QUOTE(bambyze @ 2012 05 05, 07:29)
Zirze,
ką planuojate spintelėse po langu?
mūsų virtuvė labai panaši. Ilgai ieškojome ergonomiškiausio ir mus džiuginančio varianto. Išmąstėm taip:
iš kairės į dešinę:
šaldytuvas
stalčių blokas
orkaitė su kaitlente
spintelė (virš jos kriauklė su besitęsiančiu padėklu į dešinę iki sienos)
toliau statmenai kampu:
stalčių blokas
stalčių blokas
(virš stalčių blokų pas mus irgi langas, tad paliekam darbastalį).
Dėl šios dalies gavau pastabą, kad stalčių geriau nedėti į kampą. Bet jei stalčiai be rankenėlių, tai gal galima? Va dėl šito klausimo gal kas patars..
Nežinau, ar aiškiai parašiau. Jei ką klauskite, patikslinsiu.
Nemoku braižyti vizualizacijos, todėl jei Jums pavyktų, įkelkit į temą, pačiai smalsu, nes vaizdas tik mano vaizduotėje
spintelese po langu lentynos, nezinau dar ka i jas desiu, realiai tai man jos nera butinos del pasidejimo, bet prailginta kriaukle i viena spintele nesutelpa, reikia didesnes, jau nestandartinios ismatavimo spinteles, plius jei detume nestandartine spintele, mums butu uzsideje tik puse lango, tai nei sis nei tas
nusprendem deti 2 spinteles, po pacia kriaukle bus siuksline, o i kaire nuo jos, i ta giluma bus dvi lentynos mazai naudojamiems daiktams, tarkai bulviu, sausainiu keptuvems ar dar kam
Jusu variantu kriaukle statytusi i kampa iki pat sienos? ar bus patogu taip toli rankas istiesti, apgalvokite si varianta.
Dar cia kurios sakete, kad plaunancios msta atsiremti i kampa, tai man niekaip nepavyks i ji atsiremti, nes kraniukas su giliaja kriaukles dalimi bus nutolusi nuo kampo 60cm, tai yra per viena spintele
ten tik kriaukles pratesimas indam nulaseti