Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(Milra @ 2013 06 01, 13:51)
Labai Jums šaunu, kad esate tokia protinga  doh.gif  . Kaip suprantu, šiame forume klausti negalima, reikia tik google paslaugomis naudotis ir logiškai mąstyti  g.gif . Bet, mane domino mezgusių pagal šią konkrečią schemą, kadangi vienoje šioje temoje radau , jog sijonukas gavosi pakankamai ilgas, todėl ir teiravausi  rolleyes.gif .

Tai buvo tik patarimas unsure.gif

Klausti galit, bet kartais reikia ir įsiskaityti į schemą mirksiukas.gif
o profės, kurios jau mezga n servetėlinių, žino, kur, kada ir kokį raštą pridurti prie schemos, kas man yra mistika biggrin.gif taip pat priklauso nuo siūlų, virbalų storio bei svarbiausia - nuo mezgimo, t.y. kiekviena mezga individualiai: viena įtemptai, kita laisvai. Laisvai mezgant gal ir gaunasi ilgesnis sijonukas.

Pati esu mezgusi moherinį šalį, vienoms ilgis buvo du metrai, o man vos gavosi pusantro metro doh.gif

Jūsų atveju siūlyčiau tokį variantą: pasuknelės apačią apmegzti paskutinėm keliom suknutės eilėm. arba pasuknelės apačią apsiūti raukta gražia organza ar tiuliu.
kažkas panašaus, tik pasuknelės apačia daugiau raukta g.gif ir ilgis trūkstamas prisidėtų. Bet žiūrėkit, ar tiks prie sijonuko rašto mirksiukas.gif
user posted image
(foto skolinta iš SM)
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 06 01, 15:37)
Tai buvo tik patarimas unsure.gif

Klausti galit, bet kartais reikia ir įsiskaityti į schemą  mirksiukas.gif
o profės, kurios jau mezga n servetėlinių, žino, kur, kada ir kokį raštą pridurti prie schemos, kas man yra mistika  biggrin.gif taip pat priklauso nuo siūlų, virbalų storio bei svarbiausia - nuo mezgimo, t.y. kiekviena mezga individualiai: viena įtemptai, kita laisvai. Laisvai mezgant gal ir gaunasi ilgesnis sijonukas.

Pati esu mezgusi moherinį šalį, vienoms ilgis buvo du metrai, o man vos gavosi pusantro metro  doh.gif

Jūsų atveju siūlyčiau tokį variantą: pasuknelės apačią apmegzti paskutinėm keliom suknutės eilėm. arba pasuknelės apačią apsiūti raukta gražia organza ar tiuliu.
kažkas panašaus, tik pasuknelės apačia daugiau raukta g.gif ir ilgis trūkstamas prisidėtų. Bet žiūrėkit, ar tiks prie sijonuko rašto  mirksiukas.gif
user posted image
(foto skolinta iš SM)

Na va, kaip gerai, kad išsiaiškinom drinks_cheers.gif thumbup.gif Aš jau paleidau fantaziją į laukus ir prasiilginsiu (einu prie paskutinės eilutės). Bet, kadangi, tokią suknutę mezgu pirmą kartą nežinau kiek jos išplovus tįsta doh.gif .
Kas liečia pasuknės apnėrimą, tai puiki mintis wub.gif .
Šiaip tai, labai bijojau pradėti megzti "servetėlinę", bet turiu pasakyti labai patiko blush2.gif (nors tik sijonuką baigiu). Tai ko gero užkrečiama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaukselis @ 2013 05 30, 16:19)
Laba diena mezgejeles,
prasau pagelbekite nesuprantu kaip reikia megzti nuo 58 eilutes iki 62 ir paskui nuo 64 iki 69 eilutes
user posted image

cia schema jeigu nesimato
https://plus.google....792208832729051

Aciu merginai uz komentara kad gerosiomis akimis bet ar tikrai kas galite dar padeti???? nes apgal servetele atrodytu kad neturetu buti mezgama vien geromis akimis o gal as klystu?????
Atsakyti
QUOTE(Gaukselis @ 2013 06 01, 18:19)
Aciu merginai uz komentara kad gerosiomis akimis bet ar tikrai kas galite dar padeti???? nes apgal servetele atrodytu kad neturetu buti mezgama vien geromis akimis o gal as klystu?????

o parodyk, kaip atrodo foto servetėlės, nes ir aš galvoju, kad gerosiom, bet labai jau didelis intarpas tik gerom akim unsure.gif

Milra, sijonas dar patįs, sako prieš mezgant viršų sijoninę dalį būtina išskalbti mirksiukas.gif
Atsakyti
Va cia nuotraukoje ta servetele

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 06 01, 22:02)
Milra, sijonas dar patįs, sako prieš mezgant viršų sijoninę dalį būtina išskalbti mirksiukas.gif

O geras - nežinojau, unsure.gif varau tada skalbti, nes jau pradėjau viršų.
Atsakyti
4u.gif merenge labai kruopstu.. ir jau labai dazna smotyvas bet apacia labai graziai padaryta... nu man patiko labai... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2013 06 03, 19:24)
4u.gif merenge labai kruopstu.. ir jau labai dazna smotyvas bet apacia labai graziai padaryta... nu man patiko labai... 4u.gif

ačiū už gražų žodį blush2.gif
pirmas blynas buvo, tai ir motyvas toks. Antrą jau drąsiai imčiau tokią kokia patinka man, nes nėr taip sunku kaip maniau megzt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 06 01, 14:37)
siūlyčiau tokį variantą: pasuknelės apačią apmegzti paskutinėm keliom suknutės eilėm. arba pasuknelės apačią apsiūti raukta gražia organza ar tiuliu.
kažkas panašaus, tik pasuknelės apačia daugiau raukta g.gif ir ilgis trūkstamas prisidėtų. Bet žiūrėkit, ar tiks prie sijonuko rašto  mirksiukas.gif
user posted image
(foto skolinta iš SM)

suprantu, kad foto skolintas, bet gal butu galima gauti visa schemute sijonuko arba nuoroda i ta puslapi-labai labai patiko rastukas
Atsakyti
merginos, gal galit papasakoti, kaip graziai atskirti virsutine dali nuo sijono ir damezgus vel sujungti? Mezgiau dukrytei suknele nuo virsaus, bet kazkaip nelabai man grazu nuo krutines tas platejimas, noriu padaryt nuo lemens.. Tik nezinau, kaip cia tas "prakirpimas" gaunasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(deize @ 2013 06 04, 13:08)
suprantu, kad foto skolintas, bet gal butu galima gauti visa schemute sijonuko arba nuoroda i ta puslapi-labai labai patiko rastukas

radau, kad suknutę nėrė forumietė rasa32 (mano įkelta foto mano pačios sumažinta). Reikia jos užklausti, koks čia raštelis, nes ir man patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 06 04, 13:27)
radau, kad suknutę nėrė forumietė rasa32 (mano įkelta foto mano pačios sumažinta). Reikia jos užklausti, koks čia raštelis, nes ir man patiko  rolleyes.gif

CIA as ja irgi neriau smile.gif
Atsakyti