Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(Bazile @ 2013 03 20, 21:09)
Vasarai linas arba medvilne, bet jie netures lengvumo. Manau megzti reiketu be dideliu kliosu nes temps zemyn.  smile.gif

Aisku, tada gal rinksiuos nerta
Atsakyti
Gal kas turit po ranka schemučių,kad sijonuko ilgis būtų apie 40 cm? 4u.gif Noriu pirmai komunijai dukrai suknelę numegzt wub.gif
Atsakyti
naujas darbelisuser posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image,
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2013 02 20, 20:01)
As mezgiau metuku su puse puseseres dukriukui,tai per ilga buvo, sulyg zeme.  bet pradejau kazkur nuo 19 eiles as

Kokiu raščiuku mezgėt suknytės viršų? 4u.gif Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

Pagaliau mano pirmoji ne vaikiska suknele. Mezgiau is Drops kid Silk sunaudojau 11vnt. Saules kliosas vos ne dvigubas gavosi doh.gif
Niekaip neisejo saves paciai nufotografuoti doh.gif turbut fotikas jau atgyveno mano lotuliukas.gif

lillit mezgiau museliu rastu,bet man atrodo ne is 5 o per 3 pertraukinejau.
Atsakyti
Labai grazi suknike gavosi. Gal padesite, paaiskinsite schemoje ka reiskia pirmose eilese du šalia perbraukti kvadrateliai. Jie vis sekančiose eilutese pasikartoja. Aciu. smile.gif

Atsakyti
Sveikos, ruosiuosi suknelei, schema radau, kilo pora klausimu, gal padesit? ax.gif
Pirmiausiai domintu zenklu paaiskinimai.
Antra, pirmoje foto pazymeta vieta mano manymu prasideda nuo 29 eil, ar neklystu?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotita: 05 balandžio 2013 - 19:43
O as tai turiu klausimuką gal kas galit patarti nuo kurios eilutes pradėti Ditte II kad sijonukas gautūsi 51 cm? smile.gif Siūliukai paruošti laukia pradžios ax.gif
Atsakyti

La Perla, o kiek cia siulu tame grozyje? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esemesas: 06 balandžio 2013 - 09:15
QUOTE(panelė J @ 2013 03 15, 08:22)
kokiais siulais mezgi? vistike kazkiek patis, siaip metuku mergytei labai svarbu kad zeme nesivilktu...nes daznai buna kad pradeje vaiskciot tie vaikiukai tai  doh.gif as pernai mezgiau metinukei.... tuo paciu rastu... zeme sukne vilkos... juk dabar mezgi tik sijona, tai nusimegz sijona ir matysi nuo jusomens kiek megzt i virsu, o jei jau tau vistiek atrodo kad bus trumpa tai tesk rasta.. nten man atrodo paskutinej eilej pasidaro 3 geros, uzdeta, 2suimtos, 1 gera 2 suimtos, uzdeta ir kartojasi tai patikk jau ten to platumo tau nbereikia jau ji gi bus isplatejus... pernelyg plati ant mazo zmogucio... nebus vaizdo suknes tik kloste ant klostes...

kažkaip paskutinėj eilėj ne taip raštas gaunas g.gif kokį dar variantą galima būtų primegzti?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziviliuksss @ 2013 04 05, 21:07)
O as tai turiu klausimuką gal kas galit patarti nuo kurios eilutes pradėti Ditte II kad sijonukas gautūsi 51 cm?  smile.gif  Siūliukai paruošti laukia pradžios  ax.gif

Pirmąkart mezgu servetėlinę suknelę, tai patirties nulis ax.gif . Mezgu irgi pagal Ditte II. Tikiuosi sijonuko 40 cm, pradėjau nuo 13 eilutės. Bet, manau, išplovus patįs dar. Na aišku, virbalų storis ir mezginio tankumas irgi turi įtakos.
Atsakyti