Atnešu parodyti savo pirmąją servetėlinukę (jauniesiems sutikus)
Siūlai - 'Alvitos' šilkmoheris, sumegzta 10 matkiukų.
Labai gražu Dahlia
Pirma foto grazi labai.suknia ir grazi. Tik pasukne ar liemenele ten? Ir rankoviu noretuos ilgesniu..bet asmeniskai man.
QUOTE(panelė J @ 2013 03 08, 16:34)
Tik pasukne ar liemenele ten? Ir rankoviu noretuos ilgesniu..bet asmeniskai man.
Pasuknelė , baltas atlasas. Ir ji buvo šiek tiek ilgesnė už suknelę - toks sumanymas. Rankovytės - irgi tokios, kokių dukra norėjo, daugiau ilgint neleido
Ačiū, merginos, už vertinimus Kai svečiai giria, tai yra viena, o kai mezgėjos nuomonę išsako - visai kas kita..
čia jūs mezgėt savo dukrai??? nuostabu
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 03 08, 19:55)
Pasuknelė , baltas atlasas. Ir ji buvo šiek tiek ilgesnė už suknelę - toks sumanymas. Rankovytės - irgi tokios, kokių dukra norėjo, daugiau ilgint neleido
Ačiū, merginos, už vertinimus Kai svečiai giria, tai yra viena, o kai mezgėjos nuomonę išsako - visai kas kita..
dahlia+++,tikrai labai graziai dukryte atrode ir kaip miela,kad mamos rankomis papuosta
Ačiū už pagyrimus
O man belieka pasidžiaugti, kad dukra leido ją papuošti ir liko pati patenkinta bei svečių išgirta
O man belieka pasidžiaugti, kad dukra leido ją papuošti ir liko pati patenkinta bei svečių išgirta
dahlia+++, jus saunuole !!!! beje - dukra irgi, puikiai ivertinusi jus, pasipuosdama jusu kurtu drabuziu savo pacia paciausia diena !!!! fantastika.
Ne, La Perla - greičiau aš avantiūristė Nes tai, kaip jaučiausi prieš pradėdama megzti, nusako šitas mano postas (kurį kažkada tik kelios pastebėjo..)
Va, dabar galim jau palygint, į ką lygiavausi ir kas gavosi
Laiko neturėjau, skaičiau temas, kad kuo mažiau reiktų ardyti (beje, nuardyt teko tik pora eilučių, kai sugalvojau paplatinti ir tuo pačiu pailginti). Bet mezgimas - malonumas, palyginus su tuo, kai panorau po to ją visą ištampyti.. Va tada jau - gabaliukais, gabaliukais
... Be abejo - dukros pasitikėjimas irgi įkvėpė nepasiduoti
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 01 25, 01:02)
Merginos, kurios jau ilgiau draugaujate su moherinukėmis - labai reikia pagalbos
Aš jų vis vengiau, bet dabar esu pastatyta prieš faktą - reikia.. (dukrai, vienai ypatingai jos dienai..) Ir pakankamai greitai, darbui galėsiu sugaišti maximum mėnesį (o megzti galėsiu ne ištisom dienom ), taigi dirbti būtų geriau neardant, todėl bandau viską detaliau išsiaiškinti.
Numegzti turėčiau štai tokią panašią, tik žemiau kaspino turėtų būti daugiau prirauktas sijonėlis (kažkokiu servetėliniu rašteliu). Siūlai - mohera su šilku.
Gal kažkuri mezgė kažką panašaus - ar tas priraukimas gerai atrodytų?? Įsivaizduoju, kad reiktų dėti dvigubą kliošą ir iš pradžių megzti plonesniais virbalais, po to - storesniais, ar taip?
Gal galėtumėt parekomenduoti kokį nelabai sudėtingą raštelį, kad mažiau strigčiau (šiaip schemas skaitau, su virbalais, valais ir kt. draugauju ). Sijono ilgis turės būti apie 75 cm.
Būčiau labai labai dėkinga už patarimus
Aš jų vis vengiau, bet dabar esu pastatyta prieš faktą - reikia.. (dukrai, vienai ypatingai jos dienai..) Ir pakankamai greitai, darbui galėsiu sugaišti maximum mėnesį (o megzti galėsiu ne ištisom dienom ), taigi dirbti būtų geriau neardant, todėl bandau viską detaliau išsiaiškinti.
Numegzti turėčiau štai tokią panašią, tik žemiau kaspino turėtų būti daugiau prirauktas sijonėlis (kažkokiu servetėliniu rašteliu). Siūlai - mohera su šilku.
Gal kažkuri mezgė kažką panašaus - ar tas priraukimas gerai atrodytų?? Įsivaizduoju, kad reiktų dėti dvigubą kliošą ir iš pradžių megzti plonesniais virbalais, po to - storesniais, ar taip?
Gal galėtumėt parekomenduoti kokį nelabai sudėtingą raštelį, kad mažiau strigčiau (šiaip schemas skaitau, su virbalais, valais ir kt. draugauju ). Sijono ilgis turės būti apie 75 cm.
Būčiau labai labai dėkinga už patarimus
Va, dabar galim jau palygint, į ką lygiavausi ir kas gavosi
Laiko neturėjau, skaičiau temas, kad kuo mažiau reiktų ardyti (beje, nuardyt teko tik pora eilučių, kai sugalvojau paplatinti ir tuo pačiu pailginti). Bet mezgimas - malonumas, palyginus su tuo, kai panorau po to ją visą ištampyti.. Va tada jau - gabaliukais, gabaliukais
... Be abejo - dukros pasitikėjimas irgi įkvėpė nepasiduoti
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 03 12, 10:42)
kurį kažkada tik kelios pastebėjo..
aš pastebėjau,bet tada pagalvojau,kad kokiam šimtadieniui ar gimtadieniui