Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai 2009

QUOTE(auksine @ 2013 07 10, 20:10)
darom meeta pirmadieni diena su vaikais smile.gif man atostogos biggrin.gif

et, dirbu sad.gif(((
Atsakyti
Ryte su vaikais, vakare be vaiku biggrin.gif
Atsakyti
Mumi su Roku kazkoki virusa esam pasigave, sergam sad.gif
Jei pasveiksim - noresim prisijungt 4u.gif
Atsakyti
Tai iki pirmadienio gal pasveiksit, juk laiko dar yra 4u.gif
As einu su psichiatrais bendraut doh.gif prazilsiu tuoj doh.gif
Atsakyti
Mergai, jei darot meetą - pa pa pa plyz per kur nuor ir man, plyzzz wink.gif

Aj dar pasidalinsiu, gal kam reik, gal kas žinot kam reik:

Pasidalinu irgi atsilaisvinusios auklytės kontaktu. Baigė kadenciją, jau pailsėjo (turėjo atostogas smile.gif) ir jau vėl gali ir nori darbuotis smile.gif Patirtis 10 metų, mano Kasparo auklytė-močiutė
Na jei, kas ieškote, skambinkite tarkitės, nieko čia juk neprirašysi, reik susitkti, pasibendrauti ir matyti ar tinka žmogtis ar ne wink.gif
Vida, 8670 84799
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomy: 17 liepos 2013 - 18:23
QUOTE(Tomy @ 2013 07 17, 19:18)
Mergai, jei darot meetą - pa pa pa plyz per kur nuor ir man, plyzzz wink.gif
Aj dar pasidalinsiu, gal kam reik, gal kas žinot kam reik:

Pasidalinu irgi atsilaisvinusios auklytės kontaktu. Baigė kadenciją, jau pailsėjo (turėjo atostogas smile.gif) ir jau vėl gali ir nori darbuotis smile.gif Patirtis 10 metų, mano Kasparo auklytė-močiutė
Na jei, kas ieškote, skambinkite tarkitės, nieko čia juk neprirašysi, reik susitkti, pasibendrauti ir matyti ar tinka žmogtis ar ne wink.gif
Vida, 8670 84799

Ech, kai ieškojau su rekomendacijom tai nulis pasiūlymų buvo, jamčiau su mielu noru, bet jau sumastėm, kad leisim į privatų kol gaus vietą valstybiniam darže
Atsakyti
As irgi baisiai noriu mitintis, bet be vaiku smile.gif
Atsakyti
sveikos,kas galit parekomenduot dailės būrelį vaikui? gal kas nors vedat? mano Aistė labai nori, prašo...
Atsakyti
Prie Petro ir Povilo baznycios meno terapijos dailes burelis su mokytoju Marium thumbup.gif tik tau gal tolokai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2013 09 04, 14:08)
Prie Petro ir Povilo baznycios meno terapijos dailes burelis su mokytoju Marium thumbup.gif tik tau gal tolokai unsure.gif

tai va, o arti nieko nėra sad.gif teks vistiek vežiot, Aistė labai nori piešimą lankyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 09 04, 15:29)
tai va, o arti nieko nėra sad.gif teks vistiek vežiot, Aistė labai nori piešimą lankyt smile.gif

Sveikos mergaites 100 metu...
Smagu, kad jus bendraujant aktyviai. Aš tai... ax.gif
Atsakyti
Anna bella,

aš tai vis dar gaminu pagal tavo baklažanų receptą ir geru žodžiu tave miniu biggrin.gif
Atsakyti