QUOTE(ritavi @ 2012 04 30, 21:43)
Likimo sesė Pas mane irgi dvi gaspadinės auga, bet man užteks dvivietės, negaminu aš labai daug, nes normaliai valgančių tik aš su maže (t.y. normaliai virtas, troškintas maistas, ypač sriubos, košės). MB ir dičkė prie mažavalgių
O jau ta indaplovė tai didžiausias galvos skausmas - paskaitau vienų postus - įsitikinu, kad reikia mažos. Paskaitau kitus argumentus - prisireikia didelės... Nu žodžiu...
O jau ta indaplovė tai didžiausias galvos skausmas - paskaitau vienų postus - įsitikinu, kad reikia mažos. Paskaitau kitus argumentus - prisireikia didelės... Nu žodžiu...
o kas bus, jei po metų sugalvosit, kad jums kaitlentės didesnės reikia?
QUOTE(sugarbabe @ 2012 05 01, 09:24)
pas mus duju skaitiklis buvo vidury sienos - Ritavi plane kazkur ties kaitlente
kvietemes kad perkeltu i ne taip matoma vieta, tai dabar tiesiai palei siena beveik prie lubu kabo, paciu vamzdziu neslepsiu, o skaitiklio nesimatys virs spinteliu..
klausiau gal galima pakeisti i naujesni, tai sake nauji ne ka mazesni gremezdai..
kvietemes kad perkeltu i ne taip matoma vieta, tai dabar tiesiai palei siena beveik prie lubu kabo, paciu vamzdziu neslepsiu, o skaitiklio nesimatys virs spinteliu..
klausiau gal galima pakeisti i naujesni, tai sake nauji ne ka mazesni gremezdai..
ačiū už info reiks ir mums organizuotis, kad tą baisuoklį kur į palubę keltų, nes dabar nei į tvorą, nei į mietą jis ten kabo vidury. Net spintelės kaip aš noriu, nepavyktų pakabint