Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai 2009

As radau tokia latviu/lietuviu buoliu, bulviu skustuve-lupykle, idomus prietaisiukas, tik 70lt, jauciu nupirksiu, nes nu kitaip tai doh.gif net buckiu negaus, nes apzele barzda ir visas badosi doh.gif
Atsakyti
mergos, ką daryti su darželiais, kur dėti vaikus abudu??? aš tuoj visa žila būsiu nuo šitos naujos sistemos nesąmonių. Nei auklių nepažįstų patikimų nei privačių darželių kokių nebrangių nežinau, esu juodoj neviltį. Šansų, kad gausim vietas daželį tai praktiškai nėra doh.gif Nesinori nei kalėdomis džiaugtis nei kuo, liūdesys juodas... verysad.gif
Papildyta:
Alchemie, mačiau iš ikėjos užsisakinėji, kaip kokybė prekių? ar brangus atsiuntimas gaunas? ar greit atsiunčia? per ką užsisakinėji?
Atsakyti
Merenge, kiek uzsakinejau, tai kokybe gera, net kai kurie labai pigus daiktai yra tikrai geros kokybes. Siaip pirkom baldu daug, kai kurie tokie tikrai biudzetiniai, bet brangesni geros kokybes, o vezejai i Vilniu veza kaina zlotai = litams, zlotas dabar kazkur 0,85cnt
Atsakyti
jasninka, reiks kada pasidairyt, yr kur akis pagano smile.gif
o tu kokiu adresu žiūri?
Atsakyti
Ikea.pl nes skirtingose salyse kai kurios prekes skiriasi, delto pvz. Pasirinkusi is uk, gal pl negauti tos prekes spalvos ar pan.
Atsakyti
Su šv. Kalėdom!

Sveikinimą rasit čia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowerike: 26 gruodžio 2012 - 12:38
na kaip sventes praejo? 4u.gif
Atsakyti
Pavargau biggrin.gif o siaip fainai
Atsakyti
o mano tokios nuobodzios doh.gif
Atsakyti
Nu bet tai tau ner kur labai ir siautet, va bus antros Kaledos uz menesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2013 01 09, 08:08)
Nu bet tai tau ner kur labai ir siautet, va bus antros Kaledos uz menesio 4u.gif

na jo kuo daugiau man ramybes norisi biggrin.gif dabar laukiam valentino 4u.gif
Atsakyti
Tai Valentino/-nos laukiat? bigsmile.gif
Atsakyti