Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai 2009

QUOTE(Agnieshkele @ 2012 07 28, 09:43)
Acius visoms uz sveikinimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pradejom pratintis buti tryse namie, teti isleide i darba. Tai sakyciau, kad vyksta labai intensyvus multitaskingo ir strateginio planavimo mokymai. Istisai  biggrin.gif Niu bet sekasi vis geriau ir geriau smile.gif

O siaip dar norejau biskuti pasigirti, kad musu Rokas pradeda tarti pirmuosius zodelius.  wub.gif Dalis ju sunkiai suprantami, nes pasakomas tik pirmas skiemuo ir pan., bet dziaugsmas tame, kad jis pajuto malonuma rodyti i daiktus ir juos ivardinti. Ir buna labai patenkintas, kai ji suprantame smile.gif

Pas mus lygiai tas pats-kalba dar tik po skiemenį,bet laaabai daug biggrin.gif .Kai kurie žodžiai jau panašūs būna smile.gif .Na tikiuosi,kad jau greit ir tavo,ir mano prabils ir čiulbės begalinėm kalbom 4u.gif Nežinau kaip tau,bet mums VRC labai daug davė,nors nedideliais žingsniais bet mes jau kasamės į priekį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2012 07 28, 12:27)
Pas mus lygiai tas pats-kalba dar tik po skiemenį,bet laaabai daug biggrin.gif .Kai kurie žodžiai  jau panašūs būna smile.gif .Na tikiuosi,kad jau greit ir tavo,ir mano prabils ir čiulbės begalinėm kalbom 4u.gif Nežinau kaip tau,bet mums VRC labai daug davė,nors nedideliais žingsniais bet mes jau kasamės į priekį smile.gif

manau, kad ir mums daug dave. gal net ne tik Rokui, bet ir mums patiems. ismokome kaip zaisti su savo vaiku, kad lavintu kalba. o jis ismoko paklausyti, ka jam sako ir vykdyti bent dali to, ko yra prasomas.

maanu, kad su laiku musu berniukeliai kalbes kaip reikiant. svarbu, kad pradzia yra 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Smagu girdėt, kad čiauška mūsų jau tyleniai birželiukai, maniškė irgi pagaliau prabilo, nebeužčiaupsi, kartoja viską iš eilės ir po kelis kartus . suprast aišku dar juja, koko, tiotio, jojo, tai tik iš konteksto gali, bet kai treniruojas, tai ir išmoks. thumbup.gif

karštaaaaaaaaaa
Atsakyti
Nu ka, sveikos kepancios koleges biggrin.gif
mes is Ventspilio parvaziavom. ten manikse keleta bajeriu skele, pasidalinu:
Vyras labai tingejo ryte su sunum eiti sportuoti, paskui isikrapstem i laipyniu parka, gerai pabuvom, einam namo, Bitute jau ant ranku privargusi, o mes snekames:
-Gerai buvo, tik va tetis biski stabdis, nenori su vaiku padukti biggrin.gif
Bitute pakelia galva ir pareiskia:
-Tu ne tetis, tu mama (cia man)
-O jis ne stabdis, jis tetis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
alchemie, maniškė irgi vis bando atsikapstyt kur mama, kur tėtis, čia ne tu, čia aš ir pan, turbūt amžius toks smile.gif

grįžom ir mes paskrudę iš ventspilio. ufff. bet per šventę ten daugiau nebūsim, pažiūrim paradą kitas atrakcijas ir tą pačią dieną namo. nes aš pamilau ramųjį Venspilį, ne tokį palanginį šurmulį...
Atsakyti
O mums kazkaip per daug siaure ten pasirode unsure.gif norejosi siltesnio oro rolleyes.gif tiesa turejom kokis 3 dienas tikrai silto oro, kai as net isdrysau su savo sluba antra desine koja lotuliukas.gif i jura iki pilvo ibristi, bet visa nesimaudziau, kazkaip..nu per salta man buvo +18 blush2.gif , o Palanga man irgi schmoll.gif per daug zmniu..o neringoje per brangu ir vaikams mazai ka veikti yra doh.gif zodziu, reikia varyti rudeni i Ispanija lotuliukas.gif arba pas lenkus unsure.gif
Atsakyti
na, mane tas stiprus vėjas truputį nervino šiais metais, praeitais metais mes matyt laimingai pataikėm, visą savaitę buvo puikus oras - be vėjo, ir šiltas. Jūs išvažiavot, dienos buvo labai karštos, tai ir as vėjas nebe taip trukdė (jei nestovi vandens parke eilėj prie nusileidimo kalnelio ant skersvėjo doh.gif ).

norėčiau aš irgi į šiltus kraštus, tik dar už tą pačią kainą kaip ventspilis ir su jų žaidimų aikštelėm biggrin.gif

o pas lenkus tai kažkaip nelabai, man rodos ten orai irgi per mažai prognozuojami, kai ir pas mus g.gif
Atsakyti
Na. mes kai su dviraciais avzinejom, tai viskas OK, ne per karsta buvo ir t.t. bet kaipmano vyras sako, jam truksta kurorto romantikos, nu vis tiek karinio miestelio mentalitetas (cia jis taip jautriai reaguoja rolleyes.gif ) man del vaiku uzimtumo ir zmoniu kiekio mazumo, labai patiko, bet vietomis tai matosi, kad jie puikiai moka reklamuoti, pvz. dar nenutiestus dviraciu takelius, arba svorio matu "paroda" turgaus aiksteje, kas buvo du stalai su 6 eksponatais normaliame turguje lotuliukas.gif doh.gif kol radom doh.gif kazkaip sumastem, kad gal kitais metais jau ir Bitute kantresne kelionems bus, tai matyt jei keliausim, tai po kelias dienas skirtinguose miestuose, arba po Lenkijos ezerynus (kurie vis delto gerokai pieciau, nei latvija ir Lt) nu matysim, kaip su finansais bus ir darbais, nes dabar tai as labai nekonkrecioje situacijoje del darbo doh.gif
Atsakyti
o ir mes ventspily buvom. nors daug lijo, bet thumbup.gif
Atsakyti
O kur jūs Ventspily apsistojat?Mes ir planuojam dar šią vasarą nulėkt gal kitoj savaitėj 4u.gif .Gal galit kažką rekomenduot?
Arba iš bėdos gal kas žinot kur normaliai nuomoja Palangoj,Šventojoj ar Nidoj?Gal čia tada važiuosim,jei į ventspilį neišeis smile.gif
Atsakyti
Kas musu pajuris tau visai uzbrangejo, gal dar Sventoji normaliau doh.gif o Ventspilyje tai per skelbimus skambinausi, nes dauguma yra lietuviu tarpininku versliukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 08 14, 14:12)
Kas musu pajuris tau visai uzbrangejo, gal dar Sventoji normaliau doh.gif o Ventspilyje tai per skelbimus skambinausi, nes dauguma yra lietuviu tarpininku versliukas doh.gif

aš pažiūrėjau, tai tikrai reikia atsirinkti, kur ne lietuviški numeriai skambint, o latviški portalai, tai ten tiesiogiai, ir tikrai pigiau, nei per lietuvius. aš tai dvi dienas prieš per patį piką kai rinkausi, tai 50 meilų išssiunčiau, tris atsakymus gavau, ir viena išsirinkom, tai nereikėjo skambinėt thumbup.gif
Atsakyti