QUOTE(viesnia @ 2012 04 14, 18:53)
Konpke, suprantu tave, as dabar isirengineju buta, man irgi galvoje maisalyne nuo visko. Bet labai graziai suderinai spalvas ir su grindimis, ir su plytelemis (oi, kaip tai nelengva!), ir su sienomis. Gavosi sauni virtuve! O siuksliadeze po kriaukle?
taip po kriaukle, pirmom dienom lyg ir nepatogiai ten buvo, bet va dabar pripratau ir neturiu "kabliuku"
QUOTE(Vaidillute @ 2012 04 16, 14:54)
saunuole knopke , gerai viskas suderinta, virtuve didele
atrodo, kiek cia beginiu metru is viso su baru ?
Del kriaukles gaila, bet gal; priprasi ir bus viskas
sveikinu
nera labai didele ta mano virtuve tiksliai nepamenu, bet kazkur apie 8-9m
Uzteko keletos dienu pasisukineti ir tikrai pripratau ir nejauciu kazkokiu tai nepatogumu
QUOTE(varniukas @ 2012 04 19, 10:02)
o va pas anyta kriaukle kampe, bet tuo trikampiu, kaip Knopke20 parode. Tai man nepatogu... Man pasirode, kad kriaukle toliau nuo krasto, t.y. plauti teko palinkus i prieki. O jei pastatyti koki daikta uz kriaukles, tai reikia persisverti.
Bet kiekvienam savo ir cia iprocio reikalas
Anyta labai patenkinta
grazi virtuvyte
taip manau kiekvienam savo
, cia kaip skoniui ir groziui nera draugu
QUOTE(kriorsa @ 2012 04 19, 11:14)
5. Baldininkas siulovirsutines spintels daryti be rankeneliu, o apatines su (as iki siol norejau ileidziamu, bet dabar sudvejojau
) Kazin kaip su patogumu?
5. na is savo trumpalaikes patirties
galiu pasakyti, pas mane virsutiniu spinteliu apatine dalis be rankeneliu uz apacios atsidaro tai man patogu
O pirmas aukstas spinteliu su rankenelem, visur stalciai tai man patogiau atsidaryti nei paspaudus, teko isbandyti ( pas draugus yra visa virtuve su paspaudimu atsidaro)
Cia kaip merginos ideja tuos stalciukus prieskoniams tai labai graziai ir tvarkingai atrodo
, bet is kitos puses jau is anksto reikia labai kruopsciai susiplanuoti kaip ir kur bus(as kalbu apie tas spinteles-prieskonines)
Stalciui as ir pakolkas negaliu laikyti jokiu peiliu ir t.t. nes turiu mazaja seimininke kuri pastoviai savo tvarka ivedineja
tai pas mane prieskoniai viespatauja spintelej kur imontuotas garintuvas