Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(AlbaRiva @ 2013 03 15, 23:26)
Gal kas nors zinote, pagal kokia schema sita suknele megzta? ax.gif

Kažkurioj temoj buvo aprašyta kaip ši suknelė megzta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AlbaRiva @ 2013 03 15, 23:26)
Gal kas nors zinote, pagal kokia schema sita suknele megzta? ax.gif

rasyta buvo tikrai, bet greiciau atsakyma gautumet jeigu rasytumet tiesiai autorei ax.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų mezgėjėlių darbeliai ir aš vis varvindama seile labai užsinorėjau sau suknelės. Labai prašau patarkit kiek reikėtų motyvų megzti, kad tokio pūstumo suknelė gautūsi g.gif

user posted image

kai pamačiau šitą suknutę taip ir niežti nagai save išbandyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuksss @ 2013 03 19, 23:07)
Labai gražūs visų mezgėjėlių darbeliai ir aš vis varvindama seile labai užsinorėjau sau suknelės. Labai prašau patarkit kiek reikėtų motyvų megzti, kad tokio pūstumo suknelė gautūsi  g.gif

kai pamačiau šitą suknutę taip ir niežti nagai save išbandyti  doh.gif

ziurint nuo kurios eiles rasto pradesit smile.gif pvz as sita kiek pamenu sijona nuo liemens isplatinau iki 1000 akiu, pamezgiau apie 20-30 cm ir emiau 100 motyvu rasto po 10 akiu. tad labiausiai isplatejo apacia (iki 24-25 metru). nes jei nuo pat virsaus platinti galit buti kaip backute smile.gif
user posted image

o siaip atejau su klausimu: ar kuri bandet deti prie mocheros permatoma spindinti liurekso siuliuka? bijau kad isskalbus mochera pasitemps o tas liureksas nesitempia.. g.gif o labai norisi spindesio...
Atsakyti
Ačiū La Perla užpatarimą labai graži suknutė ir spalva man tokia labai labai thumbup.gif thumbup.gif ir dar turiu viena klausimuką gal kas žinot kokį reiktų rinktis siūliuką kad "nesikandžiotų" 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuksss @ 2013 03 19, 23:07)
Labai gražūs visų mezgėjėlių darbeliai ir aš vis varvindama seile labai užsinorėjau sau suknelės. Labai prašau patarkit kiek reikėtų motyvų megzti, kad tokio pūstumo suknelė gautūsi  g.gif
kai pamačiau šitą suknutę taip ir niežti nagai save išbandyti  doh.gif

Cia kogero ne vienas sijonas o kokie 3 biggrin.gif ir visi pusti thumbup.gif Graziai atrodo.
Mohera su silku nekanda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazile: 20 kovo 2013 - 08:50
QUOTE(Bazile @ 2013 03 20, 10:49)
Cia kogero ne vienas sijonas o kokie 3  biggrin.gif ir visi pusti  thumbup.gif Graziai atrodo.
Mohera su silku nekanda.

O va ir mintis bet tyrinedama liemeni nelabai isivaizduoju kaip jie prijungti galėtų būti, nes kiek jau issiaiskinau kad pagal Ditte II megzta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziviliuksss: 20 kovo 2013 - 08:52
QUOTE(La Perla @ 2013 03 20, 09:41)
o siaip atejau su klausimu: ar kuri bandet deti prie mocheros permatoma spindinti liurekso siuliuka? bijau kad isskalbus mochera pasitemps o tas liureksas nesitempia..  g.gif  o labai norisi spindesio...

Prie moheros dėti nebandžiau, bet šiaip esu su liureksu nėrusi nemažai. Iš to, ką gaunu rezultate smile.gif man peršasi išvada, kad liureksas neduotų moherai pasitempt, prilaikytų moherinį siūliuką.
Atsakyti
QUOTE(ziviliuksss @ 2013 03 20, 08:51)
O va ir mintis bet tyrinedama liemeni nelabai isivaizduoju kaip jie prijungti galėtų būti, nes kiek jau issiaiskinau kad pagal Ditte II megzta

O gal cia sijonukas ir bliuzele? g.gif Siaip prie viengubo virsaus prikabinus 2 ar 3 sluoksnius sijonu turetu tempti zemyn. Nesimato pilno vaizdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 03 20, 10:01)
Prie moheros dėti nebandžiau, bet šiaip esu su liureksu nėrusi nemažai. Iš to, ką gaunu rezultate  smile.gif man peršasi išvada, kad liureksas neduotų moherai pasitempt, prilaikytų moherinį siūliuką.

aciu, bandysiu dar pasikonsultavau su pardaveja sake gerai bus, tik gal ne i kiekviena eile desiu. Norisi kad baznycios apsvietime suknute spindetu... o chameleono liureksas duoda nerealu spindesi .. wub.gif
Atsakyti
Kas kas bandete serveteline suknele megzti is kitokiu siulu? As noriu megzti vasarai, bet su mocherine bus karsta.
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2013 03 20, 18:42)
Kas kas bandete serveteline suknele megzti is kitokiu siulu? As noriu megzti vasarai, bet su mocherine bus karsta.

Vasarai linas arba medvilne, bet jie netures lengvumo. Manau megzti reiketu be dideliu kliosu nes temps zemyn. smile.gif
Atsakyti