Aha, mano vyras sako, kad kaledoms noretu kudikelio sakau jau ziurek savo suneno ir dukterecios, tuoj bus kudikeliai, galesi dziaugtis, nes musu "kudikelis" sustrasis taip pamoko gyventi, kad maza nepasirodo
Mamytes jei priimsit noreciau grizti i namucius, nebuvau 2.5 metu tiesiog daug permainu mano gyvenime ivyko, teko pamirsti SM
Kad pas mus cia pokyciai tik darbai ir nauji kudikukai, nelabai kalbos eina
QUOTE(Alchemie @ 2012 11 30, 22:23)
Kad pas mus cia pokyciai tik darbai ir nauji kudikukai, nelabai kalbos eina
negali buti, juk visada cia buvo apie ka pakalbeti negi issemet visas temas?
Kad matyt uzsikase darbuose, kas gyvai susitinka, kas i SM nebeuzsuka. Fainiausia aisku laukti antru, treciu leliuku
QUOTE(Alchemie @ 2012 12 01, 11:08)
Kad matyt uzsikase darbuose, kas gyvai susitinka, kas i SM nebeuzsuka. Fainiausia aisku laukti antru, treciu leliuku
Gal laukiesi?
Neeeee as turiu du ir vyra, dar tiesa triusi isigijom, plius darbas ir savas verslas, tai jau sukuosi kaip vovere..tiesa dabar esu vovere su biulioteniu, nes per sukimasi susirgau
QUOTE(Alchemie @ 2012 12 01, 19:46)
Neeeee as turiu du ir vyra, dar tiesa triusi isigijom, plius darbas ir savas verslas, tai jau sukuosi kaip vovere..tiesa dabar esu vovere su biulioteniu, nes per sukimasi susirgau
Nu ir kaip triushs?pateisino viltis!musu patele tai visus puola.tokia nerami siela
As peremiau is zmoniu, kurie atidave, tai itariu, kad tai yra JIS, nes jei tik leidi ant sofos uzsokti, tai toje pacioje vietoje pasysina laimei sofa uztiesa spec, del jo buna, tai nepakenkia baldui.
Siaip pas mus dekoratyvinis triusis, vaikams tai daug dziaugsmo, as kaip suprantu jam esu SEIMININKAS, nes tik is manes praso maisto,, kai pareinu namo, puola po narva nesioti bubeneli dantyse, lipa man ant keliu, nori, kad glostyciau, tik va beda, bet gviesiasi vis nugrauzti mano kinrozes medzio kamiena, pora sykiu jau ta padare tai ji dabar uztverta, o jis gudrotis, jei as kambaryje tai net neziuri i ta puse. Ale jei tik iseinu, varo link vazono tada as sugriaudeju "Triusai, fu!!!!" ir jis mauna i savo narva sleptis nu zodziu namu gyventojas, seimos dalis, kol kas sakyciau, kad pasiteisines gyventojas, nes vaikams tai labai patinka
Siaip pas mus dekoratyvinis triusis, vaikams tai daug dziaugsmo, as kaip suprantu jam esu SEIMININKAS, nes tik is manes praso maisto,, kai pareinu namo, puola po narva nesioti bubeneli dantyse, lipa man ant keliu, nori, kad glostyciau, tik va beda, bet gviesiasi vis nugrauzti mano kinrozes medzio kamiena, pora sykiu jau ta padare tai ji dabar uztverta, o jis gudrotis, jei as kambaryje tai net neziuri i ta puse. Ale jei tik iseinu, varo link vazono tada as sugriaudeju "Triusai, fu!!!!" ir jis mauna i savo narva sleptis nu zodziu namu gyventojas, seimos dalis, kol kas sakyciau, kad pasiteisines gyventojas, nes vaikams tai labai patinka
QUOTE(Alchemie @ 2012 12 01, 21:32)
As peremiau is zmoniu, kurie atidave, tai itariu, kad tai yra JIS, nes jei tik leidi ant sofos uzsokti, tai toje pacioje vietoje pasysina laimei sofa uztiesa spec, del jo buna, tai nepakenkia baldui.
Mums nepasakyčiau,kafd pasiteisinęs .Pirkau,kad vaikui būtų gyvūnas draugas,o ji pripažįsta tik mane,visus kitus puola-ypatingai vaiką .Ir šiaip labai nedraugiška,neprieina,kriuksi pastoviai,vis kažkuom nepatenkinta
QUOTE(Alchemie @ 2012 12 01, 19:46)
Pristabdyk ir nepervark !!!!
Tai liga pristabde, siaip isikinkai ir varai, o kur desiesi va pasaulio pabaiga ateis ir pakoreguos