Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai 2009

QUOTE(virgonca @ 2012 03 16, 13:47)
sveikutes,
Duphalac man paciai atradimas, po gimdymo suveike ta pacia diena kai isgeriau  thumbup.gif  nors gydytoja irgi sake, kad tik po keliu dienu pades. tad rekomenduoju kam reik  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi is kart pramuse biggrin.gif
Atsakyti
Miargos, kuriu vaiku plaukai veliasi, va ka radau
http://www.assorti.l...sukavima-300-ml
gal pades 4u.gif
maniskei akiu uzdegimas doh.gif vakar ryte nuo puliu neatsimerke doh.gif siandien viskas gerai blink.gif nors akis paraudusi, patinusi..zodziu doh.gif
Su pavasariu visas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 03 17, 09:08)
Miargos, kuriu vaiku plaukai veliasi, va ka radau
http://www.assorti.l...sukavima-300-ml
gal pades 4u.gif

aciu 4u.gif
as su assorti nebedraugauju schmoll.gif gerai, kad prekybcentriams konkurentas atsirado, bet dabar jau kai kas maximoj pigiau nei is ju. o paskutiniu metu tai pradejo erzint ju piktybiskas nenoras skelbt produktu sudeti prie aprasymo. nors jau senu seniausiai fb zadejo, kad naujiems produktams tai butinai rasys.

by the way, mes dabar situ plaunames http://www.assorti.l...-sampunas-250ml - tai man lyg rodos, kad palengvejo sukavimas g.gif
Atsakyti
Laba, gal dar prisimenat mane? blush2.gif
100 metu... biggrin.gif

As visai nebeturiu laiko uzsukti paplepeti- darbas, darzelis, burelis, namai... Vovere rate doh.gif
Norejau uzklaust, gal kas turite pazistamu kurios noretu padirbeti auklyte ligos atveju, bet uz pastovu menesini atlyginima? Brukstelkit AZ... 4u.gif

Fainiai pasiskaityt... blush2.gif fainiai kad jums uztenka laiko...
Atsakyti
special, laikas po tavo kojom, pasilenki ir pasiimi mirksiukas.gif cia ne mano ismintis, cia Zen budisto mokytojo, kuris man ir dsake, akd saule visada sviecia, net kai debesuota, tik mes tada jos nematom, nes uzstoja debesys.
As irgi rate, nes salia darbo dar ir verslas, tai, kaip sakant 3 vaikas lotuliukas.gif ale, kazkaip susistyguoji ir gyveni ir dar laiko arbatai lieka, ar dar kam bigsmile.gif
Atsakyti
Laba merginos, paskaičiau čia viską, tai aš turiu supervaikus, nes neturiu ką parašyt smile.gif
Dirbu, siuvu, miegu, laukiu kol va dviratį išsitrauksiu, nes mašina viena nusprogo (tikiuosi neatsigaus - k čiortu jąją tongue.gif)

Aj kas čia dar?

1. kadangi ka tik sudėjau, tai gal bus įdomu sudalyvauti (dešinėj žiūrėkit) smile.gif

2. tai susibėgam mes kinietiškų pietų ar nia??? CENTRIUKAS???

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomy @ 2012 03 22, 12:19)
Laba merginos, paskaičiau čia viską, tai aš turiu supervaikus, nes neturiu ką parašyt smile.gif
Dirbu, siuvu, miegu, laukiu kol va dviratį išsitrauksiu, nes mašina viena nusprogo (tikiuosi neatsigaus - k čiortu jąją tongue.gif)

Aj kas čia dar?

1. kadangi ka tik sudėjau, tai gal bus įdomu sudalyvauti (dešinėj žiūrėkit) smile.gif

2. tai susibėgam mes kinietiškų pietų ar nia??? CENTRIUKAS???
drinks_cheers.gif

as visada uz biggrin.gif
Atsakyti
verysad.gif o as bazuojuosi pasaulio pakrastyje, nu kur saule teka, kur Kamciatka ir Niujorkas doh.gif lotuliukas.gif toli iki centriuko..ech..o taip pasimatyti nooooooooooriu
Atsakyti
ech...tokie orai kaip šiandien bent nuotaiką pakelia, kažkokio optimizmo suteikia kažkam, kažkoks toks geras jausmas viduje užlieja...
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2012 03 22, 16:00)
ech...tokie orai kaip šiandien bent nuotaiką pakelia, kažkokio optimizmo suteikia kažkam, kažkoks toks geras jausmas viduje užlieja...

Sveikos biggrin.gif
Kaip fauna, kad jus radau...
Nu pas mus tokia situacija nenori eiti į darželį. Iki isterijos. Ėjo kelis mėnesius rytais su šypsena ir paskui susimušė su chebra darželį ir nenori.
Papildyta:
QUOTE(Annabella @ 2012 04 05, 22:10)
Sveikos  biggrin.gif
Kaip fauna, kad jus radau...
Nu pas mus tokia situacija nenori eiti į darželį. Iki isterijos. Ėjo kelis mėnesius rytais su šypsena ir paskui susimušė su chebra darželį ir nenori.

Dabar neina į darželį, nes buvo žiema, virusai, bet apie darželį nieko nenori girdeti. Bijo. Sako, kad sesę namie ir aš noriu namie būt. Su radau nauja darželį nuo rugsėjo , bet nežinau kaip bus. Nu istorija tokia, kad pradeda koset verdama.

Turit idėjų? O jau kaip neklauso kartais....isodinti į masina lengviau butų arklį arba ožka.
Atsakyti
Anabella, cia aisku jau psichologiskai reikia dirbti. gal pvz. pabandyk su ja nuvaziuoti pasiziureti naujo darzelio, kartu apsivaikscioti, akd matytu, jog nepalieki, kad esta komanda 4u.gif Pasakok teigiamus dalykus, kad cia vaikai geri, kad draugauja (nevartok tik zodziu su ne- (nesimusa, neskriaudzia ir pan. t.y. tik geros reiksmes zodzius)).
Badyk su ja piesti, kas ten darzelyje jai nepatinka, kas skaudu, baisu ir pan. per peisinukus vaikas issako emocijas, baimes, neigiama nusistatyma, issiaiskina pats savo savijauta. Gali paskui pasakyti, kad visus blogumus dabar suplesysim ir ismesim.
I masina per jega igrudus, nieko nebus verysad.gif tik dar giliau nuoskaudos, baimes vidun suvaziuos. dar turbut yra ir sesei pavydas, kad ji namie su mama, o jai i darza reikia..zodziu reikia tavo viso gudrumo, vidines ramybes ir tokio pilno meiles nusitiekimo, kad vaikeli as tave myliu, ginu, laukiu, o dabar vaziuojame i darzeli.
Gal aisku, jei Graikijoje tai imanoma, pasikalbeti su aukletojom del situacijos g.gif jos pakankamai didele itaka gali padaryti (jei aisku nori ir yra kvalifikuotos) 4u.gif
Atsakyti
Annabella

vaikai individualūs labai, bet maniškiui keičiant daržą tiek prisipasakojom, kad buvo senas o dabar bus NAAAUJAS. kad jau į vyresnių grupę eis, etc, na, ir kažkaip jau žygiavo su pasididžiavimu tada nuo pirmos dienos.

o dėl to, kad sesė namie - tai mes irgi šnekėdavomės, kaip ji nori į darželį, bet dar per maža, niekas neleidžia, o jam privilegija, jam GALIMA į darželį. rezultate ir mažoji prisiklausius šitų šnekų matyt nusprendė, kad darželis privilegija , ir su džiaugsmu žygiavo.

gal jūs rasit kitų motyvatorių... susipešimas aišku skaudus, bet ne tokia jau traumuojanti patirtis vaikui, kad per kitus teigiamus įspūdžius ir pokyčius negalėtų perlipti 4u.gif
Atsakyti