Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai 2009

Ash taip pat uz atidejima ax.gif
pati pasigavau mazes virusa, tai jau nenesiu per pietus jo send jums blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

prisiduodu smile.gif nuo rugsejo 25 musu namuose karaliauja jau dvi princeses, mazoji Adele nueme vienturteles karuna Rusnei doh.gif kaip ir as noreciau papietaut su jumis, bet sunkokai man tai iseitu kol kas, bet vat vakariinis pasisedejimas, tai tiktu. Gal yra norinciu koki vakara kur susitikt, pasisdet?
Atsakyti
QUOTE(Saggute @ 2012 11 05, 23:18)
Sveikos,

prisiduodu smile.gif nuo rugsejo 25 musu namuose karaliauja jau dvi princeses, mazoji Adele nueme vienturteles karuna Rusnei  doh.gif  kaip ir as noreciau papietaut su jumis, bet sunkokai man tai iseitu kol kas, bet vat vakariinis pasisedejimas, tai tiktu. Gal yra norinciu koki vakara kur susitikt, pasisdet?

Labai grazus vardas Adele smile.gif šiuo metu, jei susilaukčiau dukros turbūt taip vadinčiau smile.gif
Atsakyti
kaip faina..Adeliukas wub.gif kudikukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saggute @ 2012 11 06, 00:18)
Sveikos,

prisiduodu smile.gif nuo rugsejo 25 musu namuose karaliauja jau dvi princeses, mazoji Adele nueme vienturteles karuna Rusnei  doh.gif  kaip ir as noreciau papietaut su jumis, bet sunkokai man tai iseitu kol kas, bet vat vakariinis pasisedejimas, tai tiktu. Gal yra norinciu koki vakara kur susitikt, pasisdet?

Nu jau gi laukiau tu ziniu... bigsmile.gif Sveikinimai dideliausi 4u.gif Kaip faina dvi mergytes... ir as taip noreciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Tu cia apie dar dvi mergytes? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercy @ 2012 11 07, 20:05)
ir as taip noreciau  lotuliukas.gif

QUOTE(Alchemie @ 2012 11 07, 22:14)

lotuliukas.gif thumbup.gif maniskis sake, kad nors ir is penkto karto, bet vistiek sunu tures. Idomu su kuo? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saggute: 07 lapkričio 2012 - 21:35
QUOTE(Alchemie @ 2012 11 07, 21:14)

QUOTE(Saggute @ 2012 11 07, 22:35)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  maniskis sake, kad nors ir is penkto karto, bet vistiek sunu tures. Idomu su kuo?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif man patinka Jusu subtilus jumoro jausmas thumbup.gif
Atsakyti
sūnų iš 5 karto.

STIPRU vienok

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomy @ 2012 11 13, 21:14)
sūnų iš 5 karto.

STIPRU vienok
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

'

koks stipru, kai ne jam gimdyt ir priziuret lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as ir 10 galeciau turet, jei man tik pinigus jiems uzdirbt reiketu, o tu ne? lotuliukas.gif lotuliukas.gif pareini vakarais, pasidziaugi kokia grazi, didele seimyna ir sakai: gal dar viena lotuliukas.gif
Atsakyti
Saggute, sveikinimai dideliausi..... 4u.gif
Kaip suprantu dar vieno nebus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saggute @ 2012 11 14, 12:49)
'

koks stipru, kai ne jam gimdyt ir priziuret  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  as ir 10 galeciau turet, jei man tik pinigus jiems uzdirbt reiketu,  o tu ne?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  pareini vakarais, pasidziaugi kokia grazi, didele seimyna ir sakai: gal dar viena  lotuliukas.gif

nu as dar ir pagimdyt galeciau, bet daugiau tai tinka tas pareini vakarais pasidziaugi ir t.t.
Atsakyti