noreciau patarimo, kaip megzti tokia suknyte?koks rastas virsaus ir kaip tos garbaneles mezgamos?
atsiprasau uz skolinta foto
QUOTE(domelala @ 2013 05 30, 22:57)
noreciau patarimo, kaip megzti tokia suknyte?koks rastas virsaus ir kaip tos garbaneles mezgamos?
pamaciau savo suknele,tad atsakau
virsus megztas ,,museliu" rastuo garbaneles nertos ,,sakute"
QUOTE(Gaukselis @ 2013 05 30, 15:19)
Laba diena mezgejeles,
prasau pagelbekite nesuprantu klaip reikia megzti nuo 58 eilutes iki 62 ir paskui nuo 64 iki 69 ailutes
cia schema jeigu nesimato
https://plus.google....792208832729051
prasau pagelbekite nesuprantu klaip reikia megzti nuo 58 eilutes iki 62 ir paskui nuo 64 iki 69 ailutes
cia schema jeigu nesimato
https://plus.google....792208832729051
Aš mezgiau viską gerom akim
Sveikos, mezgu pagal šią schemutę
Numezgiau jau iki 58 eilutės ir nieko nesuprantu - mano mezginys ~ 23 cm. Negi ji tokia trumpa gausis Gal kuri mezgė??? Kokio ilgio gavosi? Mezgu 4 storio virbalais.
Numezgiau jau iki 58 eilutės ir nieko nesuprantu - mano mezginys ~ 23 cm. Negi ji tokia trumpa gausis Gal kuri mezgė??? Kokio ilgio gavosi? Mezgu 4 storio virbalais.
QUOTE(Milra @ 2013 05 31, 15:25)
Sveikos, mezgu pagal šią schemutę
labai maza schema.neiziuriu kiek eiliu
QUOTE(Viliuteee @ 2013 05 31, 15:59)
labai maza schema.neiziuriu kiek eiliu
viso 63 eilės, čia gal bus aiškiau
https://plus.google....384302928422778
Ir dar, ką reiškia -> 1M ir <- kvadratukas -> 63 eilutėje? Man reikia, kad būtų ~ 37 cm sijonukas, kažin ar gausis??
Pirmą kartą servetėlinę mezgu
Bet gi rašo, kad dydis yra apie 25 cm
The stretched size is about 25 cm
Jei mezgu kažką pagal schemą, o ne tik raštą imu, tai visad perskaitau, ką rašo aprašyme, ir tada nekyla jokių klausimų. Kai imi tik raštą, tai tada visa kūryba yra mano galvos skausmas.
Jei mezgu kažką pagal schemą, o ne tik raštą imu, tai visad perskaitau, ką rašo aprašyme, ir tada nekyla jokių klausimų. Kai imi tik raštą, tai tada visa kūryba yra mano galvos skausmas.
QUOTE(Tomienė @ 2013 05 31, 20:29)
Bet gi rašo, kad dydis yra apie 25 cm
Aš irgi skaityčiau, jei aprašymas būtų kita kalba. Na, ne visų stiprioji pusė anglų kalba, todėl ir klausiama patarimo . Juk nesunku atsakyti ir be moralų skaitymo
Ačiū, bandysiu pasiilginti.
labukas išdrysiu ir aš savo pirmą blyną parodyti...
aišku, su šilkine pasukne atrodys geriau, bet kadangi klientė pati siūsis atlaso pasuknę, tai nežinau kaip bus. manau galima derinti pastelinių spalvų pasuknes ir gėlytes. chemos neturiu, nes raštą kūriau iš kelių schemų, o pabaigą pati sugalvojau, nes man nepatinka apnėrimas vašeliu. beje suknelė megsta 84cm dydžio mergytei iki žemės. sumezgiau 2 matkelius midaros silk mocherio.
čia geriau raštas matosi, tik gėlytes dar nebuvau prisiuvusi ir visaip bandžiau komponuot
aišku, su šilkine pasukne atrodys geriau, bet kadangi klientė pati siūsis atlaso pasuknę, tai nežinau kaip bus. manau galima derinti pastelinių spalvų pasuknes ir gėlytes. chemos neturiu, nes raštą kūriau iš kelių schemų, o pabaigą pati sugalvojau, nes man nepatinka apnėrimas vašeliu. beje suknelė megsta 84cm dydžio mergytei iki žemės. sumezgiau 2 matkelius midaros silk mocherio.
čia geriau raštas matosi, tik gėlytes dar nebuvau prisiuvusi ir visaip bandžiau komponuot
QUOTE(Milra @ 2013 06 01, 09:15)
Aš irgi skaityčiau, jei aprašymas būtų kita kalba. Na, ne visų stiprioji pusė anglų kalba, todėl ir klausiama patarimo . Juk nesunku atsakyti ir be moralų skaitymo
čia ne moralas, o elementari logika, ką dar gali reikšti aprašyme skaičiai 25 cm bei nurodyti virbalų dydžiai
o google'j yra vertėjas, tereikia nusirašyti tą vieną sakinuką, ką darau, kai ko nors nesuprantu (p.s. mano kalba vokiečių).
QUOTE(trilijone @ 2013 06 01, 09:13)
labukas išdrysiu ir aš savo pirmą blyną parodyti...
Labai gražu
QUOTE(Tomienė @ 2013 06 01, 13:00)
čia ne moralas, o elementari logika, ką dar gali reikšti aprašyme skaičiai 25 cm bei nurodyti virbalų dydžiai
o google'j yra vertėjas, tereikia nusirašyti tą vieną sakinuką, ką darau, kai ko nors nesuprantu (p.s. mano kalba vokiečių).
Labai Jums šaunu, kad esate tokia protinga . Kaip suprantu, šiame forume klausti negalima, reikia tik google paslaugomis naudotis ir logiškai mąstyti . Bet, mane domino mezgusių pagal šią konkrečią schemą, kadangi vienoje šioje temoje radau , jog sijonukas gavosi pakankamai ilgas, todėl ir teiravausi .