Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai 2009

aha, labai laukiam wub.gif
Atsakyti
o kaip as laukiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif baisingai pabodo jau, jau antra menesi gazdina mane, kad neistepsiu iki galo, o vat jums ir neistempsiu. Sis nestumas visas sunkus, varginantis ir visoks kitoks berysio, bet vaikstau jau savaite ilgiau nei su Rusne. Taip, kad visos laikot kumscius uz ta lengvai ir greitai, nes jau net Rusne klause manes "ar tikrai nesprogsiu?" lotuliukas.gif
Atsakyti
saggute, nu pagal liniuote dar pusantros savaites vaikscioti norma doh.gif ale gal bus kokia grazi bobu vasara zodziu renkasi gera ir tinkamiausia diena gimimui 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Taupiai prišnekėta, tai nepavargau skaityti biggrin.gif Vėl lėliukai byra, kaip smagu, geros emocijos apima, kai paskaitai wub.gif Įlindau pasidomėt, kiek sveria kiti birželinukai, truputį nusiraminau - yra ir lengvesnių už maniškę biggrin.gif Mano pupa uoga dabar apie 96 cm ūgio ir sveria apie 13,5 kg. Į darželio sveikatos pažymą įrašė, kad per mažas KMI... Na bet vadinasi vaiko tokia natūra, nėra labai valgi, bet jei bliūdą saldainių padėtum, tikrai apetitas būtų nemenkas biggrin.gif Bet aišku labai riboju šituos dalykėlius, nes dantukai silpni, emalis minkštas, tai jau turim ir sutaisytų dantukų unsure.gif Jau man pačiai paranoja, tik suvalgo saldumynų, jei tik namuose esam, bėgu dantų valyt mažei.. Ale nelabai tas padeda. Kaip jūsų vaikiukams su dantukais pasisekė?
Atsakyti
sveikutes smile.gif
seniai bebuvau ir as uzsukus, kazkaip nera tokio poreikio jau SM sedeti, kaip kad tik patapus mamyte buvo blush2.gif
mes dantukus tikrinomes profilaktiskai pavasari, tai viskas super, nieko blogo nerado. gydytoja net stebejosi, bet sako, gal genetika, nes stiprus emalis. o valome zinoma kaip visi, ryte ir vakare. ir saldumynu mergina pavalgo, ir sulciu...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif jau mėnesį tyla ax.gif kaip mūsų nėštukės, jau tikriausia senai pabyrėjo? Centriukas, gal susibėgam per pietus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2012 10 24, 14:02)
Sveikos  4u.gif  jau mėnesį tyla  ax.gif kaip mūsų nėštukės, jau tikriausia senai pabyrėjo? Centriukas, gal susibėgam per pietus?  smile.gif

susibegam smile.gif
Atsakyti
Auksine, man reikia dar tavo pakabu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2012 10 24, 15:02)
Sveikos  4u.gif  jau mėnesį tyla  ax.gif kaip mūsų nėštukės, jau tikriausia senai pabyrėjo? Centriukas, gal susibėgam per pietus?  smile.gif

QUOTE(auksine @ 2012 10 24, 16:08)

Kada? smile.gif
Atsakyti
Galim rytoj arba kitai savaitei planuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 10 24, 19:38)
Auksine, man reikia dar tavo pakabu ax.gif

kiek reikia? smile.gif

nu tai kad visos spetu pasiplanuot, tai gal kitai sav? siulau 1dieni arba 3dieni 4u.gif
Atsakyti
Kokiu 4, nes vaiku drabuziai netelpa per pamokeles bigsmile.gif
Atsakyti