Grazi - ryski virtuve

,bet kolkas labai tuscia atrodo.
as galvoju apie tokius va dalykus prieskoniams ir aliejui

tik nezinau ar yra kur tokiu mechanizmu pirkti.
galima gal tiesiog skirstyti salia virykles esanti stalciu ir ji naudoti kaip prieskonine + aliejuj laikyti.
1. tikrai nieko baisaus, jei orkaite su gera ventiliacija. As jau viena karta buvau idejusi nuotrauka, kaip yra pas mane. Visas siltas oras ispuciamas i patalpas (ne pro sonus, ar vursu, apacia, o tiesiai i virtuve). Ir neturiu net tu 13cm tarpo tarp saldytuvo ir orkaites.
2. Pas mus plyteles. Pirma sumontuota virtuves apacia, veliau klijuotos plytes ir toliau montuotas virsus (reikia suderinti su baldininkais) ir paskui bespalvis silikonas. Geriausia ka galima sugalvoti, jo nesimato, niekur nieko neuzbega, tik jau ne trikampiai
6. Pas mane balta blizgi plokste, saugau nuo braizimu, kaip ir kiekviena pzvirsiu, valau kaip veidrodi, stiklo valykliu, labai lengvai valosi, o pirsto antspaudu, ar vandens laselius net sunku iziureti, kolkas esu labai patenkinta

Del pageltonavimo kolkas nieko negaliu pasakyti
Papildyta:
pas mane blizgi plokste ir spinteles be rankeneliu, tai fasado net nereikia liesti, nes dureles kaip prailgintos, pakisi pirstus po dureles apacia ir atidarai

o jei plokste balta (sviesi) tai ir nesimato antspaudu.
Ir siaip pastebejau, kad prie visko priprantama, ispradziu buvo nepatogu daryneti imontuota saldytuva be rankeneles, bet dabar pripratau, kaip ir apie kriaukles buvo kalbeta, priprantama ir prie napatogiu, veliau nejati nepatogumu, atrodo taip ir turi buti
pas mane planuojama violetine tamsiai (derinama bus su sviesiu medzio imitacijos laminatu) tai va jei viskas gerai tokia ir turesiu