Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai 2009

QUOTE(Annabella @ 2012 04 07, 21:28)
Mamos, o kaip su soskem situacija? Mes tik miegui....... blush2.gif

maniskei nuo 1 metuku jau be..kazkaip nebereikejo, taigi patarimu duoti negaliu blush2.gif nes kaip Virgoncos mazuliui, pas mus eina kitas daiktas blush2.gif doh.gif
Agnieshkele, ale tau jau pencija tuoj bigsmile.gif kaip laikas bega blink.gif doh.gif
Atsakyti
Tai kiek gi cia iki to birzelio beliko, Alchemie wink.gif
Atsakyti
Kaip ciotka, kad birzelinukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkele @ 2012 04 09, 11:43)
Tai kiek gi cia iki to birzelio beliko, Alchemie wink.gif

na tikrai jau nebedaug tau liko, faina, vel maziuka turesit namie wub.gif

QUOTE(Alchemie @ 2012 04 09, 15:08)
Kaip ciotka, kad birzelinukas wub.gif

mes irgi darem antra vaika birzelinuka, alia vat gavosi geguziukas 31d lotuliukas.gif paskubejo pats
Atsakyti
man irgi smagu, kad birzelinukas smile.gif ir vasara bus pirmiems menesiams vel puikiai ir rubelius brolio bus paprasciau panaudoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

artėja vasara, kraustysimės sodybon, tai labai reikia mobilios auklės, pasiknisau nete, tai nebežinau nei kokią rinktis, gal kas gali patarti kokios firmos geresnė, gal katra turėjot? Man aktualu, kad būtų didelis atstumas iki kokių 300m ir kad abi su elementais būtų
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2012 04 16, 12:20)
Sveikos,

artėja vasara, kraustysimės sodybon, tai labai reikia mobilios auklės, pasiknisau nete, tai nebežinau nei kokią rinktis, gal kas gali patarti kokios firmos geresnė, gal katra turėjot? Man aktualu, kad būtų didelis atstumas iki kokių 300m ir kad abi su elementais būtų

dideliems atstumams, tai žinok, geriausia paprastos, ne vaikiškos racijos.
mes vaikišką turim, patenkinti, rašo kad iki 800 metrų traukia, lygioj pievoj paekperimentavom - traukė. tai įmanoma išlaužt, bet jie yra pastatų, sienų, kalvų, miškų ar dar kažkokių kliūčių, tai traukia žymiai mažiau... pas mus per vieną sieną apskritai kažkas taip blokuoja, kad reikai langą atidaryt, kad trauktų už lango stovinčiam vežimui doh.gif draugai kelionėj vienoj paprastą kažkaip raciją įsigudrino naudot, nežinau ten iš kariškų, ar dar kokių, bet kur rimtos jau - tai sakė galėjo toli eit pasivaikščiot vaiką palikę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2012 04 16, 12:20)
Sveikos,

Mes turim tokia:

http://www.agu.lt/ki...tton-bc-96.html

Nenuvyle smile.gif
Atsakyti
Mercy, galetum ir placiau-kaip jus gyvenat... biggrin.gif 4u.gif , kaip tavo mamyciukes laikos? biggrin.gif , kadangi mano makal vis dar su manim miega, tai vis prisimenu tavo pirmoke:D
Atsakyti
QUOTE(čiuolė @ 2012 04 20, 09:19)
Mercy, galetum ir placiau-kaip jus gyvenat... biggrin.gif  4u.gif , kaip tavo mamyciukes laikos? biggrin.gif , kadangi mano makal vis dar su manim miega, tai vis prisimenu tavo pirmoke:D

Mano gi jau trecioke, ale kartu miegoti dar neatsisako biggrin.gif Nors kartais jau ir savo kambary panakvoja... Pas mus kaip ir pas visus, darbas, darzai, mokyklos, namai - uzburtas ratas... Nors namie vel pasedeti tikrai dar nenoreciau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercy @ 2012 04 20, 09:57)
Mano gi jau trecioke, ale kartu miegoti dar neatsisako  biggrin.gif Nors kartais jau ir savo kambary panakvoja... Pas mus kaip ir pas visus, darbas, darzai, mokyklos, namai - uzburtas ratas... Nors namie vel pasedeti tikrai dar nenoreciau  tongue.gif

man tai visai gera vel namie but ax.gif butu kas pasakes pries 4-6 metus, kad taip bus - nebuciau patikejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkele @ 2012 04 20, 12:21)
man tai visai gera vel namie but  ax.gif  butu kas pasakes pries 4-6 metus, kad taip bus - nebuciau patikejus  biggrin.gif

Tai jau namie lauki didžiosios dienos cool.gif ?
Atsakyti