Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai 2009

QUOTE(auksine @ 2012 10 25, 19:32)
nu tai kad visos spetu pasiplanuot, tai gal kitai sav? siulau 1dieni arba 3dieni 4u.gif

as prisiderinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercy @ 2012 10 26, 09:45)
as prisiderinsiu  smile.gif

Man tinka irgi bet kuri diena. Kur pietaujam? smile.gif
Atsakyti
andzeja, o kur tu dirbi, kurioj vietoj? gal i vincenzo einam? ten skanu beveik visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2012 10 26, 13:19)
andzeja, o kur tu dirbi, kurioj vietoj? gal i vincenzo einam? ten skanu beveik visada biggrin.gif

biggrin.gif as virs vincezsno dirbu, taikliai pataikei smile.gif . o siaip ir Franky skanu, db pamegom Vegafe vegetaru kavine, de buit cafe skanu, visur man tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
labuks smile.gif
Maciau cia kuria diena Andzeja tongue.gif per pietu pertrauka smile.gif
Jungsiuosi, jei tai tiksimes ne antradieni ar ketvirtadieni , ir ash drinks_cheers.gif, Nes tomis dienomis begu į FR kursus wink.gif
O kur yra de buit cafe??? sitoj ash gal nebuvus ???
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2012 10 26, 12:22)
biggrin.gif as virs vincezsno dirbu, taikliai pataikei  smile.gif . o siaip ir Franky skanu, db pamegom Vegafe vegetaru kavine, de buit cafe skanu, visur man tiks  mirksiukas.gif

QUOTE(Xrusia @ 2012 10 26, 12:56)
labuks smile.gif
Maciau cia kuria diena Andzeja  tongue.gif  per pietu pertrauka smile.gif
Jungsiuosi, jei tai tiksimes ne antradieni ar ketvirtadieni , ir ash  drinks_cheers.gif,  Nes tomis dienomis begu į FR kursus wink.gif
O kur yra de buit cafe??? sitoj ash gal nebuvus ???

man irgi 2dieniais 4dieniais anglu kursai, tai nelabai, ir ziuriu 1dieni turbut nelabai, tai gal, merginos, 3dieni tinkames?
o del vietos, tai as mielai isbandyciau ir kazka naujo, kad tik nereiktu toli eit labai:) nesu valgius nei vegetaru, nei de buit cafe, ir net nzn kur jos yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2012 10 26, 14:06)
man irgi 2dieniais 4dieniais anglu kursai, tai nelabai, ir ziuriu 1dieni turbut nelabai, tai gal, merginos, 3dieni tinkames?
o del vietos, tai as mielai isbandyciau ir kazka naujo, kad tik nereiktu toli eit labai:) nesu valgius nei vegetaru, nei de buit cafe, ir net nzn kur jos yra biggrin.gif

Vegafe yra Totoriu g. http://www.jogosmity...ndex.php?id=869 tik ten labai idomus meniu buna, skanu, bet kartais kai buna specifinis nesinori net bandyt smile.gif siandien pvz. buvo trinta morku sriuba su imbieru ir kampiro (nezinau kas tai yra) ir baklazanu uzkepele, tai nebandem eit.. o Debut cafe yra Jogailos g., netoli lawin.
O jus visos irgi salia Vilniaus g.? bigsmile.gif
Xrusia, tai ko nepasisveikinai? ax.gif
Ale sudominot mane su kursais pietu pertraukos metu, turesit papsakot, ir as uzsimaniau!
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2012 10 26, 12:22)
biggrin.gif as virs vincezsno dirbu, taikliai pataikei  smile.gif . o siaip ir Franky skanu, db pamegom Vegafe vegetaru kavine, de buit cafe skanu, visur man tiks  mirksiukas.gif

VEGAFE nerealuuuuuuu. Aš irgi prisijungčiau. Tik parašykit man plyz SMS jei sutarsit. a? Prašauuuu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomy @ 2012 10 27, 10:38)
VEGAFE nerealuuuuuuu. Aš irgi prisijungčiau. Tik parašykit man plyz SMS jei sutarsit. a? Prašauuuu wink.gif

tai merginos, gal renkames tam vegafe treciadieni 12 val?
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2012 10 29, 09:49)
tai merginos, gal renkames tam vegafe treciadieni 12 val?

Aš šį kartą neprisijungsiu - susirgom... gerų Jums pietų. 4u.gif Tikiuosi dar bus ir kiti kartai bigsmile.gif
Atsakyti
Na taip kaip merginos, tinkames, ar atidedam kitai savaitei?
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2012 10 31, 08:12)
Na taip kaip merginos, tinkames, ar atidedam kitai savaitei?

nu tai galim atidet, bus daugiau smagiau smile.gif
Atsakyti