QUOTE(Agnieshkele @ 2012 07 06, 16:13)
ir... dabar suprantu, ka turejo omenyje Tomy, kai sake, kad sulaukus antro vaiko pasijunti tikra mama jokio blaskymosi, papildomo streso is nezinojimo, tiesiog zinai kaip kas ir megaujiesi kudikeliu, nes zinai kaip greitai tas kudikelis uzauga Taip sakiau, ane?
Sveikinu darsyk! Eglutė jau toks retas vardas gaunas
Bet gražus
Kaip Jumi begyvenat? Retai užsuku (kas keista man), bet sąmoningai taip siekiau kažikaip, kad vis to laiko mažiau kompui atiduoti. Tai va visą priklausomybę ir ištryniau. Aš vis dar siuvu. Paleidau naują puslapiuką (
pasmalsaukit, jei kas dar nežinot), darbelio dar nepakeičiau ir tikiuosi artimiausiu nepakeisiu savo lankstaus ir širdžiai mielo, kurį radau po Medutės auginimo atostogų. Tai va taip ir vyksta pas mumi veiksmas. M. manoji nereali, protinga tokia, šneka visokiom intonacijom ir maivosi kaip manekenė. Prieš kokį gerą mėnesį švariai pradėjo tarti R raidę, tai dabar jau visai kaip didelė mergaitė (jau galima ir apie 3 galvoti
))))).Pati rengiasi, pati eina miegoti. Viską valgo - kas mane itin džiugina. Bet ir saldumynų, ledų atsakančiai irgi. Aj, bet aš duodu - lai valgo, nekvaršinu dėl to savo biednos galvos
Ir į lauką su broliu jau eina viena (na kartais jau eina papiešti prie pat namų su kreidelėm arba paspirtukus pastumdo kokią valandėlę, paskum ji viena pareina atgal
) Žodžiu, jausmas nerealus, kai jie dviese išeina pabūti lauke - atrodo dieve, kaip fajna, ramu, ką daryt dabar namie
Pamiršusi esu tą tokį "namie laiką sau"
Šiaip - dovana tie mano vaikai. Kaifas.
Pasidarom klausykite kada kokį susibėgimą. Vaikai dideli, smagu būtų.
VŽ - super dovana. Aš ieškosiu tokio daikto išsinuomoti 09 01, mano vyresnėliui gimtadieniui - laabai nori pasiaust non stop
Mes gimtadieniui M. barbių barbių ir barbių. Ir suknių siuvom, kad bais rūžavos būt ir kad daug shudinu blizgučių. Etapas matyt toks. Paneliškas, blizgutiškas ir rūžavas.
nugi išsiplėčiau čia panaktiniu monologu
)))))
Linkėjimai