kaip suprantu saindiena turejome susimatyti praziopsojau
Organizuojames gal is anksciau, as dar pora merginu prigriebciau manau
Aha susimatem tryse Fedes, as ir Agnieshkele
As kita savaite i pajuri traukiu, gal po svenciu? Ka manot?
As kita savaite i pajuri traukiu, gal po svenciu? Ka manot?
Alhemie, Fedes
Po musu pokalbio vel turiu vilties ir minciu kuria kryptimi eiti. Acius
Po musu pokalbio vel turiu vilties ir minciu kuria kryptimi eiti. Acius
Agnieskele,
svarbu, kad pasipildei naujų minčių ir idėjų, o kad viskas bus gerai tai visiškai neabejoju.
svarbu, kad pasipildei naujų minčių ir idėjų, o kad viskas bus gerai tai visiškai neabejoju.
Agnieshkele, siuo atveu musu vaikai yra didziausi mokytojai. As kai pasiziuriu, tai daugiausiai man dave pamoku, kaip as noriu elgtis su zmones, tai patycios Ciurlionio mokykloje ir mano vaikas, kai sociumas ji atstume ir kartu visa seima..tada susidelioji, kas svarbu, ko sieki ir kur eini.mano vaikas mane labai uzaugino ir dave daug tvirtybes...as tikiuosi, kad tau nereikes erskeciais eiti kontaktuojant su sociumu, bet augindama tokius du skirtingus vaikus, busi labai turtinga ziniomis, patirtimi, o mama tu jau esi nuostabi
Mano pasiulymas del skambuciu vidurnakti galioja
Mano pasiulymas del skambuciu vidurnakti galioja
O taip, vaikai yra mokytojai ir dar kokie. Jie neapsimes, kad viskas puikiai, jei taip nera. Motinyste apskritai yra nesibaigiantys kantrybes, kurybingumo, isradingumo ugdymo, laiko valdymo, strateginio planavimo ir multitaskingo mokymai.
P.S. Pasizadu vidurnakti neskambint Bet va normaliu laiku - visko gali but
P.S. Pasizadu vidurnakti neskambint Bet va normaliu laiku - visko gali but
kaip smagiai jus cia organizuojaties
Aha tik vel tema atostogauja
Ale koks grazus tavo dukrytes vardas Nendre
Ale koks grazus tavo dukrytes vardas Nendre
QUOTE(Alchemie @ 2013 07 10, 14:04)
Aciu
Na tai bus Jusu meet'as, ar lauksit kol visos atsidziaugs vasara
darom meeta pirmadieni diena su vaikais man atostogos
Darom kur?o gal turi pakabu as nupirkciau, nu laaabai reikia, gal per atostogas prie dekupazo prisedai
QUOTE(Alchemie @ 2013 07 10, 22:40)
Darom kur?o gal turi pakabu as nupirkciau, nu laaabai reikia, gal per atostogas prie dekupazo prisedai
neturiu zinok ir neprisedau jau oi kaip seniai...net priemones pridziuvo
del meeto vietos tai jei orai geri- galim kokiam parke, o jei lietus - tada reikia po stogu, bet tai irgi, kad vaikai turetu kur zaisti- vcup virsuje pvz, arba oze carlie picoj