

Cosette, man labiausiai užkliuvo maikutė, pirmoje foto trečia, ji netinka nei prie klasikinių "apačių", išskyrus gal skinny, nei po švarkais  unsure.gif 
Iš aksesuarų nereikia tų rudų, kur planuojate pirkti  blush2.gif  Manau, neįsipaišys į šaltų spalvų garderobą akivaizdžiai šiltas daiktas  unsure.gif
Visumoj neįsivaizduoju, kam mamai, sėdinčiai namuose, klasikinio stiliaus rūbai  g.gif
Dėl spalvų gal geriau apsistoti arba ties ružava, arba ties mėlyna (aš už mėlyną  smile.gif ). Dar šviesi yra  (antra foto švarkas, marškiniai).

As tokia maikute isivaizduoju puikiai su svarku, ant saves biggrin.gif
user posted image
Tik aisku su atitinkamu svarku. tongue.gif ir neteigiu, kad mano grozio suvokimas yra visuotinai priimtinas tongue.gif

Tase, jei norisi neutralios - gal taupe kokia g.gif , geriau nei ruda, cia pritariu Dontstop.

O del spalvos, jei neklystu Cosettes akys zalios, nenorit pabandyti kokios ryskesnes zalios mirksiukas.gif smaragdines wub.gif
Atsakyti