QUOTE(Mivida @ 2012 05 16, 12:09)
Labai grazios virtuves spalvos ir praktiskas sviesios spalvos darbastalis, nesimato trupuniu, dilkiu ir pan.
Bet nepatiko siauros lentyneles virs kaitlentes, kaupsis dulkes, riebalai, matomi daiktai tikrai nepriduoda grozio ir virs saldytuvo, bet cia gal tik mano "beda", megstu viska slepti
Dar uzkliuvo sienu plyteles, virs kaitlentes auksciau, o virs baro zemiau, kampe visai ju "nekelet", palikote viena juosta apcioje
gal tai nera labai svarbu, bet man graziau, kai viskas viename lygyje
na ir baro keduciu ryskiai per daug, netrugdo?
Tiesiog mums jau greitai reikes geru, kokybisku baro kedziu, kolkas turime laikinas, 3 vienetus, tik tiek tilpo prie stalo. Gyvename 3, bet kai yra sveciu, jau truksta kedziu, bet galvoju palikti kiek yra, ar pirkti daugiau, bet nebutu kur jas deti
Mivida, aciu uz pastebejimus. Is tikro- mano pirminiam sumanyme- ne vienos atviros lentyneles (ir ne tik virtuveje). Kadangi tarp spintos ir kaitlentes yra tarpas- apacioj cargo krepsys, o virsuj, islaikant tas pacias proporcijas ir linijas, neliko nieko kito kaip eiti i va toki kompromisa.. tiek dar issivalyti nebus sunku
Daiktai virs saldytuvo dar nerade savo vietos
Isikele esam tik vos kelias savaites, tai dar ta "deziu" stadija
Ateityje ten bus du vienodi pinti krepsiukai, jei rasiu i tas mazas atviras lentynas pagal ismatavimus- ir ten tokius pat krepsiukus a la stalciukus idesiu
Plyteliu ant tos sienos kur kriaukle apskritai neplanavau deti, taciau mane ikalbejo, kad siena taskysis ir praktiskiau butu deti, perkalbejo
Neziurint i tai, kad siena atspariais vandeniui dazais dazyta
Tebunie, man netrukdo
deliojom ir dar pora eiliu kaip ir virs kaitlentes- man buvo negrazu
Ant tos tuscios sienos kabinsiu dideli laikrodi, koki 50 cm skersmens. Arba pati dekupazupsiu, arba ziuresiuos koki pirktini
Apie kedes- pirktos IKEA su ta mintim, kad laikinai- musu pastoviai buna 4, kartais 5, ir visos kedes naudojamos nuolat. Kai atsiras valgomojo stalas ir kedes prie jo, tuomet bus derinamos ir pusbario kedes, va tada ju uzteks gal ir 4
Argumentas- kad uz 5 sumokejom tiek, kiek uz masyvo viena butume mokeje
taigi ismesti, ar pasideti i sandeliukai nebus labai gaila