QUOTE(kriorsa @ 2012 04 19, 10:14)
1. Ar nieko baisaus, kad imontuojama saldytuva ir orkaite su kaitlente skyria vos 13 cm? Ar nebus neigiamo poveikio saldytuvui?
ir tame 13 cm imanoma tik ranksluostine padaryt? Nes kiek suprantu, standartas 15 cm?
2. Baldininkas siulo tarp stalvirsio ir spinteliu klijuoti plyteles, o ne plokste
Tai idomu, plyteliu ir stalvirsio sudurime tepasi silikonas? Nes tevu senoj virtuvej toks kaip trikampiukas idetas i ta tarpa ( na nezinau kaip paaiskinti
).
6. Gal kas daresi is blizgios laminuotos plokstes baldus. Ar nesibraizo? Ir kazin ar balta blizgi su laiku nepagelsta?
1. tikrai nieko baisaus, jei orkaite su gera ventiliacija. As jau viena karta buvau idejusi nuotrauka, kaip yra pas mane. Visas siltas oras ispuciamas i patalpas (ne pro sonus, ar vursu, apacia, o tiesiai i virtuve). Ir neturiu net tu 13cm tarpo tarp saldytuvo ir orkaites.
2. Pas mus plyteles. Pirma sumontuota virtuves apacia, veliau klijuotos plytes ir toliau montuotas virsus (reikia suderinti su baldininkais) ir paskui bespalvis silikonas. Geriausia ka galima sugalvoti, jo nesimato, niekur nieko neuzbega, tik jau ne trikampiai
6. Pas mane balta blizgi plokste, saugau nuo braizimu, kaip ir kiekviena pzvirsiu, valau kaip veidrodi, stiklo valykliu, labai lengvai valosi, o pirsto antspaudu, ar vandens laselius net sunku iziureti, kolkas esu labai patenkinta
Del pageltonavimo kolkas nieko negaliu pasakyti
Papildyta:
QUOTE(*nikituke* @ 2012 04 19, 11:38)
5 be rankeneliu virsutines tai patogu, bet jei blizgios reiks ismokti atidarineti nelieciant fasado nes matysis pirstai
pas mane blizgi plokste ir spinteles be rankeneliu, tai fasado net nereikia liesti, nes dureles kaip prailgintos, pakisi pirstus po dureles apacia ir atidarai
o jei plokste balta (sviesi) tai ir nesimato antspaudu.
Ir siaip pastebejau, kad prie visko priprantama, ispradziu buvo nepatogu daryneti imontuota saldytuva be rankeneles, bet dabar pripratau, kaip ir apie kriaukles buvo kalbeta, priprantama ir prie napatogiu, veliau nejati nepatogumu, atrodo taip ir turi buti