QUOTE(rimma_ma @ 2012 04 30, 13:43)
praktiškai tokią pačią mažą virtuvę turim
kaip tik šiuo metu galvoju, kaip ją pasitobulint..
mes nusprendėm dėti 45 cm indaplovę. kadangi sienos turim 2 metrus, tai padalinsim taip (iš kairės į dešinę) - kriauklė 50cm, indaplovė 45 cm, dujinė su orkaite 60 cm ir stalčių spintelė 45 cm.
Kaitlentė tik su 4 skylėm, kitaip be šansų išgyvent - namie du vaikai ir virtuvėj daug sukuos.
o vamzdžius bent jau teoriškai galvojam, kad baldininkai paslėps. darysim viršuj spinteles visur iki lubų, o tarpe tarp spintelių gal kažkaip užmontuos
klausimas - o dujų skaitinklis pas visas didelis baisuoklis ar galima pasikeist į kompaktišką, mažesnį?
kaip tik šiuo metu galvoju, kaip ją pasitobulint..
mes nusprendėm dėti 45 cm indaplovę. kadangi sienos turim 2 metrus, tai padalinsim taip (iš kairės į dešinę) - kriauklė 50cm, indaplovė 45 cm, dujinė su orkaite 60 cm ir stalčių spintelė 45 cm.
Kaitlentė tik su 4 skylėm, kitaip be šansų išgyvent - namie du vaikai ir virtuvėj daug sukuos.
o vamzdžius bent jau teoriškai galvojam, kad baldininkai paslėps. darysim viršuj spinteles visur iki lubų, o tarpe tarp spintelių gal kažkaip užmontuos
klausimas - o dujų skaitinklis pas visas didelis baisuoklis ar galima pasikeist į kompaktišką, mažesnį?
Likimo sesė Pas mane irgi dvi gaspadinės auga, bet man užteks dvivietės, negaminu aš labai daug, nes normaliai valgančių tik aš su maže (t.y. normaliai virtas, troškintas maistas, ypač sriubos, košės). MB ir dičkė prie mažavalgių
O jau ta indaplovė tai didžiausias galvos skausmas - paskaitau vienų postus - įsitikinu, kad reikia mažos. Paskaitau kitus argumentus - prisireikia didelės... Nu žodžiu...