Na aš pradėjau nuo 11 eilutės, bet ties viduriuku pakartojau keleta kartų lapelius tai labai tikiuosi kad ilgio pakaks , nes mano taip pat pirmas toks didelis blyniukas
QUOTE(MERENGE @ 2013 04 10, 18:36)
kažkaip paskutinėj eilėj ne taip raštas gaunas kokį dar variantą galima būtų primegzti?
LIKO SAVAITĖ MAN o kaip pailginti nebesugalvoju gal kas gali patarti nuo kurios vietos galima pakartoti ką nors, nes man niekaip nesigauna susiskaičiuoti ką čia galėčiau pakartot
As tai kartojau nuo 46 iki 52 , schemoje tik du lapukai , o as ilginau iki 4
QUOTE(ziviliuksss @ 2013 04 13, 23:39)
As tai kartojau nuo 46 iki 52 , schemoje tik du lapukai , o as ilginau iki 4
aš jau pabaigiau visą megzti ir man trūksta ilgio, tai reikia pridurti kažkokį raštą jau nuo pabigos dabar, bet kokį tai jau baigiu galvą nusilaužti
QUOTE(MERENGE @ 2013 04 13, 23:48)
aš jau pabaigiau visą megzti ir man trūksta ilgio, tai reikia pridurti kažkokį raštą jau nuo pabigos dabar, bet kokį tai jau baigiu galvą nusilaužti
o nenorit viršui ilginti - pamegzti lygiai ar kaip
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 04 13, 23:55)
o nenorit viršui ilginti - pamegzti lygiai ar kaip
tame ir bėda, kad pradėjau megzti nuo viršaus reglanu ir dabar belieka tik apačioj kažką pridurti grynai dėl ilgio
Help! Pradėjau megzti sijoną pagal šią schemutę ir užstrigau ties vienu simboliu
Ką reiškia simbolis 63 eilutėje, kvadratėlis su dviem taškiukais
Iš anksto ačiū
Ką reiškia simbolis 63 eilutėje, kvadratėlis su dviem taškiukais
Iš anksto ačiū
QUOTE(MERENGE @ 2013 04 13, 21:53)
LIKO SAVAITĖ MAN o kaip pailginti nebesugalvoju gal kas gali patarti nuo kurios vietos galima pakartoti ką nors, nes man niekaip nesigauna susiskaičiuoti ką čia galėčiau pakartot
Gal dar karta pakartokite ta banguotą tankią juostą, apačia baigsis dviem tankiom bangom, ir pats krastas issibanguos labiau... turetu but grazu
Jau išsiaiškinau Gal kam pravers. Jei gerai supratau, jis reiškia du užmetimus, kuriuos sekančioje eilutėje reikia išmegzti 1 gera ir 1 bloga akimi, jei kitaip schemoje nenurodyta. Pataisykite, jei ne taip
QUOTE(Bazile @ 2013 04 14, 09:10)
Gal dar karta pakartokite ta banguotą tankią juostą, apačia baigsis dviem tankiom bangom, ir pats krastas issibanguos labiau... turetu but grazu
buvo tokia mintis, bet niekaip nesusiorientuoju nuo kurios eilės tada pradėti megzti
dovana drauges mergaitei pirmajai komunijai.. Demonstruoja siek tiek aukstesne manekene tad savininkei suknute bus ilgesne..
La Perla,