Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(pašnekutė @ 2013 07 22, 11:15)
Su Jūsų pagalba sėkmingai damezgiau iki 48 eilės. Jei nesunku, patarkit dar žioplam daiktui - čia pradėti raštą 4 akim anksčiau ar 4 akim toliau nuo pradžios? Mačiau paaiškinta, kad 4 akim toliau, nei pardžia, bet vėl man iškilo abejonių  g.gif, kadangi rodyklė tai į dešinę  g.gif Logiškai būtų kaip ir 4 akim anksčiau... Ar vėl aš čia kažko prisigalvoju  doh.gif

Aaa kaip dėl šito? blush2.gif
Atsakyti
Dar vienas įrodymas, kad išsižiojus boba esu - ne tą eilės nr nurodžiau doh.gif Gal todėl ir atsakymo negavau doh.gif 46 eilėj ten tas 4M su rodykle į dešinę. Gal kas patarsit? Gi mezgėte ne viena ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 07 22, 19:04)
Dar vienas įrodymas, kad išsižiojus boba esu - ne tą eilės nr nurodžiau  doh.gif  Gal todėl ir atsakymo negavau doh.gif  46 eilėj ten tas 4M su rodykle į dešinę. Gal kas patarsit? Gi mezgėte ne viena  ax.gif  4u.gif

as ziuriu pagal rasta dazniausiai, bet i desine rodykle reiskia kad 4 akis ismegzti. Jei gerai paaiskinau.
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2013 07 22, 20:23)
as ziuriu pagal rasta dazniausiai, bet i desine rodykle reiskia kad 4 akis ismegzti. Jei gerai paaiskinau.

Ačiū Jums dar kartą biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 07 22, 21:42)
Ačiū Jums dar kartą  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

jei ka rasyk man i az nes cia galiu neuzsukti pora dienu ar savaiciu:)
Atsakyti
Dar vienas lino sijonukas

user posted image[SIZE=1][SIZE=7][SIZE=1]
Atsakyti
Mano mažosios vasarinė lininukė smile.gif , pirmas bandymas megzti iš lino ax.gif įvertinkit kaip pavyko ax.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
ziviliuksss, super
Atsakyti
QUOTE(ziviliuksss @ 2013 07 29, 11:28)
Mano mažosios vasarinė lininukė  smile.gif , pirmas bandymas megzti iš lino  ax.gif  įvertinkit kaip pavyko  ax.gif  blush2.gif

gaila kad dukrytės mažos neturiu... jau taip gražu... wub.gif
Atsakyti
ačiū blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti