Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai 2009

QUOTE(Agnieshkele @ 2012 03 15, 09:46)
Mum labai padejo duphalac'as ir, jei valgo - jogurtukai, kefyras. Dar kuo dagiau vaisiu, uogyciu ir kuo maziau visokiu bulkeliu ir sausainiu.

Bandysim duphalac'ą,nes vaisių nevalgo jokių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2012 03 15, 11:04)
Bandysim duphalac'ą,nes vaisių nevalgo jokių blink.gif

nu reik manyt pagelbes sitas. dar prisiminiau, kad aviziniu dribsniu kosyte irgi labai gerai, jei valgo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wowerike @ 2012 03 14, 09:42)
jei kam reikia aqua doodle piesimo rinkinio - siandien beta.lt uz 36 lt
https://beta.lt/visa...ini-aqua-doodle

ar verta tokį pirkti? ten galima bet ką piešti? jau senai mastau, tai čia visai nebloga akcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2012 03 15, 11:08)
ar verta tokį pirkti? ten galima bet ką piešti? jau senai mastau, tai čia visai nebloga akcija  g.gif

mes tai neturim. anoj temoj cia kazkas rase, lyg Alchemie su Fedes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkele @ 2012 03 15, 10:11)
nu reik manyt pagelbes sitas. dar prisiminiau, kad aviziniu dribsniu kosyte irgi labai gerai, jei valgo  4u.gif

Jei tas pats kas gerkulesas tai net labai valgo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2012 03 15, 12:08)
ar verta tokį pirkti? ten galima bet ką piešti? jau senai mastau, tai čia visai nebloga akcija  g.gif

ten vandeniu piesi, paskui isdziusta, geriausi, kad nepriterlioja ant sienu ar grindu biggrin.gif as pirkau per SM su pepa pig

QUOTE(MIKIENĖ @ 2012 03 15, 12:59)
Jei tas pats kas gerkulesas tai net labai valgo 4u.gif

taip taip tas pats herkulesas biggrin.gif

Pas mus dabar populiari knyga apie Chameleona Leo, tai jis vadinasi anot Bitutes KAmelionas
Atsakyti
Užsakiau tą vandens kilimuką, tikiuosi bus reikalingas daiktas g.gif
Atsakyti
o sita, kokiu budu ten spalvoti vaizdai gaunasi? ar bus vienos spalvos? gal ir man reik g.gif nezinot (nu ar man reik)? doh.gif
Atsakyti
principas toks, kad jei kilimelio apacioje pasiutas pagrindas yra spalvotas, tai uzpiesus ant balto virsutinio sluoksnio jis ima persimatyti, ir spalva tokia, kokia apacioje.
Pas mane tai tik melyna spalva
Atsakyti
QUOTE(wowerike @ 2012 03 15, 13:46)
o sita, kokiu budu ten spalvoti vaizdai gaunasi? ar bus vienos spalvos? gal ir man reik g.gif nezinot (nu ar man reik)? doh.gif

ir as svarstau reik nereik smile.gif nu bet 80cm plotis bisk daugoka. Gal geriau kokio kompaktiskesnio dydzio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkele @ 2012 03 15, 14:23)
ir as svarstau reik nereik smile.gif nu bet 80cm plotis bisk daugoka. Gal geriau kokio kompaktiskesnio dydzio?  g.gif

Aš tai nupirkau.Reikia,kad nors ką bandytų,nes niekas jam neįdomu.Gal šitas kiek sudomins.Vakar išmoko vieną naują žodį,kas mums yra labai daug thumbup.gif thumbup.gif .Geria kakavą ir sako KAKA-KAKA lotuliukas.gif .Ir taip visą vakarą kartojo biggrin.gif .Sakau nesakyk nors darželį taip,tai ant puodo pasodins biggrin.gif
Atsakyti
man atrodo, sitas is betos yra vienspalvis?
o kompaktiskesnis - yra tam paciam betos pasiulyme nuoroda i parduotuve, is kurios jie sita ima, tai tie jau turi ir mazesniu, ir spalvotu, tik kad be akcijos.
Atsakyti