Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(Terezza @ 2013 04 16, 10:17)
Noriu noriu noriu  ax.gif  Ir dėkoju iš anksto 4u.gif

tai emaila parasykit savo man AZ smile.gif
Atsakyti
Laba diena, mezgejeles. Is karto atsiprasau uz klausima, nes ji maciau, bet atsakymo neimaciau niekur ax.gif
Numezgiau sijonine dali. Ka man su ja reikia daryti pries pradedant megzti i virsu? Istampyti, islyginti, isplauti???? unsure.gif
Aciu uz atsakyma...
Atsakyti
QUOTE(Filute @ 2013 04 17, 08:50)
Laba diena, mezgejeles. Is karto atsiprasau uz klausima, nes ji maciau, bet atsakymo neimaciau niekur ax.gif
Numezgiau sijonine dali. Ka man su ja reikia daryti pries pradedant megzti i virsu? Istampyti, islyginti, isplauti???? unsure.gif
Aciu uz atsakyma...

Aš ploviau ir džiovinau pakabinus, kad išsitemptų į ilgį ir vėliau jau nebetįstų. Taip galėjau nuspręsti, kokio ilgio viršutinės dalies reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 04 17, 10:57)
Aš ploviau ir džiovinau pakabinus, kad išsitemptų į ilgį ir vėliau jau nebetįstų. Taip galėjau nuspręsti, kokio ilgio viršutinės dalies reikia 4u.gif

Aciu labai smile.gif . O kaip pakabinote dziovinti? Nelabai isivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Filute @ 2013 04 17, 10:39)
Aciu labai  smile.gif . O kaip pakabinote dziovinti? Nelabai isivaizduoju  biggrin.gif

galiu pasakyti taip:
dziovinti galima istiesus ir istampius ant grindu, tikrai isdziuvusi suknute daugiau nesitampo. jei matot, kad truksta ilgio - tada kaip minejo Tereza: dziovinti pakabinta, ilgis gausis didesnis.

Kai isdziusta paguldyta - graziau sukrenta veliau, ji gaunasi platesne... o pakabinta dziovinti paprastai: liemens dali prisegti segtukais prie dziovyklos ar kur turite... ir labai svarbu ziureti kad apacia gautusi vienodo ilgio ne kampais...
Atsakyti
QUOTE(Filute @ 2013 04 17, 09:39)
Aciu labai  smile.gif . O kaip pakabinote dziovinti? Nelabai isivaizduoju  biggrin.gif

Turiu tokią pakabą, kur tarp dviejų lentelių rūbo galas suspaudžiamas, o tada tą pakabą jau ant virvės kabinau. Bet galima ir paprasčiausiai ant virvės liemenį užlenkt ir labai tankiai segtukais prisegt.

QUOTE(La Perla @ 2013 04 17, 09:51)
galiu pasakyti taip:
dziovinti galima istiesus ir istampius ant grindu, tikrai isdziuvusi suknute daugiau nesitampo. jei matot, kad truksta ilgio - tada kaip minejo Tereza: dziovinti pakabinta, ilgis gausis didesnis.

Kai isdziusta paguldyta - graziau sukrenta veliau, ji gaunasi platesne... o pakabinta dziovinti paprastai: liemens dali prisegti segtukais prie dziovyklos ar kur turite... ir labai svarbu ziureti kad apacia gautusi vienodo ilgio ne kampais...

Na, maniškės apačios plotis - 27 metrai, tai aktualiau buvo ilgis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 04 17, 11:25)
Na, maniškės apačios plotis - 27 metrai, tai aktualiau buvo ilgis  biggrin.gif

maniskes vienos 34 metrai buvo lotuliukas.gif bet buvo aktualu ir ilgis ir plotis ax.gif

P.S. o tu ja rodei cia kur nors? kazkaip gal praziopsojau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 17 balandžio 2013 - 11:53
QUOTE(La Perla @ 2013 04 17, 10:52)
maniskes vienos 34 metrai buvo  lotuliukas.gif  bet buvo aktualu ir ilgis ir plotis  ax.gif

P.S. o tu ja rodei cia kur nors? kazkaip gal praziopsojau?  g.gif

Rodžiau kažkada. Kartoju:

user posted image
Atsakyti
aaa sita maciau, superine wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 04 17, 10:51)
dziovinti galima istiesus ir istampius ant grindu, tikrai isdziuvusi suknute daugiau nesitampo.

O adatėlėmis prismeigti reikia kaip patiestą ištampai? blush2.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif
Labai padejote. Viska aiskiai supratau, bandysiu rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2013 04 18, 09:34)
O adatėlėmis prismeigti reikia kaip patiestą ištampai? blush2.gif

nea smile.gif
Atsakyti