Pasaka išgrius visi iš pavydo
QUOTE(Tomienė @ 2013 04 15, 08:08)
Pasaka išgrius visi iš pavydo
aciu, tikiuosi dar numezgiau dovanu ir mazajai jos sesytei bet tai staigmena tai kol kas nerodau bus dvi princeses
La Perla!!! Kaip grazu!!!
La Perla, pasakiškai graži suknutė bus tikra princesė
Sveikos mergaitės,
Visos mezgate nuostabius grožius , seniai jau žaviuosi servetėlinėmis suknelėmis, tik niekada nesiryždavau jų pradėti... Galų gale esu prispirta reikalo - noriu dukrai išleistuvėms ir pirmai komunijai numegzti suknelę... Gal galėtumėte patarti kokį nesudėtingą (gal lengvesnį) raštą, kuris gana greitai megztųsi...
Iš anksto dėkoju
Visos mezgate nuostabius grožius , seniai jau žaviuosi servetėlinėmis suknelėmis, tik niekada nesiryždavau jų pradėti... Galų gale esu prispirta reikalo - noriu dukrai išleistuvėms ir pirmai komunijai numegzti suknelę... Gal galėtumėte patarti kokį nesudėtingą (gal lengvesnį) raštą, kuris gana greitai megztųsi...
Iš anksto dėkoju
sita labai paprasta, bet... serveteline suknele tikrai nesimegs greitai... nes norint grozio reikia ir plocio siek tiek..
ziviliuksss aciu
ziviliuksss aciu
La Perla, suknutė fantastiška
La Perla, jungiuosi prie aikčiojančių ir besižavinčių
aciu, merginos !!
schemutes negaila, tik neisideda internete man pakankamai didelis failas tad norincioms galiu issiusti emailu
schemutes negaila, tik neisideda internete man pakankamai didelis failas tad norincioms galiu issiusti emailu
QUOTE(La Perla @ 2013 04 16, 06:05)
aciu, merginos !!
Noriu noriu noriu Ir dėkoju iš anksto