Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai 2009

QUOTE(Fedes @ 2012 08 14, 14:23)
aš pažiūrėjau, tai tikrai reikia atsirinkti, kur ne lietuviški numeriai skambint, o latviški portalai, tai ten tiesiogiai, ir tikrai pigiau, nei per lietuvius. aš tai dvi dienas prieš per patį piką kai rinkausi, tai 50 meilų išssiunčiau, tris atsakymus gavau, ir viena išsirinkom, tai nereikėjo skambinėt  thumbup.gif

O kiek kainavo para žmogui ar šiaip ten už šeimą ima?
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2012 08 14, 14:54)
O kiek kainavo para žmogui ar šiaip ten už šeimą ima?

Ima ir taip ir taip, bet kai su šeima, tai už butą tiesiog moki. 20-25 Latai parai normali kaina. paieškok kelionių skyrelyje SMe Ventspilio temos, ten bus adresai,kur ieškot, dabar nebeturiu išsisaugojus.
Atsakyti
mes klostery buvom, mokejom po 22 lvl parai.
klosteris.viss.lv ar kazkaip panasiai skamba smile.gif
Atsakyti
o mes šįkart pandanams svečių namuose buvom (nors šiaip geriau iš anksto rūpintis ir butą gaut atskirą...), tai vaikams prie visų atrakcijų buvo dar viena - gyvenom pandos namuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wowerike @ 2012 08 15, 22:23)
mes klostery buvom, mokejom po 22 lvl parai.
klosteris.viss.lv ar kazkaip panasiai skamba smile.gif

QUOTE(Fedes @ 2012 08 15, 23:33)
o mes šįkart pandanams svečių namuose buvom (nors šiaip geriau iš anksto rūpintis ir butą gaut atskirą...), tai vaikams prie visų atrakcijų buvo dar viena - gyvenom pandos namuose  biggrin.gif

Aš kažkaip tik dabar sumasčiau,o vaikui nereikia paso?Čia gi jau į LV keliaut g.gif
Atsakyti
Reikia arba paso arba asmens tapatybes korteles. Koretele pigiau ir net darant pagreitintu budu. jei neplanuojat vaziuoti i tolimus uzsienius, kur reiks paso, darykites kortele, nes po 2 metu vis tiek keisti reiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 08 16, 09:24)
Reikia arba paso arba asmens tapatybes korteles. Koretele pigiau ir net darant pagreitintu budu. jei neplanuojat vaziuoti i tolimus uzsienius, kur reiks paso, darykites kortele, nes po 2 metu vis tiek keisti reiks 4u.gif

Tai jau atpuola mums.Net neįsivaizduoju kaip netoptelėjo,kad į Ventspilį reikia vaikui dokumentus daryt doh.gif doh.gif .Kol padarysim ir ruduo ateis.Tiek to,šiemet gal dar Palangon tada spėsim smile.gif
Atsakyti
Taigi varyk i migracija, ten siiap per menesi padaro uz 15lt vaikui atk, o pagreitintai per diena ar kelias dienas uz 75lt atrodo. Doku reikia gimimo liudujimo, tevu pasu, vietoj ir nufotkina ir sumoki kortele, zodziu viskas greitai, plius su mazais vaikais yra be eiles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2012 08 16, 07:10)
Aš kažkaip tik dabar sumasčiau,o vaikui nereikia paso?Čia gi jau į LV keliaut g.gif

Reikia reikia, mes darėmės skubos tvarka, nes irgi sugalvojom paskutinę minutę. Berods 70 lt kainuoja per 5 dd kainuoja, nors buvo jau po dviejų dienu pasirodo doh.gif Su mūsų pajūrio kainom, Ventspilis ir kurą, ir AK atpirko smile.gif
Atsakyti
Zmones, man jau ruduo doh.gif nu kodel pasipila tiek darbu, net per atostogas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 08 16, 10:33)
Taigi varyk i migracija, ten siiap per menesi padaro uz 15lt vaikui atk, o pagreitintai per diena ar kelias dienas uz 75lt atrodo. Doku reikia gimimo liudujimo, tevu pasu, vietoj ir nufotkina ir sumoki kortele, zodziu viskas greitai, plius su mazais vaikais yra be eiles 4u.gif

QUOTE(Fedes @ 2012 08 16, 10:35)
Reikia reikia, mes darėmės skubos tvarka, nes irgi sugalvojom paskutinę minutę. Berods 70 lt kainuoja per 5 dd kainuoja, nors buvo jau po dviejų dienu pasirodo  doh.gif Su mūsų pajūrio kainom, Ventspilis ir kurą, ir AK atpirko smile.gif

Nu reiks rušint MB,aš be pinigų ne ką nuveiksiu doh.gif
Atsakyti
Apturejau geda siandien blush2.gif
Bitute labai megsta paisyti ant grindu ir ant saves visas kunas karo spalvom ismozotas, veida paise, nes gimtadienyje mate, kaip peliukais vaikus ispaise, tai vaikstau dabar su ispaisyta mergina. doh.gif
Zodziu einam i paruodtuve, o priesais mus eina vyrukas toks jaunas. Matyt puse kuno jo istatuiruota visokiausiai piesiniais, nes ir ant kaklo matosi islindusiu piesiniu ir kojos visos iki pedu istatuiruotos spalvotai.
Bitute pribega prie jo ir ir sako:
-Nu ir issipaisei, dabar vaikstai purvinas po parduotuve kai grisi namo nusiprausk doh.gif biggrin.gif
o pati su flomasteriais ispaisyta nosim ir usais, kuriu nuvalyti normaliai neistengiau Zodziu rado ji "gimininga" siela biggrin.gif

Atsakyti