Iš osinkos "Деловой Костюм" для Вёсен:
Manau prie tokių spalvų kostiumėlio Shanos violetinė priduotų ne vaikiškumo, o tokio turtingumo aprangai. Žodžiu būtų solidu, keltų pasitikėjimą (nes žalia ir mėlyna spalvos keliančios pasitikėjimą) ir kažkiek prabangu (nes šiaip violetinė kaip ir prabangos spalva). Tiesiog banko ar kokios kitokios su finansais susijusios veiklos darbuotojo apranga (su potekste, kad aš turtingas, tai eik su manim ir tu toks būsi).
Matyt ir net tą barbišką rožinę tinkamai įpakavus gautume pakankamai solidų variantą (tik labiau orentutą į optimistinį rytojų )
Sunku pavasario paletėje su neutraliomis spalvomis, niekaip nerandu tokio varianto, kad visos trys spalvos atitiktų kapsulės principus. Kad ir variantas čia gaunasi viena ryški ir šviesi, bei dvi tamsios... ir nei vienos neutralios. Pridėjus pilką vitoj tarkim žalios ar mėlynos... O tada kartais derinukas nebelabai... tarkim tamsiai mėlynas sijonas, pilkas kardiganas ir violetinė palaidinė - nebeskanu Toks jausmas kad galima imti kapsulei tik dvi spalvas, o trečia labai artimą kuriai nors iš dviejų (šiuo atveju mėlyna ir žalia, gali būti taip pat kokia smėlinė ir ruda, jei pilka tai tamsiai ir šviesiai pilka... )
donstop nors pati neturiu, bet labai žaviuosi tokiu menu
QUOTE(bytte @ 2012 03 20, 09:50)
I
Manau prie tokių spalvų kostiumėlio Shanos violetinė priduotų ne vaikiškumo, o tokio turtingumo aprangai. Žodžiu būtų solidu, keltų pasitikėjimą (nes žalia ir mėlyna spalvos keliančios pasitikėjimą) ir kažkiek prabangu (nes šiaip violetinė kaip ir prabangos spalva). Tiesiog banko ar kokios kitokios su finansais susijusios veiklos darbuotojo apranga (su potekste, kad aš turtingas, tai eik su manim ir tu toks būsi).
Matyt ir net tą barbišką rožinę tinkamai įpakavus gautume pakankamai solidų variantą (tik labiau orentutą į optimistinį rytojų )
Sunku pavasario paletėje su neutraliomis spalvomis, niekaip nerandu tokio varianto, kad visos trys spalvos atitiktų kapsulės principus. ... Toks jausmas kad galima imti kapsulei tik dvi spalvas, o trečia labai artimą kuriai nors iš dviejų (šiuo atveju mėlyna ir žalia, gali būti taip pat kokia smėlinė ir ruda, jei pilka tai tamsiai ir šviesiai pilka... )
Sunku pavasario paletėje su neutraliomis spalvomis, niekaip nerandu tokio varianto, kad visos trys spalvos atitiktų kapsulės principus. ... Toks jausmas kad galima imti kapsulei tik dvi spalvas, o trečia labai artimą kuriai nors iš dviejų (šiuo atveju mėlyna ir žalia, gali būti taip pat kokia smėlinė ir ruda, jei pilka tai tamsiai ir šviesiai pilka... )
Kaip visad i desimtuka aciu.
Vat su tom spalvom man tas pats gaunasi, kadangi neutraliu ne pyragai, tai deliojasi pvz taip - violetine+vid. pilka+ beveiki balta, violetine+pilka+sviesi violetines atmaina, arba violetine+ labai tamsi violetine+sviesi pilka. Bet man asmeniskai tokie deriniai tinka, as nesu megeja daug ryskiu spalvu derinti
Va barbiskai rozine sunkiai isivaizduoju visgi, nors kokiam kontrastingai solidziam variante gal tik ne sau
Man irgi tatoo patinka, vis galvoju, bet nesubrandinu idejos ko noriu
Bytte, as cia tooki sodo/darzo projekta ziurineju , apie tave pagalvojau kokie groziai, idomus darbas
Na stai, identifikavau savo senus rubus, bandysiu kazka "dasipirkt" ir pasidaryt kapsule... tik gaila neturiu su savim juodo kardigano ir juodo piestuko formos sijono (palikau).
Kaip suprantu, dontstop neturi prisijungimo prie albumo? Sudejau i albuma ir dedu taip pat cia.
Berods esu deep winter, o kapsulei sugalvojau spalvas:
http://www.thescienc...outs-winter.htm
ala ruzava (cia gal medium mauve, ta spalva vienos mano senos palaidines) + melyna + juoda + pilka
taigi, virsus. del palaidines is kaires sugalvojau kapsules spalvas:
ilgom (svarkas, marskiniai, svarkelis kaip striuke) truksta juodo kardigano:
dar toks su kapisonu (grazus, tik stilius ne tas ):
netinka spalvos, bet tinka rengtis
apacios(nera juodo piestuko formos sijono): kelnes, bridzai, sijonas, skinny dzinsai.
sunkele + sarafanas
aksesuarai:
planuoju isigyt gal ka nors panasaus:
o gal kardigana....
http://ak2.polyvorei...id/49885653.jpg
ir dar kazko reiktu virsuj
taip pat sviesiai ruda plona dirzeli ir rankine, mazdaug:
Kaip suprantu, dontstop neturi prisijungimo prie albumo? Sudejau i albuma ir dedu taip pat cia.
Berods esu deep winter, o kapsulei sugalvojau spalvas:
http://www.thescienc...outs-winter.htm
ala ruzava (cia gal medium mauve, ta spalva vienos mano senos palaidines) + melyna + juoda + pilka
taigi, virsus. del palaidines is kaires sugalvojau kapsules spalvas:
ilgom (svarkas, marskiniai, svarkelis kaip striuke) truksta juodo kardigano:
dar toks su kapisonu (grazus, tik stilius ne tas ):
netinka spalvos, bet tinka rengtis
apacios(nera juodo piestuko formos sijono): kelnes, bridzai, sijonas, skinny dzinsai.
sunkele + sarafanas
aksesuarai:
planuoju isigyt gal ka nors panasaus:
o gal kardigana....
http://ak2.polyvorei...id/49885653.jpg
ir dar kazko reiktu virsuj
taip pat sviesiai ruda plona dirzeli ir rankine, mazdaug:
papildziau zinute
del rankines:ruda "susildytu" kitas spalvas, o gal labiau tiktu pilka?..
kaip jus issaugot polyvore paveikslelius? man issiskirsto po ruba
QUOTE(Cosette @ 2012 03 20, 11:13)
papildziau zinute
Cosette, as ten nevisai kapsule matau Nes pvz topas aiskiai vakarinis, kiti sportiniai, kiti lyg tokie labiau klasikiniai rubai
Kokios paskirties kapsule cia komplektuojat?
QUOTE(Shana @ 2012 03 20, 11:20)
Cosette, as ten nevisai kapsule matau Nes pvz topas aiskiai vakarinis, kiti sportiniai, kiti lyg tokie labiau klasikiniai rubai
ha ha, tai gaunasi senu rubu kratinys.
kol kas auginu vaikus namuose, tai einu tik i parka su vaikais ir susitinkam su draugais ar pan. Todel turi tikt ir tam, ir tam ir i prekybos centra
QUOTE(Cosette @ 2012 03 20, 11:32)
ha ha, tai ir gaunasi senu rubu kratinys.
kol kas auginu vaikus namuose, tai einu tik i parka su vaikais ir susitinkam su draugais ar pan. Todel turi tikt ir tam, ir tam ir i prekybos centra
As irgi su vaikais namuose dar artimiausiu metu ir del garderobo apsisprendziau turimus dauguma sunesioti i parka/parduotuve/kiema... o susitikimams su draugais/giminem, isejimams kur papietaut/pasivaiksciot ar kitaip papramogaut (kad ir su vaikais) beveik is pagrindu formuoju nauja kapsule. Tiesiog pagalvojau, kad jau sedziu namie, tai nors tokiu budu save pradziuginsiu
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 20, 11:38)
As irgi su vaikais namuose dar artimiausiu metu ir del garderobo apsisprendziau turimus dauguma sunesioti i parka/parduotuve/kiema... o susitikimams su draugais/giminem, isejimams kur papietaut/pasivaiksciot ar kitaip papramogaut (kad ir su vaikais) beveik is pagrindu formuoju nauja kapsule. Tiesiog pagalvojau, kad jau sedziu namie, tai nors tokiu budu save pradziuginsiu
as isvis pastebiu, kad daznai butent tokioj situacijoj ateina panos ieskodamos nauju sprendimu garderobui, kazkodel
Cosette, as daryciau taip - iseigini topa ir klasikine suknele deciau i sona, klasikini svarka ir kelnes (jei gerai matau) irgi, ir is likusiu papildant bandyciau formuoti laisvalaikine/sportine kapsule buvimui su vaikais, ejimui apsipirkti etc. Ir prie tos kapsules pirkciau tokia "neofisine"/neklasikine tase.
O tu poros klasikiniu rubu pagrindu, po biski papildant(nes jum kol kas gal daug nereikia) formuociau labiau klasikine/casual, didesnems isejimams kazkur, kiek puosnesne
Ir ivesciau daugiau SPALVOS
QUOTE(Shana @ 2012 03 20, 12:01)
as isvis pastebiu, kad daznai butent tokioj situacijoj ateina panos ieskodamos nauju sprendimu garderobui, kazkodel
Nes, taigi :
1. Keiciasi gyvenimo budas/tempas, neretai ir finansines galimybes;
2. Norisi pokyciu ir neuzsisedet "treningu" lygyje;
3. Keiciasi figura, ko pasekoje is pagrindu reikia keisti drabuzines turini.
Sia savaite gausiu paskutinius pirkinius kapsulei, tai labai laukiu kol matuosiuos derinius Nu kaip vaikas
QUOTE(bytte @ 2012 03 20, 10:50)
Smagu girdėti
Cosette, man labiausiai užkliuvo maikutė, pirmoje foto trečia, ji netinka nei prie klasikinių "apačių", išskyrus gal skinny, nei po švarkais Taipogi topas, pirmas, pirmoje foto, pritariu Shanai, dalis vakarinio garderobo. Bliuzonas su kapišonu - vėlgi, "iš kitos operos", matomai iš tos pačios, kaip maikutė Iš neva netinkančių megzytinių antrą tikrai pasilikčiau, atrodo, kad ruda šalto atspalvio. Iš aksesuarų nereikia tų rudų, kur planuojate pirkti Manau, neįsipaišys į šaltų spalvų garderobą akivaizdžiai šiltas daiktas
Visumoj neįsivaizduoju, kam mamai, sėdinčiai namuose, klasikinio stiliaus rūbai
Dėl spalvų gal geriau apsistoti arba ties ružava, arba ties mėlyna (aš už mėlyną ). Dar šviesi yra (antra foto švarkas, marškiniai).
Ir vėlgi pritariu Shanai, kad šių rūbų pagrindų galima ir reikėtų padaryti kelias kapsules. Kapsulėje visi rūbai turi būti daugmaž vieno stiliaus Jei norisi universalumo, geriau patį stilių pasirinkti neutralesnį (smart casual, buisness casual ar pan). Nes dabar nesigauna, kad kiekvienas rūbas tiktų prie visų likusių, kaip turėtų būti, netinka būtent dėl skirtingų stilių
QUOTE(dontstop @ 2012 03 20, 12:40)
Cosette, man labiausiai užkliuvo maikutė, pirmoje foto trečia, ji netinka nei prie klasikinių "apačių", išskyrus gal skinny, nei po švarkais
Iš aksesuarų nereikia tų rudų, kur planuojate pirkti Manau, neįsipaišys į šaltų spalvų garderobą akivaizdžiai šiltas daiktas
Visumoj neįsivaizduoju, kam mamai, sėdinčiai namuose, klasikinio stiliaus rūbai
Dėl spalvų gal geriau apsistoti arba ties ružava, arba ties mėlyna (aš už mėlyną ). Dar šviesi yra (antra foto švarkas, marškiniai).
As tokia maikute isivaizduoju puikiai su svarku, ant saves
Tik aisku su atitinkamu svarku. ir neteigiu, kad mano grozio suvokimas yra visuotinai priimtinas
Tase, jei norisi neutralios - gal taupe kokia , geriau nei ruda, cia pritariu Dontstop.
O del spalvos, jei neklystu Cosettes akys zalios, nenorit pabandyti kokios ryskesnes zalios smaragdines