nu ka Jovitn, as gal visai su dziaugsmu perduodu lengviausios birzelinukes estafete Jums maniste tikiuosi, jau svers 12kg 3 metu proga valgo gerai, juda irgi, protauja tik spek susitarti..zodziu, tik ugio smulkute, delto atrodo, kad jai kokie 2 metukai, o kalba, kaip uz 3 metu vaika
Nu del papuko..tai pasmus mainai neveikia nu gal Dievulis nurodys man kelia ir isminti, kaip sita reikala sutvarkyti
simtas metu,
apie svori prakalbot, tai maniske visada buvo ir vis dar yra prie valgiu vaiku, bet su svoriu tai ne kas, nebeauga jis mums jau seniai. Dabar vos 13 kg traukiam, o vat ugiu, tai ne i mama mergina 98 cm. Is vaiko tik ilgos kojos ir dideli skruostai
Beje, mes birzelio pradzioje busime Vilniuje, tai pagalvojau, kad smagu gal butu dideli meetuka tu 3m proga surengt?
apie svori prakalbot, tai maniske visada buvo ir vis dar yra prie valgiu vaiku, bet su svoriu tai ne kas, nebeauga jis mums jau seniai. Dabar vos 13 kg traukiam, o vat ugiu, tai ne i mama mergina 98 cm. Is vaiko tik ilgos kojos ir dideli skruostai
Beje, mes birzelio pradzioje busime Vilniuje, tai pagalvojau, kad smagu gal butu dideli meetuka tu 3m proga surengt?
QUOTE(Saggute @ 2012 05 11, 20:48)
simtas metu,
Pas mus irgi 98cm ir 13,3-13,5kg.Niekaip neperlipam jau gerą pusmetį .O valgom nerealiai daug
QUOTE(MIKIENĖ @ 2012 05 11, 21:39)
Pas mus irgi 98cm ir 13,3-13,5kg.Niekaip neperlipam jau gerą pusmetį .O valgom nerealiai daug
Pas mus tai nukrito svoris. Rugseji svere 13kg, o dabar kartais 12 siekia, kartais nepilnai. Ligos nudirbo savo pikta darba, labai prastai valge vaikis. Nu bet dabar namie sedim, tai ir apititas bisk pasitaise. Gal gris atgal i savo 13kg
O ugio turim 92cm, ale kai musu su vyru neauksti, tai manau, kad pats tas
labas rytas, siandien mano Aistytei 3 metukai!!! yoohooo ))
QUOTE(auksine @ 2012 05 24, 07:45)
labas rytas, siandien mano Aistytei 3 metukai!!! yoohooo ))
sveikinimai 3-iojo gimtadienio proga
jetu kaip greit bega laikas ir auga musu vaikai. jau treciuju gimtadieniu etapas prasideda
Su gimtadieniu kaip laiks bega
QUOTE(Agnieshkele @ 2012 05 24, 06:54)
sveikinimai 3-iojo gimtadienio proga
jetu kaip greit bega laikas ir auga musu vaikai. jau treciuju gimtadieniu etapas prasideda
QUOTE(Alchemie @ 2012 05 24, 07:13)
Su gimtadieniu kaip laiks bega
Aistyte dekoja
A kur musu jubiliatai man atrodo siandien ju gan daug buvo, jei atmintis mano ne atsilikusi
Labas rytas,
parejau ir as i seima
su gimtadieniu visus birzelinukus ir anksciau ir veliau gimusius
Maniskis 3 metu proga sveria 15 kg ir 1 metro ilgio tai metriniu vadinam
net keista, kad jau 3 metukai taip ir senstama
parejau ir as i seima
su gimtadieniu visus birzelinukus ir anksciau ir veliau gimusius
Maniskis 3 metu proga sveria 15 kg ir 1 metro ilgio tai metriniu vadinam
net keista, kad jau 3 metukai taip ir senstama
Nunkasi, o mazosios gimdieni atsventet irgi? papasakok, kaip ten gyvuojat
juuuhuuuu kur gi jubiliatai visi prapuolę
GAL KAS GALIT PAREKOMENDUOT AUKLĘ METAMS LAIKO?
GAL KAS GALIT PAREKOMENDUOT AUKLĘ METAMS LAIKO?