QUOTE(Vaidillute @ 2012 04 20, 11:06)
Graziai turetu atrodyti
pati galvoju apie baklazano spalva su balta derinti bet dar nezinau nes neapsisprendziu niekaip koki isdestyma pasirinkti
dabar sumasciau, kad jei daryti su sala tai noreciau kriaukles saloje
vyras sako kad nelabai imanoma kanalizacija nuvest nes viskas jau uzbetonuota su grindiniu sildymu sako kur buvai anksciau ? !
sian jau suprojektavo, jei atsius pasirodysiu
nu man patinka toks nestandartinis variantas
Papildyta:
QUOTE(Bryana @ 2012 04 20, 13:43)
sveikos,
daznai cia paskaitinejau bet kazkaip neuzmaciau apie ismatavimus,gal ka praleidau,o db jau uzsisakem baldus ir bijau kad netiks man ismatavimai,sakykit kokie auksciai jusu spintuciu,mano nuo zemes iki darbastalio ta spintele bus 91cm,kazi ar ne per auksta?as pati esu 170cm ugio,paskui tarpas tarp irmos ir pakabinamos spinteles 52cm ir virsutine spintute 93cm.nzn labai bijau kad netiks man ir bus per aukstas tas darbastalis
viskas gerai tikrai ne per auktas, toks standartas
Papildyta:
QUOTE(Bryana @ 2012 04 20, 14:50)
o kazi nera kokio geresnio gartraukio kad mazesnis tarpas butu galimas,man taip nepatinka nelygios spintutes,o gal galima taip padaryti kad gartraukis butu kaip priklauso,bet spintute uzleisti
gal cia durnai as galvoju
galima apie 60, zemiau manau ir paciai bus nepatogu kai gartraukis panosei kabes :)tiesiog taip daroma kad gartraukis buna auksciau kitu spinteliu arba lygiai, bet tada spinteles 60cm aukstyje, bet kadangi pas jus aukstos virsutines spinteles ju taip aukstai kabinti negalima, nes po to nepasieksite nieko is virsutiniu lentynu, manau klausykite meistriuko