Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(AUSRASI @ 2013 03 12, 19:34)
Dahlia+++  labai nuostabi suknelė!  thumbup.gif Fantastika thumbup.gif Labai norėčiau,jei galite,gauti sijono schemutę.Ačiū

Ačiū 4u.gif
Pasėdėjau valandžiukę, perverčiau senąsias temas ir suradau tą Lusasitos žinutę, iš kurios schemą kopinau smile.gif Tad visoms, kurios dabar man į AŽ siunčia prašymus pasidalinti schema, įdedu nuorodą (dalinuosi, tikrai negaila, nes iš prašymų supratau, kad kažkas turi kažką ypatingo ir nepasidalina):
Schema yra 415 žinutėj ir dar keliose žemiau.
Tik aš ją šiek tiek pagal reikalą modifikavau - dėjau po papildomą 'šakelę' tarpuose nuo 51 eilės.
Sėkmės visoms puošiantis ir puošiant klientes 4u.gif 4u.gif Būkit pačios gražiausios wub.gif
Atsakyti
gal mergaites turit kokia servetele,kuri butu 54 cm?
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 03 12, 10:42)
Ne, La Perla - greičiau aš avantiūristė  biggrin.gif 
... Be abejo - dukros pasitikėjimas irgi įkvėpė nepasiduoti   smile.gif

Kuo daugiau tokiu avantiuru drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
as irgi dabar mezgu toki "avantiuristiska" kostiumeli, bet... sakau kad tai mano dziazas lotuliukas.gif mezgu ir nezinau galutinio rezultato o jis butinai privalo buti geras nes siulai brangus ir ju prireike 22 kamuoliuku o ir mezgu ne sau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 13 kovo 2013 - 08:29
QUOTE(La Perla @ 2013 03 13, 07:28)
Kuo daugiau tokiu avantiuru  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
as irgi dabar mezgu toki "avantiuristiska" kostiumeli, bet... sakau kad tai mano dziazas  lotuliukas.gif  mezgu ir nezinau galutinio rezultato o jis butinai privalo buti  geras nes siulai brangus ir ju prireike 22 kamuoliuku  o ir mezgu ne sau  smile.gif

Oi, kaip smalsu pamatyti.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 03 12, 00:44)
Ačiū už pagyrimus  4u.gif
O man belieka pasidžiaugti, kad dukra leido ją papuošti ir liko pati patenkinta bei svečių išgirta  smile.gif

Nuostabu thumbup.gif
Ypač dėl to, kad dukra nepraignoravo šio grožio. Nes, kiek pastebiu, toli gražu ne kiekvieną jaunuolę aprengsi rankų darbo suknele. Kad ir tokia nuostabia, kaip jūsiškė. Dažnai mergelės verčiau renkasi gariūniškas-kinietiškas šmūtkes - kad tik nuo draugių neišsiskirt. O čia, matyt, teisingas auklėjimas buvo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 03 13, 18:13)
Ypač dėl to, kad dukra nepraignoravo šio grožio.

Na ji pas mus tokia, nestandartinė smile.gif Daug pati kuria (tik ne virbalais ax.gif ) ir turi savitą grožio supratimą..

La Perla, ir aš labai norėsiu akies krašteliu pamatyti tą avantiūrą.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 03 08, 12:18)
Atnešu parodyti savo pirmąją servetėlinukę  (jauniesiems sutikus)

Siūlai - 'Alvitos' šilkmoheris, sumegzta 10 matkiukų.

Nuostabi suknele wub.gif Saunuole 4u.gif mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
merginos butinai pasirodysiu pagyru puode smile.gif

o as vel zvalgausi po sia temele, nors mocherinukiu esu numezgusi nemazai, sikart noriu kazko ypatingo: grazaus kritimo, kazkokiu akcentu... na kazko... pati nezinau ko smile.gif zvalgausi.. deliojuosi... nes labai brangi man drauge paprase sukurti jos dukrai suknele pirmai komunijai wub.gif taip kad, po kazkiek laiko pasirodysiu ir cia su princesiska suknia smile.gif
Atsakyti
Pagelbėkit prašau help.gif

Mezgu metukui mergytei krikštynom suknelę pagal populiariają schemą Dite II, bet jau numezgiau virš 50 eilių (Viso yra 90) ir man gaunasi tik 11 cm ilgio pats raštas, tai numezgus visas eiles bus kažkur tais tik apie 22 cm. Pardavėja sakė, kad siūlai po skalbimo beveik nesitampo. Tai aš dabar galvoju, gal būtų galima kokį paprastą kiaurarasčio raštą dadėt ir megzt iki reikiamo ilgio g.gif gal kas bandė tokį variantą ir gali pasiūlyti tnkantį kiauraraštį.
Bet dar pasimečiau tada, jai jau imt kokį kiauraraštį, tai jis vistiek turi būt platėjantis, ane? ta prasme, kad turi sulig kas antra eile prisidėti akių visą laiką?
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2013 03 15, 00:52)
Pagelbėkit prašau  help.gif

Mezgu metukui mergytei krikštynom suknelę pagal populiariają schemą Dite II, bet jau numezgiau virš 50 eilių (Viso yra 90) ir man gaunasi tik 11 cm ilgio pats raštas, tai numezgus visas eiles bus kažkur tais tik apie 22 cm. Pardavėja sakė, kad siūlai po skalbimo beveik nesitampo. Tai aš dabar galvoju, gal būtų galima kokį paprastą kiaurarasčio raštą dadėt ir megzt iki reikiamo ilgio  g.gif gal kas bandė tokį variantą ir gali pasiūlyti tnkantį kiauraraštį.
Bet dar pasimečiau tada, jai jau imt kokį kiauraraštį, tai jis vistiek turi būt platėjantis, ane? ta prasme, kad turi sulig kas antra eile prisidėti akių visą laiką?

kokiais siulais mezgi? vistike kazkiek patis, siaip metuku mergytei labai svarbu kad zeme nesivilktu...nes daznai buna kad pradeje vaiskciot tie vaikiukai tai doh.gif as pernai mezgiau metinukei.... tuo paciu rastu... zeme sukne vilkos... juk dabar mezgi tik sijona, tai nusimegz sijona ir matysi nuo jusomens kiek megzt i virsu, o jei jau tau vistiek atrodo kad bus trumpa tai tesk rasta.. nten man atrodo paskutinej eilej pasidaro 3 geros, uzdeta, 2suimtos, 1 gera 2 suimtos, uzdeta ir kartojasi tai patikk jau ten to platumo tau nbereikia jau ji gi bus isplatejus... pernelyg plati ant mazo zmogucio... nebus vaizdo suknes tik kloste ant klostes...
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2013 03 15, 08:22)
kokiais siulais mezgi? vistike kazkiek patis, siaip metuku mergytei labai svarbu kad zeme nesivilktu...nes daznai buna kad pradeje vaiskciot tie vaikiukai tai  doh.gif as pernai mezgiau metinukei.... tuo paciu rastu... zeme sukne vilkos... juk dabar mezgi tik sijona, tai nusimegz sijona ir matysi nuo jusomens kiek megzt i virsu, o jei jau tau vistiek atrodo kad bus trumpa tai tesk rasta.. nten man atrodo paskutinej eilej pasidaro 3 geros, uzdeta, 2suimtos, 1 gera 2 suimtos, uzdeta ir kartojasi tai patikk jau ten to platumo tau nbereikia jau ji gi bus isplatejus... pernelyg plati ant mazo zmogucio... nebus vaizdo suknes tik kloste ant klostes...

Ačiū labai už pagalba, žiūrėsiu kaip bus kai baigsiu ir tada jai truks bandysiu jūsų pasiūlytą variantą.
Beje, aš mezgiau reglanu nuo viršaus, tai todėl ir kilo tokia problema man. O siūlai pas mane kid mohair alize, mezgu 3,5 nr virbalais.
Atsakyti
QUOTE(IrinaL @ 2012 03 14, 02:51)
Pagaliau galutinis rezultatas (po taisymo, skalbimo ir lyginimo):
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ax.gif

Gal kas nors zinote, pagal kokia schema sita suknele megzta? ax.gif
Atsakyti