Pavydziu....ech, pas 2 laipsniais siltesnis spalis nei vidurkis +8 vejas...nu miske su paltu dar gerai
QUOTE(Alchemie @ 2012 03 12, 23:22)
Aha, tikekimes iki 3 metu gimdieniu sita tema pribaigsim
o pasirodo, vargu ar iki 6 damusim
Linkejimai visoms
pas mane vis dar favourites... įtariu užbaigsim tuomet, kai į mokyklą ruošim, tai bus daug diskusijų kur kas ką veda tuomet.
Mūsų mažosios tik kojos išstypo, bet šiaip dar nepanaši į be penkių minučių penkiametę. veikiau į trimetę.. jei nežiūrint jos manipuliacinių sugebėjimų
laba diena, prisiminiau šią temą, žiūriu ne aš viena ją pamiršus buvau kaip gimtadieniai praėjo?
mano panelė jau tikra panelė, seniai jau puošiasi, rūbus tik pati derinasi, nagus nori lakuotis, papuošalus kabinasi:) taip pat labai nori i mokykla, nes brolis jau eis, o ir galetu, tik aisku, dar nezadu niekur jos leist, bet siaip skaityt moka truputi, rasyt daugiau, labai daug piesia, praktiskai visur su lapu ir spalvom vaiksto, net automobilyje
mano panelė jau tikra panelė, seniai jau puošiasi, rūbus tik pati derinasi, nagus nori lakuotis, papuošalus kabinasi:) taip pat labai nori i mokykla, nes brolis jau eis, o ir galetu, tik aisku, dar nezadu niekur jos leist, bet siaip skaityt moka truputi, rasyt daugiau, labai daug piesia, praktiskai visur su lapu ir spalvom vaiksto, net automobilyje
jau nepamenu,kada buvau cia ilindus - turbut kokie 4 metai
bet kaip miela vis dar tuos paciu pazystamus vardus matyti !
Linkejimai
bet kaip miela vis dar tuos paciu pazystamus vardus matyti !
Linkejimai
nors čia lėtai laikas bėga...
nes realiam gyvenime nebespėju jau gyventi...
nes realiam gyvenime nebespėju jau gyventi...
Nu ka miegam? A ne?
vat pamaciau keleta birzelinukiu, kazkaip pagalvojau, kad nu reiktu tema atgaivint
vat pamaciau keleta birzelinukiu, kazkaip pagalvojau, kad nu reiktu tema atgaivint
Labas, mielosios
Vėl apmirė mūsų temelė. O aš kaip mama susiduriau su nauju iššūkiu - pieninių dantukų kritimas Pasidalinkit patirtim ką čia reik daryt? Rokui pradėjo klibėt dantukas ir pradėjau mąstyt - ar čia pas dantistę vest, ar čia duot dantukui ramiai pačiam iškrist? Nežinau kaip čia kuo mažiau įbaimint žmogiuką Kol kas su juo sušnekėjom, kad tas dantukas gali iškristi ir tai nieko tokio, tiesiog jis nori iškeliauti pas peliuką Džeronimą, kuris pas mus labai ant bangos.
Vėl apmirė mūsų temelė. O aš kaip mama susiduriau su nauju iššūkiu - pieninių dantukų kritimas Pasidalinkit patirtim ką čia reik daryt? Rokui pradėjo klibėt dantukas ir pradėjau mąstyt - ar čia pas dantistę vest, ar čia duot dantukui ramiai pačiam iškrist? Nežinau kaip čia kuo mažiau įbaimint žmogiuką Kol kas su juo sušnekėjom, kad tas dantukas gali iškristi ir tai nieko tokio, tiesiog jis nori iškeliauti pas peliuką Džeronimą, kuris pas mus labai ant bangos.
laba
as tai nieko nedaryciau su dantuku, pats iskris, kai bus laikas
as susiduriau su kitu issukiu-3 vaikai seimoje juokauju, kolkas tai ne issukis, o grynas malonumas pries menesi gime musu maziuke pagranduke
as susiduriau su kitu issukiu-3 vaikai seimoje juokauju, kolkas tai ne issukis, o grynas malonumas pries menesi gime musu maziuke pagranduke
QUOTE(auksine @ 2015 02 03, 13:01)
laba
Oooooo - koks dziaugsmas - sveikinimai dideliausi
QUOTE(auksine @ 2015 02 03, 13:01)
laba
kaip faina..as irgi gal noreciau, ale amzius jau ne tas
Agnieshkele, Bitutei jau iskrito dantukas ir dar du kliba Pas mus feja isnese ir pinigeli padejo po pagalve, beda tik, jei vaikui priekiniai visi iskris, kuo ji kas
QUOTE(Alchemie @ 2015 02 03, 13:59)
kaip faina..as irgi gal noreciau, ale amzius jau ne tas
Agnieshkele, Bitutei jau iskrito dantukas ir dar du kliba Pas mus feja isnese ir pinigeli padejo po pagalve, beda tik, jei vaikui priekiniai visi iskris, kuo ji kas
Niu su laiku išaugs nauji
O kaip su dantu valymu, kai kliba - pas mus jaunuolis griežtai nebenori dantukų valyt