QUOTE(MERENGE @ 2013 03 15, 00:52)
Pagelbėkit prašau
Mezgu metukui mergytei krikštynom suknelę pagal populiariają schemą Dite II, bet jau numezgiau virš 50 eilių (Viso yra 90) ir man gaunasi tik 11 cm ilgio pats raštas, tai numezgus visas eiles bus kažkur tais tik apie 22 cm. Pardavėja sakė, kad siūlai po skalbimo beveik nesitampo. Tai aš dabar galvoju, gal būtų galima kokį paprastą kiaurarasčio raštą dadėt ir megzt iki reikiamo ilgio
gal kas bandė tokį variantą ir gali pasiūlyti tnkantį kiauraraštį.
Bet dar pasimečiau tada, jai jau imt kokį kiauraraštį, tai jis vistiek turi būt platėjantis, ane? ta prasme, kad turi sulig kas antra eile prisidėti akių visą laiką?
kokiais siulais mezgi? vistike kazkiek patis, siaip metuku mergytei labai svarbu kad zeme nesivilktu...nes daznai buna kad pradeje vaiskciot tie vaikiukai tai
as pernai mezgiau metinukei.... tuo paciu rastu... zeme sukne vilkos... juk dabar mezgi tik sijona, tai nusimegz sijona ir matysi nuo jusomens kiek megzt i virsu, o jei jau tau vistiek atrodo kad bus trumpa tai tesk rasta.. nten man atrodo paskutinej eilej pasidaro 3 geros, uzdeta, 2suimtos, 1 gera 2 suimtos, uzdeta ir kartojasi tai patikk jau ten to platumo tau nbereikia jau ji gi bus isplatejus... pernelyg plati ant mazo zmogucio... nebus vaizdo suknes tik kloste ant klostes...