Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(Tiksiuke @ 2012 04 12, 22:27)
33 eilute: 1 uzdeta, 1 gera, 1 uzdeta, 2 geros, 1 uzdeta, 12 geru, 2 sumegztos i viena. Gaunasi 18 akiu, nes 34 eilute 17 geru, 2 sumegztos (gaunasi 18 akiu)

Aciu. O as to tuscio langelio "nemaciau", todel man ir nesigauna doh.gif
Atsakyti
vakar startavau suknute arba sijona/kostiumeli su sitos serveteles rastu
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 13 balandžio 2012 - 10:19
QUOTE(Sirvita @ 2012 04 13, 11:15)
vakar startavau suknute arba sijona/kostiumeli su sitos serveteles rastu
user posted image

user posted image

lauksim pasirodant mirksiukas.gif
Atsakyti
O sakykit kiekviena karta reikia ismegsti 4 akis (46 eilute) kartojant rasta?
user posted image
Atsakyti
Tik vienakart ismegzti tas 4 akis reikia 4u.gif
Atsakyti
sveikos mezgejeles,reikia pagalbos kaip graziai ismegzt pazastu islinkimus suknute bus be rankovyciu,tai noris kad graziai iseitu ,labai laukiu gal kuri ka patars g.gif
Atsakyti
sveikos mezgejeles,reikia pagalbos kaip graziai ismegzt pazastu islinkimus suknute bus be rankovyciu,tai noris kad graziai iseitu ,labai laukiu gal kuri ka patars

Jus man rasete del vezimo, tai as ji turiu , (as jums negaliu issiusti zinuciu i az) vezimas AIR BUGGY MIMI, JEI DOMINA RASYKIT I EMAILA npetkeviciute@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(jurgita1984 @ 2012 04 17, 11:18)
sveikos mezgejeles,reikia pagalbos kaip graziai ismegzt pazastu islinkimus suknute bus be rankovyciu,tai noris kad graziai iseitu ,labai laukiu gal kuri ka patars g.gif

as apneriau zemu stulpeliu viena eilute palei rankoviu pjuvius, ir taip pakoregavau laisvuma, perdaug akiu mat pridejau reglanui
Atsakyti
QUOTE(tutsini @ 2012 04 15, 22:09)
lauksim pasirodant  mirksiukas.gif

Rodausi 4u.gif
sijonas siandien baigtas, uztrukau savaite.
spalva tikra - svelniai rozine
Pradzioj mezgiau virbalais Nr3.5, paskui Nr.4
Pasirode bemezgant kad per trumpas bus, tai motyva C pakartojau dar karta, bet galvoju kad gal nereikejo g.gif neskalbto ilgis 55cm
Ai dar virsuj, prie juozmens zigzagu rasta pridejau.
Siulu liko nepilnas matkelis apie (250m) tai kazi ar iseis virsus, nebent be rankoviu kazkas g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 17 balandžio 2012 - 19:28
sveikutes. baigiau! Pirmas blynas pakankamai normalus, biski su brokais, bet nieko, antras bus geriau :)Bet yra bedeliu ir klaustuktu, kaip toliau. 1. Uzdejau perdaug akiu, galvoju kaip graziai susiaurinti g.gif 2. Apacia tikriausiai reiketu apnerti vaseliu? 3. Virsutine dali galvoju megzti taip: mezgu su virbalais su valu iki pazastu, paskui atskirai nugara ir prieki, ir virsuje ties petukais susiuvu?
Stai kas gavosi..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2012 04 18, 19:12)
.. 1. Uzdejau perdaug akiu, galvoju kaip graziai susiaurinti g.gif
2. Apacia tikriausiai reiketu apnerti vaseliu?
3. Virsutine dali galvoju megzti taip: mezgu su virbalais su valu iki pazastu, paskui atskirai nugara ir prieki, ir virsuje ties petukais susiuvu?
.

ciki thumbup.gif

pameginsiu atsakyti tai kaip man atrodo, be abejo yra labiau suprantanciu, nes mano patirtis tik 2 suknios ir 2 sijonai tokio tipo ax.gif

1. kiek tas perdaug akiu, nes suskaiciavau 13 motyvu? man atrodo viskas gerai
pvz man sijonas buna perplatus, bet toliau i virsu mezgant plonesneis virbalais (nr2.5) savaime susiaureja ir is liemes telieka vaizadas kaip kojine biggrin.gif zodziu prigludes megztukas mirksiukas.gif

2. as apneriu paprasta grandinele (kokiu 6 akiu) kas 3-4 akis (pagal rasata ziuriu) prie kiekvienos serveteles yra pabaiga aprasyta prie schemos

3. vienas is variantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IrinaL @ 2012 03 14, 02:51)
Pagaliau galutinis rezultatas (po taisymo, skalbimo ir lyginimo):
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ax.gif

bigsmile.gif Super bigsmile.gif