QUOTE(ValSve @ 2012 05 20, 20:58)
Na aš irgi Jums pritariu - tikrai su įmontuojamu šaldytuvu vaizdas būtų tvarkingesnis. O šiaip projektas nepatiko jokio vientisumo (apie kurį Jus kalbėjote ir kurio Jus norite). Viršutinės spintelės tai kažkoks nesusipratimas. Keiskit kol ne per vėlu. Šiaip jei nenorite įmontuojamo gartraukio, tai traukit kaitlentę kairiau, gartraukį be abejo irgi ir atsisakykit tos kairėje esančios spintelės. Dešinėj sienoj nesuprantu kam ta viena tokia spintelė su stiklinėm durelėm, kažkokia pasiklydus atrodo. Tos atviros lentynėlės prie kamino - ar jos labai reikalingos? Suprantu, kad ten nelabai ką padarysi, bet gal pabandyt padaryt be jų? Na ir apatinių spintelių išdėstymą pakoreguočiau. Atsimenu pati pirma virtuvė, kurią sugebėjau suprojektuot (jei taip galima pavadint), buvo mano mamos - per dvejus metus naudojimosi išlindo keli trūkumai, todėl manau labai svarbu atsišvelgt į visų spintelių išdėstymą - ne tik grožį...
dekui uz pastabas tikria bus lengviau apsispresti meginsim dar isikviesti koki meistruka kad turetumem bent kelis variantus nes pacia sunkoka nusprest
Papildyta:
[quote=aaagnex,2012 05 20, 21:38]
Man tai labiausiai kliūna, kad virš šaldytuvo nėra spintelės Bet jeigu jį dėsit įmontuojamą, tai gal tada ir išsispręs problema... Ta spintelė su stiklu, dar, faktas, kad su stiklu, tai gal ir nieko - bet kodėl ji žemesnė už kitas?
Ir šiaip aš spinteles galvoju dėt iki lubų viršutines, nes labai nemėgstu dulkių valyt, o jos ant spintelių viršaus tai kaupsis
dėl šaldytuvo tai manau tikrai deism montuojama ir virsuj darysim spintele...gal ir vertetu daryti iki virsaus spinteles bet pas mus lubos aukstokos nebent jas leisti