Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai 2009

QUOTE(Agnieshkele @ 2012 07 06, 17:13)
Aha, prisiduodam smile.gif Birzelio 25d. mums gime mergyte Eglute. Gime mazulyte - 2780g svorio, bet labai gerai valganti smile.gif jei musu namines svarstykles nemeluoja, tai siandien yra priaugusi jau 700g per 11 dienu smile.gif

kol kas adaptacija dar sunkoka visiems, ir tevams, ir broliui, bet tikimes su laiku viskas susireguliuos smile.gif

ir... dabar suprantu, ka turejo omenyje Tomy, kai sake, kad sulaukus antro vaiko pasijunti tikra mama  cool.gif jokio blaskymosi, papildomo streso is nezinojimo, tiesiog zinai kaip kas ir megaujiesi kudikeliu, nes zinai kaip greitai tas kudikelis uzauga  wub.gif

Kuo nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ech..mergyte wub.gif aukit, mergytems reikia buti grakstesnems mirksiukas.gif maniske nors ir mazo svorio, bet va sveikute ir gudri, svarbu, kad mamoms nervu negadintu svorio augimai unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkele @ 2012 07 06, 18:13)
Aha, prisiduodam smile.gif Birzelio 25d. mums gime mergyte Eglute. Gime mazulyte - 2780g svorio, bet labai gerai valganti smile.gif jei musu namines svarstykles nemeluoja, tai siandien yra priaugusi jau 700g per 11 dienu smile.gif

kol kas adaptacija dar sunkoka visiems, ir tevams, ir broliui, bet tikimes su laiku viskas susireguliuos smile.gif

ir... dabar suprantu, ka turejo omenyje Tomy, kai sake, kad sulaukus antro vaiko pasijunti tikra mama  cool.gif jokio blaskymosi, papildomo streso is nezinojimo, tiesiog zinai kaip kas ir megaujiesi kudikeliu, nes zinai kaip greitai tas kudikelis uzauga  wub.gif

sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkele @ 2012 07 06, 16:13)
ir... dabar suprantu, ka turejo omenyje Tomy, kai sake, kad sulaukus antro vaiko pasijunti tikra mama  cool.gif jokio blaskymosi, papildomo streso is nezinojimo, tiesiog zinai kaip kas ir megaujiesi kudikeliu, nes zinai kaip greitai tas kudikelis uzauga 

Taip sakiau, ane?
smile.gif

Sveikinu darsyk! Eglutė jau toks retas vardas gaunas smile.gif Bet gražus rolleyes.gif biggrin.gif

Kaip Jumi begyvenat? Retai užsuku (kas keista man), bet sąmoningai taip siekiau kažikaip, kad vis to laiko mažiau kompui atiduoti. Tai va visą priklausomybę ir ištryniau. Aš vis dar siuvu. Paleidau naują puslapiuką (pasmalsaukit, jei kas dar nežinot), darbelio dar nepakeičiau ir tikiuosi artimiausiu nepakeisiu savo lankstaus ir širdžiai mielo, kurį radau po Medutės auginimo atostogų. Tai va taip ir vyksta pas mumi veiksmas. M. manoji nereali, protinga tokia, šneka visokiom intonacijom ir maivosi kaip manekenė. Prieš kokį gerą mėnesį švariai pradėjo tarti R raidę, tai dabar jau visai kaip didelė mergaitė (jau galima ir apie 3 galvoti smile.gif))))).Pati rengiasi, pati eina miegoti. Viską valgo - kas mane itin džiugina. Bet ir saldumynų, ledų atsakančiai irgi. Aj, bet aš duodu - lai valgo, nekvaršinu dėl to savo biednos galvos cool.gif Ir į lauką su broliu jau eina viena (na kartais jau eina papiešti prie pat namų su kreidelėm arba paspirtukus pastumdo kokią valandėlę, paskum ji viena pareina atgal smile.gif) Žodžiu, jausmas nerealus, kai jie dviese išeina pabūti lauke - atrodo dieve, kaip fajna, ramu, ką daryt dabar namie smile.gif Pamiršusi esu tą tokį "namie laiką sau" smile.gif Šiaip - dovana tie mano vaikai. Kaifas.

Pasidarom klausykite kada kokį susibėgimą. Vaikai dideli, smagu būtų.

VŽ - super dovana. Aš ieškosiu tokio daikto išsinuomoti 09 01, mano vyresnėliui gimtadieniui - laabai nori pasiaust non stop smile.gif

Mes gimtadieniui M. barbių barbių ir barbių. Ir suknių siuvom, kad bais rūžavos būt ir kad daug shudinu blizgučių. Etapas matyt toks. Paneliškas, blizgutiškas ir rūžavas.

nugi išsiplėčiau čia panaktiniu monologu smile.gif)))))

Linkėjimai drinks_cheers.gif
Atsakyti
vo kaip fainai pasirodo senbuviai bigsmile.gif
Pas mus kaip ir nenumatytai buvo padovanota Barbes seimyna, ale, kad mazike nurenge juos, batus nuave ir pagulde miegot lotuliukas.gif taip, jie dar ir tebemiega. Mieliau ji zaidzia su meskiukais, skuta bulves (teniso kamuoliukus), supasi ir duksta su broliu.
Tiesa, turiu pasigirti blush2.gif pabaigem MP istorija dabar miega savo kambaryje, tiesa keliasi 5 ryto, bet bent jau visa nakti ismiega, kl vasara 5 keltis nesunku, gal rudeniop, saulyte ne tokia ankstyva bus ir kelsis tik kkia 6 biggrin.gif
Reiktu susimatyti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos, ir as jau cia seniai bebuvau....
sveikinimai Agnieshkele ir kitoms antra(treciakart) tapusioms mamytems 4u.gif
sveikatos, kantrybes ir niekur neskubejimo..... linkiu jums smile.gif

as irgi visai noreciau susitikti ax.gif
Atsakyti
as irgi baisiai baisingai noriu susimatyti. Jau antra savaite kaip suvisam gryzom i LT. Esu baisiai istroskusi lietuvisko bendravimo ir visu issiilgusi. DAROOOOM MEEETAAAAA
Atsakyti
suvisam bigsmile.gif thumbup.gif darom meeta, kol dar neisvaziavom atostogu thumbup.gif
Atsakyti
Man tinka betkuri diena, betkoks laikas, iskyrus 15-18 val. Taip, kad dirbancios siulykit savo laika ir vieta
Atsakyti
Gal koki antradieni nuo 18 ka?
Ka manot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkele @ 2012 07 06, 16:13)
Aha, prisiduodam smile.gif

Dideliausi sveikinimai, nors ir pavėluoti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pritariu Tomy, kad retokas, ale gražus vardas (kas gi šuniui uodegą pakels,nei jis pats). Nors ir kai aš augau nebuvo jų labai daug - klasėj viena buvau.

Nu bet žodžiu, aukit sveikutės ir stiprutės.
Baltu pavydu džiaugiuosi, kas mergaites turi smile.gif Kažkaip kai du bernai, tai nooorisi tos mergytės smile.gif
Atsakyti
Acius visoms uz sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pradejom pratintis buti tryse namie, teti isleide i darba. Tai sakyciau, kad vyksta labai intensyvus multitaskingo ir strateginio planavimo mokymai. Istisai biggrin.gif Niu bet sekasi vis geriau ir geriau smile.gif

O siaip dar norejau biskuti pasigirti, kad musu Rokas pradeda tarti pirmuosius zodelius. wub.gif Dalis ju sunkiai suprantami, nes pasakomas tik pirmas skiemuo ir pan., bet dziaugsmas tame, kad jis pajuto malonuma rodyti i daiktus ir juos ivardinti. Ir buna labai patenkintas, kai ji suprantame smile.gif
Atsakyti