QUOTE(Mivida @ 2012 05 16, 13:01)
Aiskutis
Na ir as su savo virtuve sulaukiau daug kritikos, tai tikriausiai nebuna idealiu virtuviu, kai visu zmoniu skirtingi skoniai Svarbu jums patinka.
Man pas jus dar patiko langai, nezinau ar praktiska, bet as megeja ziureti pro langus, ypac jei vaizdas malonus, tai man jusu variantas super
Na ir as su savo virtuve sulaukiau daug kritikos, tai tikriausiai nebuna idealiu virtuviu, kai visu zmoniu skirtingi skoniai Svarbu jums patinka.
Man pas jus dar patiko langai, nezinau ar praktiska, bet as megeja ziureti pro langus, ypac jei vaizdas malonus, tai man jusu variantas super
Ai as kritika sveikai priimu, nematau reikalo uzsigauti Atvirksciai- kas man nematoma, o kitam krinta i akis- privercia susimastyti, permastyti ir keist, jei pritariu Ir mastau, kad kiekvienam- savo Taigi, ikeliau ne tam, kad itikciau, o tam, kad tiesiog parodyciau Lygiai taip pat, kaip ziurinejau ir issciupinejau kiekviena cia ikelta foto kitu merginu
Langai, tai jooooooo- uzskaiciau ir as Ir visai praktiska, netgi labai- saules kiek reikia, tiek ir pasiimi tai is pietu, tai is vakaru, arba visai uzsidarau, kad jos negauciau