Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

Na aš pradėjau nuo 11 eilutės, bet ties viduriuku pakartojau keleta kartų lapelius tai labai tikiuosi kad ilgio pakaks ax.gif , nes mano taip pat pirmas toks didelis blyniukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2013 04 10, 18:36)
kažkaip paskutinėj eilėj ne taip raštas gaunas  g.gif kokį dar variantą galima būtų primegzti?
user posted image

LIKO SAVAITĖ MAN doh.gif o kaip pailginti nebesugalvoju unsure.gif gal kas gali patarti nuo kurios vietos galima pakartoti ką nors, nes man niekaip nesigauna susiskaičiuoti ką čia galėčiau pakartot doh.gif
Atsakyti
As tai kartojau nuo 46 iki 52 , schemoje tik du lapukai , o as ilginau iki 4 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuksss @ 2013 04 13, 23:39)
As tai kartojau nuo 46 iki 52 , schemoje tik du lapukai , o as ilginau iki 4  smile.gif

aš jau pabaigiau visą megzti ir man trūksta ilgio, tai reikia pridurti kažkokį raštą jau nuo pabigos dabar, bet kokį tai jau baigiu galvą nusilaužti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2013 04 13, 23:48)
aš jau pabaigiau visą megzti ir man trūksta ilgio, tai reikia pridurti kažkokį raštą jau nuo pabigos dabar, bet kokį tai jau baigiu galvą nusilaužti doh.gif

o nenorit viršui ilginti - pamegzti lygiai ar kaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 04 13, 23:55)
o nenorit viršui ilginti - pamegzti lygiai ar kaip  ax.gif

tame ir bėda, kad pradėjau megzti nuo viršaus reglanu ir dabar belieka tik apačioj kažką pridurti doh.gif grynai dėl ilgio
Atsakyti
Help! Pradėjau megzti sijoną pagal šią schemutę ir užstrigau ties vienu simboliu doh.gif

user posted image

Ką reiškia simbolis 63 eilutėje, kvadratėlis su dviem taškiukais g.gif

Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2013 04 13, 21:53)
LIKO SAVAITĖ MAN doh.gif o kaip pailginti nebesugalvoju unsure.gif  gal kas gali patarti nuo kurios vietos galima pakartoti ką nors, nes man niekaip nesigauna susiskaičiuoti ką čia galėčiau pakartot  doh.gif

Gal dar karta pakartokite ta banguotą tankią juostą, apačia baigsis dviem tankiom bangom, ir pats krastas issibanguos labiau... 4u.gif turetu but grazu smile.gif
Atsakyti
Jau išsiaiškinau biggrin.gif Gal kam pravers. Jei gerai supratau, jis reiškia du užmetimus, kuriuos sekančioje eilutėje reikia išmegzti 1 gera ir 1 bloga akimi, jei kitaip schemoje nenurodyta. Pataisykite, jei ne taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2013 04 14, 09:10)
Gal dar karta pakartokite ta banguotą tankią juostą, apačia baigsis dviem tankiom bangom, ir pats krastas issibanguos labiau...  4u.gif turetu but grazu  smile.gif

buvo tokia mintis, bet niekaip nesusiorientuoju nuo kurios eilės tada pradėti megzti g.gif
Atsakyti
dovana drauges mergaitei pirmajai komunijai.. Demonstruoja siek tiek aukstesne manekene tad savininkei suknute bus ilgesne..
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
La Perla, thumbup.gif
Atsakyti